Poradna duly
Jana Čurdová
@Prtulak Ahoj, mohla bych se zeptat, jaký problémy se stolicí? Děkuji za info.
@Nikollllka ahojky, hleny, průjmovitá, nazelenalá, někdy byla i krev.
prostě žádný míchaný vajíčka, teprve před pár týdny se upravila, ale za cenu mojí striktní diety a zkoušení „co vadí“.
@Prtulak Aha, dekuji za info, malem ma opacnej problem.
Tak jsem zvedava, co nam doporuci Mudr. na preventivce.
@Prtulak Jojo, začalo. Měl jako malej rotabiry a od té doby ho bříško pořád zlobí.
@Nikollllka a je kojený nebo na umělém mléku? Kamarádka nedávala olej do příkrmů a taky na to její holčička trpěla. Hned jak ho začala přidávat, bylo po problému. Co třeba nějaká probiotika. Dáváte, zkoušela jsi?
@Prtulak Kojený, jinak olej do příkrmů dávám, ale domácí teď odmítá, takže dávám kupovaný a tam ho nedávám (je tam taky potřeba dávat?). Probiotika jsem dávala, nedávám cca 14 dní, nicméně i s i bez je to pořád stejný. Je pravda, že nechce moc pít. ![]()
Zdravím dámy
náš kluk už má 9 a půl měsíců, 4 zoubky, 6 nemoc také proběhla.
Je to přes den pěkný živel ![]()
Spí nám krásně od 20:00 cca do 5-8 rána.
S bříškem jsme taky měli potíže, dali jsme párkrát probiotika a vše bylo dobré.
@Nikollllka v těch kupovaných už je, takže tam ho taky nedávám. U probiotik někdy trvá, než se efekt projeví.
. Pití u nás je taky minimálně, hlavně, aby bylo tedy pak časté kojení. Co zkusit něco „projímavějšího“. Švestky?
@Nikollllka ahoj, zkus dát i do kupovaných, tam je totiž většinou jen řepkový olej a ten je sám o sobě nic moc. A taky tam bývá spoustu mrkve, ta taky staví. Zkus tam přidat kvalitní tuk, třeba kokosový, olivac, vlaskoorechovy, maslo a nesetrit. Za a je tam spousta důležitých vitamínů a za b i ta stolice by měla být lepší. Nám to taky pomohlo. Ať se daří! ![]()
@Prtulak Probiotika bere od narození až doposud (cca 3 týdny zpět došly a zatím jsem jiný neobjednávala, domluvím se zítra na poradně s MUDr. a uvidíme). Právě švestkový dávám hodně přesnídávky, i pití zkouším ty džusy švestkový od Hippu, ale nechce to. ![]()
@Nová máma Super, děkuji, zkusím dát olivovej, jinej teď doma nemám, tak snad mu to pomůže. Kolik tam toho mám dát? Čajovou lžičku?
Ahoj, jak jste na tom s dětmi a očkováním? Měli jste někteří nějaké vedlejší účinky?
@Kačabka7 my máme za sebou zatim jen první dvě dávky. Po první měla jen bolicku a bolavé to místo. Po druhém měla 2 nebo 3 dny teploty. Jinak vše bylo v normálu ![]()
@Kačabka7 máme zatím jen 2 dávky hexacimy, bez reakce. Jen ho trošku bolelo místo vpichu, ale to jsem zjistila náhodou, když jsem mu mazala (masirovala) nožičku krémem. Možná bez reakce proto, že imunitní systém už byl zralejší, očkovali jsme s velkým zpožděním. Navíc jsem dávala homeopatika. Kéž by takhle proběhla všechna další očkování.
@Prtulak můžu se zeptat na homeopatika jaká jste davaly? Přemýšlela jsem že bych malé u dalšího očkování taky dávala ale. nevim moc kde se poradit.