Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka je krásnej, i pejsek
taky pěkně roste… v košíku je roztomilej
kdyby ten čas šel alespoň o polovinu pomaleji
@Kačka Pekáčková já se vůbec netěším, až tohle vše příjde
pořád na něj koukám a říkám si, že tohle všechno bude brzy pryč a já zapomenu jak byl roztomilý, krásný, na všechny jeho výrazy, co háže když spí
plně kojím a užívám si to, a doufám, že nám to půjde co nejdýl ![]()
Čaute holky, prosím Vás je normální vodnatá stolice cca 3× denně, malou jen kojím je ji 7 tydnů. Zacalo to v dobe kdy se zacala budit po hodine spanku a ma hlad. Jinak mi prijde v pohode, baští je vesela. Možná trochu prdíky ji trápí a prd kakanim se víc kroutí ale nic hrozného.
@Nikollllka vylozene že by blinkala ne, jako obcas si ublinkne trochu mlicka ale to je opravdu malinko a byva to po kojení třeba když ji prebaluju…
Ahoj holky, tak my dneska pokořily hranici 3000g a mame 52cm. Majda mela porodní váhu 1760g a 43cm 21.12…jde to pomalu, ale nevzdavame se. S prdikama jsme hodne trpely, vyzkousely jsme vse a jedine co zabira je Baby calm. Neverila jsem tomu ale asi to je fakt zazrak ![]()
@flicek18 ahoj, myslím, že pokud ti baští co hodinu, tak je to tím, že nestíhá odstředit tuk od vody, mě se to stalo párkrát v porodnici a nic na to neříkaly
pokud nemá teplotu normálně jí a spí a je veselá bude to tím
ale můžeš pro jistotu zavolat doktorce ![]()
@Nikollllka @petulkas dekuju holky, ráno jsem volala doktorce a moc se jí to nezdá, tak nám poradila kapičky a zítra radši na převážení, kdyby se to dneska nelepšilo tak radši už dneska. Tak uvidíme, říkala že tu řádí rotaviry, tak by to mohlo být to ![]()
Holky potřebuju radu,mám problém s malou po dožití,okamžitě jak sundat brindak zacne se vztek na rameni rádi,vrtí se,prolíná se do luku a řev,kolikrát ani nekrkne…dneska opět,zkusila jsem ji dát do zavinovacka a na bok,sklidila se malinko,neměl jste někdo něčím podobného a compomohlo,uz nevím jak s ní manipulovat po krmeni,i bříško jsme zkoušeli,řve stejně…
@KamilaDen no nejspíš jí tlačí bříško. A co tygřík? Ten taky nepomůže? My s krkanim strašně bojujeme. Spíš se to nepovede, než aby se to povedlo, navíc se mi vzteky prohýbá a zaklání hlavičku. Zítra to chci probrat s pediatrickou.
@Prtulak na tygříka jsem nezkoušela,ale prý je to stejné jako na bříšku, má to vždy večer cca od 6 a někdy 3 někdy 4 hodinky, někdy jen hodinku, různě, bříško to je, doktorka mi k tomu moc neřekla, prý máme zkusit změnit mléko, může to být intolerance na kravské mléko,ale ona nemá žádné příznaky, nejhorší je ten řev když jí dávám na to rameno, už fakt nevím co dělat…nechce se mi měnit jí mléko,budou nám na konci února 2 měsíce,ale už jsem z toho taková celá nesvá, ráda bych jí nějak pomohla a sobě taky…
@KamilaDen zkus opravdu tygrika, sama o sobě ta poloha Někdy může miminko uklidnit. Je to vlastně taková úlevová poloha při bolestech bříška. My máme teprve měsíc a bříško nás bolí už od porodnice. Je to trápení… ![]()
@flicek18 No právě jsem se ptala, protože my se ve čtvrtek vrátili z nemocnice… Malej k těm rotavirům někde přišel…
Nevím kde, nikde jsme s ním ješte nebyli - kromě vycházky venku jen já a přítel. Domů moc návštěvy neberu.. jen rodina a pár kamarádek ![]()
@Nikollllka nakonec jsme šli k mudr dneska. Za dopoledne lákala 3× tekute a skoro mi nespala, tak jsem se zacala bát. Prohlédla ji a říkala že vypadá v pořádku. Tak jdeme ráno na stery a uvidí se.
Tak doufám že už jste zdravý
u nás to může být prý i tím že přítel měl chřipku (klasickou ne střevní), tak že mohla něco chytit a projevuje se ji to takto…
@Prtulak ja jj neunesu asi na toho tygrika,koukala jsem na tu polohu,tak nevim…radsi bych zustala u tech co jsem odzkousela…ten bok nebyl blbej,ale nekrkla si …ale o malinko je ti lepsi…to rameno moc nechce…tak nevim…budu to zkouset… uvidíme,jeste nejaky napad?
@flicek18 Ještě bohužel ne, prý je to na dlouho. Snad se toho brzo zbavíme, je mě ho děsně líto. Žadný lék na to údajně není. Přitom jsem uklízecí maniak (máme pejska a nesnáším bordel a špínu), tak jsem si připadala vcelku jak neschopná matka. Naštestí mě uklidnili, že se to šíří hlavně vzduchem nebo to mohl někdo donést k nám.
Tak snad se Vám to vyhne, protože to nepřeju nikomu ![]()