Poradna duly
Jana Čurdová
@flicek18 normální salatovou že… My máme zatím jen 2mm zubů, tak ale určitě by si to alespon ozuzlala
A jinak, když už zuby máte, čistite je čím!? Co doporučujete za kartáček, jestli ten prstovej nebo spíše malej normální atd.
@Kačabka7 jj salatovou. My to malé dávala od doby co je měla malilinko vylezlé. Když nic rak tu šťávu z toho vycuca.
My teď koupili ten prstovy, myslím že na ty dva zoubky to stačí. ![]()
@Kačabka7 sedl
normálně už si sám sedne a hraje si v sedě
jestli ti malá nejí po hodině od kojení, tak je asi ještě sytá, zkus počkat příště dýl ![]()
@petulkas to byl až druhý pokus, předtím právě pila kolem 9 hodiny a oběd jsme měli cca 11:40
@Kačabka7 Dominik taky jak zacne jist, tak zacne tlacit, prdet, kroutit se.. zacnou totiz pracovat streva ![]()
A posledni dny tomu taky moc nedava, asi je to tim vedrem. A zuby jeste nema, takze necistim nic. ![]()
Ahoj budoucí maminky, trochu z jineho soudku. Jsem maminka tříměsíčniho chlapecka. Po těhotenství mi zbyly nové, nerozbalene vitaminy mamavit a pregnafolin. Neměla by některá z vás zajem? Dekuji a preji krasne těhotenství ![]()
@Zdendulka1234 píše:
Ahoj budoucí maminky, trochu z jineho soudku. Jsem maminka tříměsíčniho chlapecka. Po těhotenství mi zbyly nové, nerozbalene vitaminy mamavit a pregnafolin. Neměla by některá z vás zajem? Dekuji a preji krasne těhotenství
Nechtěla si psát do diskuze TP leden 2020?
Nebo někdo hned uvažujete o druhém mimcu?
To už všem rostou zoubky? nebo je tu někdo opožděný jako my? ![]()
Malej má sem tam vyšší teplotu a bolí ho dásně, ale pak se to vždy zastaví a dlouho zase nic ![]()
Haloooo maminy, tak jak se vede??? My máme 9 a půl měsíce a začínáme se pomaloučku chytat a zvedat na nožičky, a to před 14 dny začal lézt, a s 8 zoubkama baštíme takřka všecko co jde
dejte os sobě vědět
![]()
Ahoj, naše princezna už má 10 měsíců, 6 zubů a už se staví u gauče a má náznaky kručků. Taky už stihla prodělat šestou nemoc. A máme se super ![]()
@Kaculyn @flicek18 ahoj holky
náš chlapeček má 9 a půl měsíce a je to drak, leze, stoupá si, obchází nábytek už asi dva měsíce. Jako je fakt šikovnej, ale to spaní… Bože, to je prostě boj.
taky bojujeme se stolicí (nějaké alergie) takže příkrmy navazujeme strašně pomalu. Zubů má 7, ale dívím se, že je ještě má.
Jinak je prostě skvělej a láska našeho života. ![]()