Poradna duly
Jana Čurdová
@Addka1 ahoj
Davam Kendamil a je po zacpe, hlavne moc chutna. Mela i Sunar na zacpu a nefungoval.
@Addka1 nutné to určitě není máme Hipp Biocombiotik a jsem max spokojená ale každému miminku vyhovuje něco jiného ![]()
@marrynka to, že je na UM neznamená, že bude spát celou noc, ať má cokoliv.. nám vydrží šest hodin max a pak už se budi co 3 h…třeba se to časem změní
@Nikollllka reakci na očkování neměl naštěstí žádnou, začali jsme synflorixem a měl cca 4 kg, hexu jsme odlozili, protože byl teď nemocný..byli jsme taky na cvičení u fyzio a konečně začíná "past " ![]()
@Kačka Pekáčková
Ahojky, náš Otesánek se má k světu, 61cm a 6,40kg, máme 3 a půl měsíce. Je to máš malej, hodnej smíšek a pořád si povídá. V noci spinká 5 hodin vkuse. A jak říkám, ani cukr doma nepotřebujeme jak je sladkej
A co tvoje mimí a co další?
![]()
@Kaculyn to je fesak
Nase princezna vazila ve trech mesicich 5.35 a merila 60 cm, porad posloucham, ze je baculata
je strasne hodna a pohodova, vecne usmevava, spinka skoro celou noc, na kojeni se budi jen jednou. Jsme si to zasloužili, prvni dcera je divocak ![]()
Ahoj holky.. Náš malej má dnes přesně 3 měsíce. váží 6,5kg a měří necelých 62cm ![]()
Problém s bříškem už nemáme.. z Nutrilonu jsme totiž přešli na HIPP a chlapečka máme spokojeného
<3 první dávku hexa už máme taky jinak dávno za sebou a tu jsme zvládli perfektně bez následků.
V noci nám jinak krásně spinká, v 10 večer mu dáváme poslední jídlo a pro další se budí až v 7-8 ráno.
@marrynka ten je bozi
super, ze ho uz netrapi brisko.
Holky, jak vase mimca spinkaj pres den? Nase Char, chodi spinkat co hodinu a pul, dopoledne spinka cca 2 hodiny, ale pak uz si dava kratke dachance 20-40min.) ![]()
@Kačka Pekáčková Willík se nám probudí okolo 7-8 ráno, nakrmíme a jde zase na 3 hodinky chrnět. od těch 10-11h. dopoledne už zůstává nějakou dobu vzhůru.. odpoledne sem tam nachvilku usne. Hlavně si chce pořád „povídat“ a být v náruči, jelikož ho přestává nejspíš bavit, když leží. No a v 9 (nejpozději v 10) večer nám znovu odpadne až do rána ![]()
My už máme za sebou první a druhou dávku prevenaru, první hexu..chodíme cvičit a Adamek se snaží dohànět ostatní děti. Jen to běhání po doktorech je boj. Začali jsme s příkrmy, Adamek krásně baští. Usíná kolem 19h a budí se jednou, výjimečně dvakrát, vstává většinou kolem osmé. Příští týden mu bude 5m bio. ![]()
@Ivule86 je rozkosnej
ja se rozhodla, ze Prevenar dceri nedam, mela jsem s nim spatnou zkusenost u prvni dcerky. Super, ze ti tak krasne spinka. U nas se to posledne dve noci trochu zhorsilo, ale oproti prvnivdceri jevto porad pohodicka ![]()
@marrynka ty jo, tri hodky… to je u nas uz minulost
, jsem rada, kdyz da dve a ja aspon stihnu doma neco udelat. Nastesti je dcera odlozitelna a zvladne jen tak lezet, to si prohlizi rucky nebo pase koniky. A kdyz lezetvnechce, tak ji soupnu do satku.
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala
mám prcka narozeného 27.ledna
teď na cca 65 cm a 7500 g.. Otesanek náš ![]()
Má za sebou první dávku hexy a pneumokoky, první den po očkování byl plactivy, ale v noci a další dny už naštěstí ok ![]()
Koukám, že jste řešily i UM, já mu dávám na noc Hami mléko a musím říct, že super. Usíná mi kolem půl 8 a pak se vzbudí kolem 4 ráno, nakojim a spí dal třeba do půl 8.
Co se týká spánku přes den, tak to je jak na houpačce. Někdy spinká i 3 hodiny, někdy si dá párkrát za den 20 min a je hotovo ![]()
Přikládám pár fotecek
![]()