Poradna duly
Jana Čurdová
@Kesy2014 no když mě to dr řekla, chtělo se mi brečet
už sem ani nedoufala jelikož žádná zátka mi neodešla nebo sem si aspoň nevšimla. Mě akorát občas tvrdne břicho a pobolívá dole jinak taky nic. No bylo by to fajn že? Porodit do neděle ![]()
Se máte, že se u vás aspoň něco děje :/ malej mě maximálně kope…
Na poslední kontrole jsem se dozvěděla jen, že má pěkně silný srdíčko (což je pro mě taky krásná informace) ale, že by se mu chtělo nějak ven, tak to nic ![]()
V prosinci mi řekla Dr. že do silvestra to nejspíš budu mít za sebou, jelikož už měl mrňous málo místa a nakonec jsem to s ním vydržela do teď (40+4)..
Pokud se nic do 4. dnů nestane, tak už budou vyvolávat doktoři…
@Nikeskol Ty bláho tak super, tak už máme zátky pryč
Mě je dneska celý den hrozně divně … vůbec nemám chuť k jídlu. Ale že bych měla nějaké bolesti to ne.. jen občas trošku pobolí břicho, nebo píchne a malej kopne ![]()
@Kesy2014 to já mám dneska strašnou chuť na sladký. Mě akorát chvilkama ztvrdne břicho jinak taky nic
Ja taky stale cela, dnes 39+0tt. Bricho tvrdne furt, spodek me uz boli uplne nehorazne uz, pac malicky je narvany uplne dole, jsme na rozsypani, ale rikala Doktorka ze je to proste o tom kdy no.. kdy si rekne ze pujde
na mazleni uz nejsou chute.. tepla vana nic.. jsem desne otekla, narty nemam, to mam boule a kotniky taky nemam
desne zavodnena. Presne jako s klukama jsem to mela. Myslela jsem, ze se me to tedka vyhne a ono nic ![]()
@misa1990 Já včera i dneska celý den v pohybu, svařák, horká sprcha, venku se psem x krát, upekla jsem dva štrůdly, kynuté buchty, udělala roštěnky, úklid, dokonce i sex byl
Ale kromě tvrdnutí stejně nic
A to mám zítra termín
Takže dokud se ten maličký nerozhodne, tak tomu stejně asi nic nepomůže .. Akorát jsem úplně hotová. Takže zítra si dávám klídek a budu čekat.
Ahojky tehulky ja dnes termin a nic. Uklizela jsem zehlila jsem bydlime ve tretim patre bez vytahu no manzel pomaha
a nic co vy jak jste na tom??
@misa1990 ty otoky jsou hrozný no, taky s tím mám problém.. manžel a vlastně celá rodina se mi smála a ptali se, kde jsem nechala kotníky
![]()
zas tolik by mě to neštvalo, jenže poslední dobou ty otoky začaly být bolestivé ![]()
@Adacech já už mám 4 dny po termínu a taky pořád nic
… dokonce jsem se snažila stěhovat nábytek.. manžel se mi vysmíval jestli nepotřebuji pomoc … a myslím, že malinko mi ta práce i pomohla. nebo aspoň se mi zdá, že je mrňous čím dál níž posazený.
@marrynka no ja jsem nervozni dr me rekla vcera pri kontrole ze kdyz do nedele mala nevyleze
tak jdu v pondeli na vyvolavacku a to se mi nechce.. ale k porodu to ani trochu nevypada
no tohle cekani je sileny. Tehotenstvi krasny vsechno ale ten cil je dlouhej
no hlane aby ty nasi prckove byly zdravi to je nejdulezitejsi ![]()
@Adacech já budu mít v úterý vyvolávačku pokud sebou malej nepohne
to se mi taky moc nechce..
Je to pravda no.. celou dobu pohodka, všechno pěkně utíkalo a najednou jak přijde konec, tak mi to přijde delší jak celých 8 předešlých měsíců
A naši prckové budou určitě zdraví ![]()
@Ainah kéž by
asi před 4 měsíci mi dr. řekla, že bych měla ten sex na nějakou dobu nechat, aby se náhodou nestalo, že bych porodila dřív. Jenže já mám občas svoji hlavu a vůbec jsem neposlechla.. a stejně přenáším ![]()