Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
4.2.19 13:34

@Terikka my dostali nejakou namichanou tu zlutou masticku,neni to masticka ani voda,neco tekuteho a porad to ma na stranach pusinky,i kdyz mazeme pravidelne 4× denbe tyden,budu se muset poradit s doktorkou holt jeste,snad se to spravi brzo,uz to ma docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.2.19 14:07

@KamilaDen Zkus Neocide gel. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.2.19 14:13

Tak druhy den s brouckem, je zlatej jen spinka nebo si pomlaskava. Zaplakal jen kdyz byl pokakanej. Akorat bojuju s kojenim. Mam totalne rozpraskane bradavky az do krve, tak jsem poprosila o kloboucek medela. S tim to tedy taky boli, ale je to mnohem lepsi. Jinak mazu purelanem, tak snad si ty prsa zvyknou. Maleho musime prikrmovat. Ale stejne se nejvic tesim domu … az si tam zajedeme to svoje. Tady co chvilku porad nekdo leze na pokoj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.2.19 14:51

@KamilaDen Malej ma moucnivku uz asi dva tydny - Genciana nepomohla, Nystatin je mozna o neco lepsi. Nechala jsem si dovezt z Nemecka Infectosoor Mundgel - je to primo na moucnivku, tak ve stredu skocim k Dr., jestli mu to muzu dat. I z moucnivky je muze bolet brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.2.19 14:55

@Kesy2014 Ja měla 5 stehů, ale žádný léky jsem do sebe cpát kvůli kojení nechtěla. Měla jsem poporodní kruh a s ním to bylo super. Je pravda, že malej byl na oddělení nedonošených, takže jsem tam šla jen jednou za tři hodiny na kojení, jinak jsem jen ležela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.2.19 17:20

@marrynka gratuluji :hug: jak to, že smíte dudlík? my máme zakázáno i přes to, že se dobře přisaje a pije… prý 14 dní nee :nevim: a to jsem to chtěla pro to, abych se vyspala, on totiž chce pořád něco cucat jinak brečí :? Dnes teda dobrý, nechala jsem si ho totiž u sebe v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.2.19 17:39

@Kesy2014 gratuluji a přeji ať je vše brzy v normě :hug: a malej ať dělá jen radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.2.19 17:54

@petulkas Já teda nedávám dudlík ani teď.. radši mu dám prso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.2.19 18:17

@Nikollllka s tím dudlikem jsem taky nechtěla dávat. Tak mě doktorka jenom upozornila, že jak se nenaučí na dudlik takhle brzo tak ho s velkou pravděpodobností pak bude odmítat a bude si cumlat prsty. Tak jsme občas začali dávat dudlik ale moc ho nechce, tak ho pouzivam jen kdyz uz nevim co… ale prekvapilo me ze jako vetsi uz se na dudlik nenaučí prý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.2.19 20:01

@petulkas tak u nás v porodnici každý mimčo vyfasovalo dudlík do postýlky, já zatím plně kojím, prso neodmítá, naopak spíš neumí cumlat dudlíka, furt mu vypadává, ale dávám mu ho vlastně od té porodnice. Někdy ho uklidní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
5.2.19 06:36

@petulkas že to tolik řeší :zed: stejně to budeme doma dělat po svém :mrgreen:
No doktoři a sestry tu jsou rádi za klid.
Navíc ten dudlík, když mají v puse, tak cvičí svaly a mělo by se jim potom právě lépe i dýchat .. tak nevím proč to u vás zakazují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.2.19 09:49

@marrynka taky to nechápu :nevim: snad mimčo pozná, že z dudlíku nic neteče a z prsa ano, dle mého názoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.2.19 11:59

@moncaHK děkuju za tip,ale já nekojím a malá je na um, jak jí to mám dávat??? místo jednoho krmení jí dát ten čaj? nebyla by lepší třeba tinktura pod jazyk??? nějak si to neumím představit, jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.2.19 13:54

@KamilaDen misto krmení ne :) treba pred nebo v mezičase :) staci par lzicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
5.2.19 14:01

@KamilaDen já bych teda čaj nedávala takové miminka čaj nepotřebují pokud není léto a vedra stačí jim bohatě jen mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí