Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
26.8.19 10:03

Dávám Sinlac Allergy. Dávám ji ráno proto, jelikož večer usíná při kojení. Spí mi hezky celou noc i tak, takže ho nepotřebuju zaplácat na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.8.19 12:01

@Nikollllka takže máte alergii na kravské mliko nebo lepek? Koukám na ni, je Teda kruté dráha. A normálně to zalivas kojeneckou vodou nebo MM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
26.8.19 13:27

@Kačabka7 Pravděpodobně mu vadí mléčný výrobky po rotavirech. Dělá se právě s vodou, MM neodstříkavám (odsávačku jsem už prodala) a míchat jsem to s UM nechtěla. A drahá mi nijak nepřijde, když to porovnám s ostatníma potravinama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
28.8.19 20:45

@Kačabka7 Ahoj :hug: Davídek jí už ovocnou přesnídávku k dopolední svačině (celou skleničku), domácí masozeleninu k obědu (taky celou skleničku, dává to totiž do těch skleniček od kupované masozeleniny), a k večeři kaši, celou porci jak je psaná na krabici :) vše sní v pohodě, někdy se i tváří, že by si dal ještě :mrgreen: @Nová máma ahoj, s tím že prospí celou noc se netrap, Davídek spí taky celou noc, já kojím v 6 ráno a v 6 večer a mléko stále mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
28.8.19 20:51

@Kačabka7 Já dávám kaši večer kolem 22 hodiny a nepozoruji, že by malého bolelo bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.8.19 21:39

@petulkas super, trochu závidím to, jak pěkně všichni dlabete. My dnes opět asi 55ml a k svačině zhruba třetina banánu. Vcera jsme dali stejně banánu po asi 60ml Hruškove domácí presnidavky. Každý den je to jinak, ale už dlouho jsme se nedostali na sněžení celého prikrmu, co udělám. Takže stále tu kaši odkládám, až toho sníme víc. No a přes den obcas slupneme ještě nějakou kukuricnou krupku, tak alespoň něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.8.19 22:18

@petulkas Takže chápu správně, že papá 5× denně?
@Kačabka7 No vidíš a náš křupky nechce :D Dneska taky nesnědl moc, asi tím teplem a vypadá to, že porostou zoubky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.19 07:21

@Nikollllka jakože petulko dAvas 3prikrmy a dvakrát kojis? My Teda kojim ještě snad milionkrát, v noci jee to 2az3× a přes den taky cca 3-4× a když je ve formě a nejí oběd ani svacinu a je hic tak to dotáhne i na 10×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.8.19 10:31

@Kačabka7 @Nikollllka ano baští 5× denně :) a i když by se to mohlo zdát málo, opravdu mu to stačí, 15.8. na prohlídce měl 66 cm a 7795g :) a ani doktorka neměla nic proti :) podotýkám ale, že masozeleniny i přesnídávky sní tu skleničku co má těch 190g, kaše plnou dávku co je na krabičce psaná a když má banán místo přesnídávky tak ten sní taky celý… a během dne pije vodu nebo čajík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.8.19 10:39

Jo holky musím se s vámi podělit o radost :) nejenže si Davídek den po mém svátku, který mám 17.8. sám sedl, ale teď 27.8. si dokonce sám stoupnul v postýlce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.19 12:27

A my dnes nedali z oběda vůbec nic. Ach jo, takže jsme se nakojili a zkusím to zase po hodince, jestli si to nerozmysli. Ale pořád mi přišlo, že se snaží tlačit a maximálně vyletěl nějaký prdik… Tak nevím, zda ty zuby jsou tak otravné nebo kde je zase problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.19 12:27

@petulkas sedl nebo šikmý sed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.8.19 12:57

@Kačabka7 nemluvíš o naší Abby? Úplně dodáme do píšeš. Dneska z oběda taky sotva 2 lžičky. K tomu je poslední dva dny nehorázně mrzuta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.19 13:24

@flicek18 tak jsem to zkusila po hodině znova, nic a pak přišel manžel a já si nandala oběd a malá zacla mlaskat, tak jsem do ní nasoukala,, toho vychladleho,, prikrmu asi 55ml.. Tak přemýšlím, zda v tom hicu nechce jen studené. :nevim: já si to taky dala na studenou. Ale víc se do ní Teda zase nevešlo. A takhle mi to přijde už tři týdny na nic, doktorka říkala že ji může vadit dávání lžičky přes ty zoubky, no ale proč se u toho kroutí jak prdla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.8.19 14:22

@Kačabka7 to kroucenou nevím to mi mála nedělá. Já budu odpoledne dávat ovoce tak jsem zvědavá. Dneska s emi sna nepodaří dát dvě svačinu a oběd :)
Jinak nám se u malé osvědčilo ji přes den dát do packy tenký plátek okurky/kedlubny/ jablka (bez slupky). Vždy to zuzla a téma dvěma zuby občas si něco uhryzne a sní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí