Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
26.1.19 15:27

@marrynka tak to na tebe asi moc nepůsobí ty spermie :mrgreen: zkus si udělat svarak to prý taky pomáhá nebo ricinovy koktejl a skořice to pry hodně ženským pomohlo,ale na kazdeho funguje něco jiného v každém případě jistotu máš jedinou určitě se jednou rozhodne jít ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.1.19 15:57

@Ainah ani svařák hele :D skořici jsem se taky snažila nacpat všude :D buď půjde ven sám a nebo až dávkou oxytocinu … jinak to moc nevidím.
Už v 1.trimestru na screeningu říkal Dr. že je nějakej línej a později na natáčení srdíčka pořád usínal a nechtěl zůstat vzhůru a sestra z toho už byla na nervy. Takže hádám, že je určitě i línej sám vyjít ven na svět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
26.1.19 16:49

@marrynka uz jsem s toho nestastna. Narty mam boule, kotniky nemam ani videt.
Uz potrebuji porodit!!! Jeste do toho si doma merim tlak pro kontrolu a dnes mam odpoledne 148/90 :( tak jsem takova nesva.. vzdycky jsem mela v tehotenstvi vyssi, hlavne ke konci tehotenstvi.. dnes 39+1 :-( 39+2 byl prvni syn a druhy 39+3😉tak si rikam kdy pujde treti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.1.19 16:59

@misa1990 úplně tě chápu.. máme to stejný.
taky dávám pozor na tlak.. ke konci těhotenství je to hrůza no.. chudák naše srdce to musí taky všecko utáhnout :D u mě je to jinak první dítě.
Když už jsi tedy nikdy nějak nepřenášela, tak ti držim palce ať máš i třetí porod už co nejdřív za sebou.
Já si nejspíš počkám na vyvolávačku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
26.1.19 17:44

@KamilaDen Ahoj, tak jak válčíte? Už je to lepší? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.1.19 21:03

@Nikollllka ahoj,jo,vypada to lip,uz to krmeni zvladame lip,mala ne vzdy krkne,ale v pohode,uspavani neni problem,pokud nema prdy…jinak bych rekla,ze se ustalujeme,bude ji mesic ve stredu,zvykame si…place hlavne kdyz ma prdy,jinak me nenapada duvod place,spi v zavinovacce,s nami v posteli nekdy v postylce,mam ji hodne u sebe a snazim se byt v klidu co nejvic to jde…je to mazec,je vse vzhuru nohama a vlovek se snazi postarat se co to jde,jsem unavena,ale zatim to jde,rada bych neco na povzbuzeni…nevis o necem? Premyslela jsem nax energetakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.1.19 23:24

40+0

Holky taky tak nějak počítám s vyvoláním. Ve čtvrtek byla kontrola a prý jsem otevřená na prst. Včera mě odešla hlenová zátka ale nic víc se neděje. Žadný bolesti ani posli. Zítra jdu zas na kontrolu tak jsem zvědavá jak to dole vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.1.19 01:07

40+6

mě nikdo neřekl na kolik jsem otevřená a ani mi nic neodešlo..
sice mám sem tam nějaké menší křeče, ale jinak nic. Od úterý budu v péči nemocnice..
Zkusím ještě mrňouse přemluvit jestli opravdu nechce vylézt sám :D
To čekání je na zabití :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.1.19 06:03

40+1

U me to same … zatka odesla ve stredu a od te doby se vubec nic nedeje :zed: zkoušela jsem uz naprosto vse co jde. Ale ani poslicci proste nic … Netusim jestli jsem otevrena naposledy me nikdo neprohlizel. Kontrola ve stredu a tak nejak si taky hraju s myslenkou, ze pokud nic, tak vyvolavani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.1.19 07:54

40+1

Dnes jdu na kontrolu tak su zvědavá jak sme na tom, ale moc velké naděje si moc nedávám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.1.19 08:23

@Kesy2014 ta zatka nemá vliv na porod mě odešla ve 34 týdnu a rodila jsem 38+2tt spíš se divím,že tě nevysetrily vaginalne mě dr pokaždé abysme věděli jestli se čipek zkracuje apod no to vyvolavani není moc dobré,ale co člověk nadělá,ale tak třeba to ještě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 08:58

Holky, moc vam drzim palce, aby mimca sla ven dobrovolne :) . Uplne vam rozumim, to cekani je umorne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.1.19 11:37

ahoj holky,někdo s podobnou zkušeností? malá přes den jí po 4 hodinách,po nakrmením odkládám na rameno do úlevové polohy, někdy krkne,někdy ne…po 20 minutách dám do postýlky, začne plakat a ke všemu dostane škytavku a brečí, až si i ublikne, ted jsme zkusili s mužským podložit postýlku a byl klid…má v postýlce i klín, na kterém spí a zapnutej monitor dechu…máte někdo zkušenost, čím by to mohlo být, tlačí jí ten obsah v žaludku, i když si krkne… co ubliknutí, vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.1.19 11:47

@Ainah Taky jsem se právě divila, žádný ultrazvuk, vyšetření nic. Předminulý týden jsem si ho musela sama vyžádat, ovšem teď měli honičku a doktorku jsem ani neviděla. Pouze porodní asistentka udělala ozvy. Bylo mi řečeno, že vaginální vyšetření do termínu je zbytečné :nevim: Že do mě polezou ještě mockrát :think: Tak ve středu uvidíme to už budu 40+4, tak snad se někdo podívá. Ale jsem připravena to říct sama, že bych ráda vědeěla co čípek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.1.19 11:56

Tak asi nastane to čeho sem se obávala. Dneska kontrola, monitory super ale čípek žádná změna. Čili pokud si to princezna nerozmyslí tak v úterý nástup do porodnice a ve středu vyvolávačka. Ale aspoň už vím že budu mít malou příští týden u sebe. A jinak dneska sem se dozvěděla že su 41+0 takže o týden napřed než sem si myslela. Holky dotaz na ty co to měly vyvolávaný, jak ste to měli s partnerama u porodu? Zavolali je k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí