Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny vecer holky,
chtela bych vam oznamit, ze dnes 3.2.2019 v 11:16 hodin se nam narodil Marecek 2450g ![]()
Je malicky a drobounky. Mel natrikrat obmotany pupecnik kolem krcku a moc ho nevyzivovala placenta. Nechce se nam zahrat tak musi byt jeste chvilinku v inkubatoru, a ma snizenou glykemii, proto ho broucka dokrmují. Ale prave jsem ho mela na obou prsou a saje neskutecne az ty bradavky skoro necitim, doufam, ze se mi mlicko spusti co nejdrive.
Ale zaplat panbu jsme zdravi.
![]()
@Kesy2014 jůůů taky Mareček, určitě to všechno brzy dožene. Přeji ať jste brzy doma!
@Kesy2014 gratuluji, ať jste brzy doma a hlavně oba v pořádku
@flicek18 @Prtulak @Nikollllka Dekuji moc
Jen doufam, ze bude broucek pribirat a pusti nas brzy domu.
Holky chci se zeptat koho sili davali vam neco potom na bolest, popr. otok ? Ja to mela tak nejak do noci v pohode a ted ne to zacina bolet jako cert.
@Kesy2014 ka měla jen 2 nebo 3 stehy a nic mi nedávali ale. Ale mě to bolelo pořád stejně, nijak se mi to nezjorsilo. Jestli te to boli nejak hodne moc tak jim to radši řekni a oni té zlontroluji… Ale nějakou dobu mě to bolelo při sezeni a blbych pohybech, tomu sr člověk asi nevyhne
a otok jsem mela jeste doma, sprchovala jsem se studenou vodou aby otok trochu splasknul ![]()
Všem moc Dekuju za gratulace
zatím jsme dobrý tým
kojení jde jak po másle, odříhnutí je zatím pro něho hračka
Občas brečí, abych ho pochovala.. proč bych to pro něho neudělala
Pak vždycky sladce usne a mě nechá spinkat taky. Jen doufáme, že nepropukne žloutenka. Tak snad se nám podaří i s tím zabojovat.
Je to andílek
![]()
Jinak všem, které už mají též porod za sebou: “hodně zdravíčka a ať máte ty své poklady co nejdřív doma
“
@Kesy2014 nam davali algifen,ja si ho ale nebrala,byla jsem sita vevnitr,mala lezla s rukou u hlavy…ja to vydrzela bez leku,pokud ti algifen necela dobre,doktorka mi nabizela i cipky…
@Kesy2014 moc gratuluji
preji hodne zdravi, at maly prospiva a hste brzy doma ![]()
Jeste dotaz,mala ma v puse moucnivku…mel jste nekdo neco takoveho tsky,mame matani a mazeme 4 xza den,ale porad to tam ma,vyvarila jsem v jedle side a nakojpila nove dudliky j lahvicky,ale porad se toho na stranach v puse nemuzeme zbavit,tak nevim,poradite nekdo? Nekojim,mala je na um
@Kesy2014 algifen a brala jsem ho 2-3× denně. Sita i pochva ale me stejně nejvíce bolely hemoroidy.
pomáhá také ledovat a sprchovat vlažnou vodou - ne teplou. První dny nic moc. Seděla jsem na polštářku s dírou. Nejlepší investice ![]()
@Kesy2014 nám nabízeli Paralen, ale ja mela jeden steh, takze jsem si ho vzala jen na cestu domů na sezení v autě kvůli dlouhé cestě.
@KamilaDen nám na ní v lékárně dali fialku a moučnivka zmizela. A samozřejmě vyvařit vše co malé přijde do pusinky.. nebo ješte Dr. říkala, že mám dát probiotika kdyby se nás moučnivka nechtěla pustit