Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
3.2.19 21:11

Krasny vecer holky,
chtela bych vam oznamit, ze dnes 3.2.2019 v 11:16 hodin se nam narodil Marecek 2450g :srdce:
Je malicky a drobounky. Mel natrikrat obmotany pupecnik kolem krcku a moc ho nevyzivovala placenta. Nechce se nam zahrat tak musi byt jeste chvilinku v inkubatoru, a ma snizenou glykemii, proto ho broucka dokrmují. Ale prave jsem ho mela na obou prsou a saje neskutecne az ty bradavky skoro necitim, doufam, ze se mi mlicko spusti co nejdrive.
Ale zaplat panbu jsme zdravi. :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.2.19 00:08

@Kesy2014 Moc gratuluju :kytka: Ať brzo všechno doženete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.2.19 03:27

@marrynka @petulkas holky super,.konečně! Gratuluji, ať jste všichni brzy doma fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.2.19 03:28

@Kesy2014 jůůů taky Mareček, určitě to všechno brzy dožene. Přeji ať jste brzy doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.2.19 04:47

@Kesy2014 gratuluji, ať jste brzy doma a hlavně oba v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.2.19 06:40

@flicek18 @Prtulak @Nikollllka Dekuji moc :hug: Jen doufam, ze bude broucek pribirat a pusti nas brzy domu.
Holky chci se zeptat koho sili davali vam neco potom na bolest, popr. otok ? Ja to mela tak nejak do noci v pohode a ted ne to zacina bolet jako cert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.2.19 07:12

@Kesy2014 ka měla jen 2 nebo 3 stehy a nic mi nedávali ale. Ale mě to bolelo pořád stejně, nijak se mi to nezjorsilo. Jestli te to boli nejak hodne moc tak jim to radši řekni a oni té zlontroluji… Ale nějakou dobu mě to bolelo při sezeni a blbych pohybech, tomu sr člověk asi nevyhne ;) a otok jsem mela jeste doma, sprchovala jsem se studenou vodou aby otok trochu splasknul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.2.19 07:13

Všem moc Dekuju za gratulace :srdce: zatím jsme dobrý tým :mrgreen: kojení jde jak po másle, odříhnutí je zatím pro něho hračka :D Občas brečí, abych ho pochovala.. proč bych to pro něho neudělala :andel: :D Pak vždycky sladce usne a mě nechá spinkat taky. Jen doufáme, že nepropukne žloutenka. Tak snad se nám podaří i s tím zabojovat.

Je to andílek :srdce: :srdce:

Jinak všem, které už mají též porod za sebou: “hodně zdravíčka a ať máte ty své poklady co nejdřív doma :srdce: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.2.19 09:14

@Kesy2014 gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.2.19 09:18

@Kesy2014 nam davali algifen,ja si ho ale nebrala,byla jsem sita vevnitr,mala lezla s rukou u hlavy…ja to vydrzela bez leku,pokud ti algifen necela dobre,doktorka mi nabizela i cipky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 09:19

@Kesy2014 moc gratuluji :kytka: preji hodne zdravi, at maly prospiva a hste brzy doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.2.19 09:20

Jeste dotaz,mala ma v puse moucnivku…mel jste nekdo neco takoveho tsky,mame matani a mazeme 4 xza den,ale porad to tam ma,vyvarila jsem v jedle side a nakojpila nove dudliky j lahvicky,ale porad se toho na stranach v puse nemuzeme zbavit,tak nevim,poradite nekdo? Nekojim,mala je na um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.2.19 10:25

@Kesy2014 algifen a brala jsem ho 2-3× denně. Sita i pochva ale me stejně nejvíce bolely hemoroidy. :roll: pomáhá také ledovat a sprchovat vlažnou vodou - ne teplou. První dny nic moc. Seděla jsem na polštářku s dírou. Nejlepší investice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.2.19 11:48

@Kesy2014 nám nabízeli Paralen, ale ja mela jeden steh, takze jsem si ho vzala jen na cestu domů na sezení v autě kvůli dlouhé cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
4.2.19 13:09

@KamilaDen nám na ní v lékárně dali fialku a moučnivka zmizela. A samozřejmě vyvařit vše co malé přijde do pusinky.. nebo ješte Dr. říkala, že mám dát probiotika kdyby se nás moučnivka nechtěla pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí