Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
4.6.19 11:29

Ahoj děvčata :) hlásím se po dlouhé době :mrgreen: Davídek má za sebou 4 měsíční prohlídku a váží 7200 g a měří 64 cm :) doktorka chválila jak krásně přibírá :dance: koukala do pusinky a říkala že mu rostou spodní i horní jedničky 8o jinak je to šikulka, už se přetáčí na bok :dance: a máme schválené zavádění příkrmu :) a jak rostou prďolci vám? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.19 07:48

@petulkas nazdárek, ty máš krásnou smečku 😍 Char vážila ve 4.5 měsících 6060 a měřila 62cm. Zoubky ji naštěstí zatím nerostou, ale už se začala otáčet na bříško. S příkrmy pořád váham, Char je plně kojená, ale o jídlo má ohromný zájem, někdy mám pocit, že nás sní očima 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
6.6.19 08:08

@Kačka Pekáčková máš nádherný dětičky :srdce: naše malá taky po jídle kouká a když jim tak se bojím že po mě skočí :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.6.19 16:07

Ahojky maminy, s Áďou vás moc zdravíme :mavam: my budeme mít 16.tého 5 měsíců, 64 cm a 6830g, zoubky se nám prý dle dr rvou na svět nahoře (1 a 2) já teda nic neviděla :D, už 3 týdny po dohodě s dr papáme zeleninku, už i banán jsme ochutnali a jakože joo :jazyk: taky se otáčíme se na bříško, brácha mu nedá chvilu pokoj :srdce: strašně ten čas letí, ani se neohlídnem a budou mít ty naše prdelky půl roku 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.19 20:36

Já jsem dneska Charlotě zkusila dat mrkev, koukala na mě jako na vraha 😂 a plivala to o 106. S příkrmy teda ještě vydržím.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.6.19 17:45

Ahojte holky, tak co já bojujete v těchto vedrech? Já bych nejradši s malou azlezla na celý den do vany nebo bazénku :mrgreen: malé se sem tam udělají i potničky tak už jsme ji tu dneska měla nahulatou jen v plence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 10:48

@flicek18 malá teď přes den mizerně spí, jinak to snáší docela dobře, ono ji nic jiného nezbývá, starší dcera „musí“ chodit na hřiště, vedro nevedro. :D na začátku září jedeme na Zakynthos, tak aspoň bude na horko zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.6.19 17:08

Ahoj holky, u nás se už oslavilo 6 měsíců, 65cm a 6600g…pretaci se na bříško jak.. stále chodíme k fyzio, snad už brzy nebudeme :nevim: ještě poslední hexa a na chvíli klid. Příkrmy pěkně basti, všechnu zeleninu, žloutek, lepek a maso, brzy začneme kaše a ovoce, nikam nepospichame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.19 15:54

Ahoj holky, kolikrát denně a jak dlouho Vám děti spinkají? Jsem lehce nešťastná z našeho spáče. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
4.7.19 17:45

@Nikollllka malý spí 3× denně někdy hodinu někdy půl hodky víc nedá takže se hrajeme většinu dne na dece nebo venku tobě spí jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.19 20:10

@Ainah Právě 3× denně cca 1 - 3 hodiny. Dneska jsem ho po těch třech hodinách už šla budit. Je pravda, že včera jsme byli u Dr., tak měl rozhozenej režim, tak možná dospává, ale taky cvičíme podle Vojty, tak i možná to ho vyčerpává. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
6.7.19 15:02

Ahoj holky :) Davídek má v 5 měsících 63 cm a 7,5 kg :) jí zeleninu a kuřecí maso, zítra zavedeme hovězí :) jinak přes den toho už moc nenaspí, když už konečně usne zbudí ho starší :zed: co myslíte, můžu zavést lepek už od 5 měsíce? Chtěla bych ho zkusit v tom okně.. ale moje dr mi to neschválila, přitom dr ke kterýmu chodili starší to u nich schválil :nevim: co dr to jinej názor, tak teď nevím :? Mám na to 8 zrnnou kaši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
6.7.19 15:31

@petulkas ürčitě můžeš malému se zavedla lepek vbe 4,5 měsících právě kvůli projevu snášenlivosti aby se to kdyžtak zavčasu podchytilo absolutně nechápu proč ti to dr nedoporučuje moje mi to doporučila a i kdyby ne zavedla bych ho abych věděla co a jak takže v 5 ti měsících klidně můžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
6.7.19 16:10

Mě když dr vysvětlovala co a jak postupně malé mám dávat tak na konci zmínila i lepek sice až někdy po 7 měsíci, ale je to pořád v tom imunologickem okenku. Takže nevidím v tom asi problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.7.19 09:49

@flicek18 není náhodou to okno od 4 do 6 měsíců? :? @Ainah no prý pro to, že je na té kaši od 6. měsíce :nevim: ale to bylo i na té kaši kterou jsem zaváděla lepek starším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí