Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
29.1.19 22:42

41+1

@Fazolína Taky mi trvalo než jsem se přidala :mrgreen: s manželem čekáme první mimčo a ven se mu taky nechce :(
přeji ti, aby jsi to měla co nejrychleji za sebou a mohla být se svým uzlíčkem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.1.19 22:47

@marrynka Moc děkuji, taky přeji.. asi se našim mrnatum moc nechce do té zimy :D ale nejdůležitější je aby byli zdravé na ničem jiném vlastně nezáleží.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.1.19 11:14

40+4

Ahojky, tak právě po kontrole. Ozvy malého ok, ale čípek ještě zavřený, neotvírám se ani náhodou … Další kontrola v neděli. Prý můžu přenášet 10 dní, takže mě nechají až do těch 10 dnů a až pak by se vyvolávalo … :zed: Takže vlastně nového nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 12:12

@Kesy2014 no ty blaho, ty to mas teda napinavy…drzim palce, at si to mimco rozmysli a mas doma jeste lednacka :srdce: a nic se neboj, ten nalez se muzu zmenit z hodiny na hodinu. Mne kdyz praskla voda, tak se podle nalezu nic nedelo, rano mi chteli dat tabletu na vyvolani, porodila jsem do ctyr hodin. :) Vsechny to tak zaskocilo, ze ani nikdo nezavolal manzelovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.1.19 18:00

@Kačka Pekáčková To bych ani nebyla já, kdyby bylo přesně všechno podle tabulek :P Ale což, hlavně, že maličký prospívá a říkali, že nejpozději 8.2. se bude vyvolávat, tak teď to po 9 měsících ten týden vydržím :lol: A třeba se zatím sám umoudří … Doktorka se snažila prostrčit prst čípkem, ale držel a nešlo to :mrgreen: Tak teď akorát trošku špiním, ale poslíčky žádné.
A co vy holky, jak doma válčíte ? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.1.19 18:01

@Kačka Pekáčková To bych ani nebyla já, kdyby bylo přesně všechno podle tabulek :P Ale což, hlavně, že maličký prospívá a říkali, že nejpozději 8.2. se bude vyvolávat, tak teď to po 9 měsících ten týden vydržím :lol: A třeba se zatím sám umoudří … Doktorka se snažila prostrčit prst čípkem, ale držel a nešlo to :mrgreen: Tak teď akorát trošku špiním, ale poslíčky žádné.
A co vy holky, jak doma válčíte ? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.1.19 18:09

41+2

@Kesy2014
přestávám válčit :mrgreen: v pátek se dozvím od Dr. co dál, ale jinak se vzdávám a budu už jenom čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 20:44

Ja jsem rodila v 39+1 a jsem za to fakt rada,ale kdyz TO prislo, tak jsem takova hrdinka nebyla :D a klidne bych si to o tyden protahla.
Jinak my mame druhe ditko za „odmenu“. Hezky spinka, basti, tak ji to snad vydrzi :) starsi certice je pres den ve školce, takze mam pohodicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.1.19 22:51

Holky tak to máme taky zasebou. Malá šla pro špatné ozvy akutním císařem ale naštěstí jsme obě v pořádku. Dovolte abych vám představila Gabrielu 29.1. s mírami 3680g a 51cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.1.19 22:56

@Nikeskol ta je krásná :srdce: moc moc gratuluji :kytka:
já si ještě chvilku počkám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.1.19 23:13

@Nikeskol no krásná holčička, gratuluju a tobě přeji rychlé zotavení. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.1.19 23:13

@Nikeskol gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.1.19 23:37

@marrynka @Prtulak @moncaHK moc děkujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
30.1.19 23:37

@Nikeskol gratuluji, je moc hezká :srdce: st jste oba brzy fit a můžete domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.1.19 23:38

@flicek18 děkuji snažíme se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie