Poradna duly
Jana Čurdová
@Fazolína Taky mi trvalo než jsem se přidala
s manželem čekáme první mimčo a ven se mu taky nechce ![]()
přeji ti, aby jsi to měla co nejrychleji za sebou a mohla být se svým uzlíčkem ![]()
@marrynka Moc děkuji, taky přeji.. asi se našim mrnatum moc nechce do té zimy
ale nejdůležitější je aby byli zdravé na ničem jiném vlastně nezáleží.. ![]()
Ahojky, tak právě po kontrole. Ozvy malého ok, ale čípek ještě zavřený, neotvírám se ani náhodou … Další kontrola v neděli. Prý můžu přenášet 10 dní, takže mě nechají až do těch 10 dnů a až pak by se vyvolávalo …
Takže vlastně nového nic ![]()
@Kesy2014 no ty blaho, ty to mas teda napinavy…drzim palce, at si to mimco rozmysli a mas doma jeste lednacka
a nic se neboj, ten nalez se muzu zmenit z hodiny na hodinu. Mne kdyz praskla voda, tak se podle nalezu nic nedelo, rano mi chteli dat tabletu na vyvolani, porodila jsem do ctyr hodin.
Vsechny to tak zaskocilo, ze ani nikdo nezavolal manzelovi ![]()
@Kačka Pekáčková To bych ani nebyla já, kdyby bylo přesně všechno podle tabulek
Ale což, hlavně, že maličký prospívá a říkali, že nejpozději 8.2. se bude vyvolávat, tak teď to po 9 měsících ten týden vydržím
A třeba se zatím sám umoudří … Doktorka se snažila prostrčit prst čípkem, ale držel a nešlo to
Tak teď akorát trošku špiním, ale poslíčky žádné.
A co vy holky, jak doma válčíte ?
![]()
@Kačka Pekáčková To bych ani nebyla já, kdyby bylo přesně všechno podle tabulek
Ale což, hlavně, že maličký prospívá a říkali, že nejpozději 8.2. se bude vyvolávat, tak teď to po 9 měsících ten týden vydržím
A třeba se zatím sám umoudří … Doktorka se snažila prostrčit prst čípkem, ale držel a nešlo to
Tak teď akorát trošku špiním, ale poslíčky žádné.
A co vy holky, jak doma válčíte ?
![]()
@Kesy2014
přestávám válčit
v pátek se dozvím od Dr. co dál, ale jinak se vzdávám a budu už jenom čekat ![]()
Ja jsem rodila v 39+1 a jsem za to fakt rada,ale kdyz TO prislo, tak jsem takova hrdinka nebyla
a klidne bych si to o tyden protahla.
Jinak my mame druhe ditko za „odmenu“. Hezky spinka, basti, tak ji to snad vydrzi
starsi certice je pres den ve školce, takze mam pohodicku.
Holky tak to máme taky zasebou. Malá šla pro špatné ozvy akutním císařem ale naštěstí jsme obě v pořádku. Dovolte abych vám představila Gabrielu 29.1. s mírami 3680g a 51cm
@Nikeskol ta je krásná
moc moc gratuluji ![]()
já si ještě chvilku počkám ![]()
@Nikeskol no krásná holčička, gratuluju a tobě přeji rychlé zotavení.
![]()
@Nikeskol gratuluji, je moc hezká
st jste oba brzy fit a můžete domů ![]()