Poradna duly
Jana Čurdová
@marrynka tak to na tebe asi moc nepůsobí ty spermie
zkus si udělat svarak to prý taky pomáhá nebo ricinovy koktejl a skořice to pry hodně ženským pomohlo,ale na kazdeho funguje něco jiného v každém případě jistotu máš jedinou určitě se jednou rozhodne jít ven ![]()
@Ainah ani svařák hele
skořici jsem se taky snažila nacpat všude
buď půjde ven sám a nebo až dávkou oxytocinu … jinak to moc nevidím.
Už v 1.trimestru na screeningu říkal Dr. že je nějakej línej a později na natáčení srdíčka pořád usínal a nechtěl zůstat vzhůru a sestra z toho už byla na nervy. Takže hádám, že je určitě i línej sám vyjít ven na svět ![]()
@marrynka uz jsem s toho nestastna. Narty mam boule, kotniky nemam ani videt.
Uz potrebuji porodit!!! Jeste do toho si doma merim tlak pro kontrolu a dnes mam odpoledne 148/90
tak jsem takova nesva.. vzdycky jsem mela v tehotenstvi vyssi, hlavne ke konci tehotenstvi.. dnes 39+1
39+2 byl prvni syn a druhy 39+3😉tak si rikam kdy pujde treti???
@misa1990 úplně tě chápu.. máme to stejný.
taky dávám pozor na tlak.. ke konci těhotenství je to hrůza no.. chudák naše srdce to musí taky všecko utáhnout
u mě je to jinak první dítě.
Když už jsi tedy nikdy nějak nepřenášela, tak ti držim palce ať máš i třetí porod už co nejdřív za sebou.
Já si nejspíš počkám na vyvolávačku ![]()
@Nikollllka ahoj,jo,vypada to lip,uz to krmeni zvladame lip,mala ne vzdy krkne,ale v pohode,uspavani neni problem,pokud nema prdy…jinak bych rekla,ze se ustalujeme,bude ji mesic ve stredu,zvykame si…place hlavne kdyz ma prdy,jinak me nenapada duvod place,spi v zavinovacce,s nami v posteli nekdy v postylce,mam ji hodne u sebe a snazim se byt v klidu co nejvic to jde…je to mazec,je vse vzhuru nohama a vlovek se snazi postarat se co to jde,jsem unavena,ale zatim to jde,rada bych neco na povzbuzeni…nevis o necem? Premyslela jsem nax energetakem…
Holky taky tak nějak počítám s vyvoláním. Ve čtvrtek byla kontrola a prý jsem otevřená na prst. Včera mě odešla hlenová zátka ale nic víc se neděje. Žadný bolesti ani posli. Zítra jdu zas na kontrolu tak jsem zvědavá jak to dole vypadá.
mě nikdo neřekl na kolik jsem otevřená a ani mi nic neodešlo..
sice mám sem tam nějaké menší křeče, ale jinak nic. Od úterý budu v péči nemocnice..
Zkusím ještě mrňouse přemluvit jestli opravdu nechce vylézt sám ![]()
To čekání je na zabití
![]()
U me to same … zatka odesla ve stredu a od te doby se vubec nic nedeje
zkoušela jsem uz naprosto vse co jde. Ale ani poslicci proste nic … Netusim jestli jsem otevrena naposledy me nikdo neprohlizel. Kontrola ve stredu a tak nejak si taky hraju s myslenkou, ze pokud nic, tak vyvolavani ![]()
Dnes jdu na kontrolu tak su zvědavá jak sme na tom, ale moc velké naděje si moc nedávám …
@Kesy2014 ta zatka nemá vliv na porod mě odešla ve 34 týdnu a rodila jsem 38+2tt spíš se divím,že tě nevysetrily vaginalne mě dr pokaždé abysme věděli jestli se čipek zkracuje apod no to vyvolavani není moc dobré,ale co člověk nadělá,ale tak třeba to ještě přijde ![]()
Holky, moc vam drzim palce, aby mimca sla ven dobrovolne
. Uplne vam rozumim, to cekani je umorne.
ahoj holky,někdo s podobnou zkušeností? malá přes den jí po 4 hodinách,po nakrmením odkládám na rameno do úlevové polohy, někdy krkne,někdy ne…po 20 minutách dám do postýlky, začne plakat a ke všemu dostane škytavku a brečí, až si i ublikne, ted jsme zkusili s mužským podložit postýlku a byl klid…má v postýlce i klín, na kterém spí a zapnutej monitor dechu…máte někdo zkušenost, čím by to mohlo být, tlačí jí ten obsah v žaludku, i když si krkne… co ubliknutí, vadí?
@Ainah Taky jsem se právě divila, žádný ultrazvuk, vyšetření nic. Předminulý týden jsem si ho musela sama vyžádat, ovšem teď měli honičku a doktorku jsem ani neviděla. Pouze porodní asistentka udělala ozvy. Bylo mi řečeno, že vaginální vyšetření do termínu je zbytečné
Že do mě polezou ještě mockrát
Tak ve středu uvidíme to už budu 40+4, tak snad se někdo podívá. Ale jsem připravena to říct sama, že bych ráda vědeěla co čípek atd.
Tak asi nastane to čeho sem se obávala. Dneska kontrola, monitory super ale čípek žádná změna. Čili pokud si to princezna nerozmyslí tak v úterý nástup do porodnice a ve středu vyvolávačka. Ale aspoň už vím že budu mít malou příští týden u sebe. A jinak dneska sem se dozvěděla že su 41+0 takže o týden napřed než sem si myslela. Holky dotaz na ty co to měly vyvolávaný, jak ste to měli s partnerama u porodu? Zavolali je k porodu?