Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
4.3.19 06:03

@flicek18 No u nás to vypadalo nadějně v úterý a ve středu, pak zase katastrofa. U nás právě někdy i do zelena, takže mám taky podezření na mlíko :( Jenže si nedokážu uplně odepřít mléčný výrobky, protože z nich vlastně žiju :zed: Už tak jsem totiž dost vybíravá v jídle, takže víceméně jím pořád to stejný dokola :nevim: O sójovým mlíku ani nepiš, to jsem si koupila a celý jsem to vylila :D V kafe mi to chutná jako smecta :D
Dneska jdeme k Dr., protože Dominik minulej týden ani nepřibral a furt řve bolestí.
Jak se malá projevuje, že tě to mlíko napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.3.19 06:58

@Nikollllka já si koupila to sušené sójové, to ka mám ráda, jako malá jsem ho i jedla :mrgreen:
Zeleň stolice může být prý z hodně důvodu, všude píšou něco jiného…
Mě to řekla doktorka u nás to bylo skrz to seboratickou dermatitydu, malá ji měla už i v obočí, tak mi doktorka řekla, že to by mohl být náběh na atopicky exem z kravskeho mléka, tak jsem vysadila a uvidíme, už ji to mizí. Nas vlastně nikdo vůbec neřeší. S malou jsem se ze zvědavosti vážila na naší klasicky váze, vypadá to že pribirá normálně, ani na kontrolu nemusíme mi Dr říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.3.19 09:19

@flicek18 Tak sušený vůbec neznám, můžu vyzkoušet, jestli to tady u nás seženu. No právě jsem četla taky moc variant, jenže jako malinkej to neměl, začlo to nějak s tou nemocí a teď ji někdy nazelenalou má a někdy ne :nevim: Aha a měla to nějak moc? Dominik to měl trochu na vrchu na hlavě, pak trochu na obočí, ale už to má jen trošililinku na vrchu hlavičky 8o No já jsem náhodou potkala v pátek sestřičku, tak jsme se zapovídaly, tak jsem ji říkala, že má furt průjem a nepřibral, tak máme dojít a uvidíme. Divný je, že údajně testy na rotaviry dělají jen v nemonicích? Ale u Vás je Dr. dělala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.3.19 09:43

@Nikollllka no má to už přes 4 týdny, v obočí to měla docela dost, ale už ji to naštěstí mizí a na hlavičce už má je malinko.
Co jsme četla ale nejčastěji je že ta zelená znamená že mají třeba prostě nějaký problém že něco neztravi nebo jsou jinak podrážděná, tak to možná bude z toho průjmu…
Nam nejdřív udělala doktorka stery, ale tam ty výsledky jsou až tak za 4 dny vždycky, a dostali jsme domů malou nádobku aby jsme zkusili z plenky nabrat stolici když to půjde, tak jsem z jedné plenky seškrábala co jen šlo, z tohi prý můžou být výsledky hned ten den. A oboje někam poslali, takže asi di nemocnice nebo jine laborky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.3.19 10:17

@flicek18 No uvidíme, co nám dnes řeknou, jsem zvědavá :nevim: Hrozný trápení s těma dětima. I když teď jsem se mu podívala do hlavičky a tam to ná vcelku dost, jen to nejde vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.3.19 10:32

@Nikollllka řekni doktorce o ten zeleném hovňousu a uvidíš co ti řekne ;) Držím palce ať to nic neni :hug:
Ja se dnes ráno k tomu všemu lekla že má malá rýmu, ale naštěstí snad planý poplach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.3.19 18:15

@flicek18 Tak mu udelali vyter a vysledek bude v patek, tak uvidime, drzte nam palce stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.3.19 18:46

@Nikollllka držíme všech 8 palců :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.3.19 15:37

Ahoj,my mame po ockovani dneska,prvni ockovani,hexa vakcina,zatim je vse ok,trochu se bojim vecera a noci hlavne teda,mame pripraveny teplomer a cipky,jak paralen tak nurofen,mate to iz nekdo za sebou? Jaka byla reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.3.19 16:33

@KamilaDen Není to nějak brzo? My budeme očkovat až ve čtyřech měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
6.3.19 17:11

@Nikollllka ci nam doktorka říkala, tak se účtuje už od nějakých 9 týdnů. Ale mi kvůli možnému exemu budeme až ve 3 měsících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.3.19 17:41

@Nikollllka nevím, nejsem doktorka, podle schématu to tak má prý být, tak dostala včelku už dneska…doufám,že je to v pořádku a doktorka ví co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
6.3.19 18:10

@Nikollllka brzy to určitě není hexa se začíná očkovat v 9 tydnech života miminka malému je 9 týdnů příští týden a začínáme očkovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
7.3.19 08:21

@Nikollllka tak teď držte palce vy nam. Malá má od včerejška teplotu, v noci měla 38,6 ale noc jsme zvládli a doktorka mi pres telefon řekla, že takto může doznivat ten průjem, že ten vir naposledy zabojuje takto no… Tak doufám, že to bude brzy pryč, malá míň baští, tak budu odsavat a dávat ji to strikackou co nevypije sama ať mám jistotu a není dehydratovana…
Tak ať vám testy zítra dopadnou dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 10:42

Taky budeme hexu ockovat ve 3 mesicich. Mame rozumnou pediatru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí