Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
19.1.19 20:45

@moncaHK taky používám sab simplex a dávám i bio gaia a máme svatý klid měl to jen 2× co prorval celou noc a teď je klid večer se naji a spí mi 6 až 8 hodin takže se krásně vyspim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.1.19 07:04

@Ainah kolikrat denne kapicky davas?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.1.19 08:05

@moncaHK jednou denně 5 kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.1.19 10:11

@moncaHK @Ainah
Tak buďte moc vděčný, že vám fungují. U nás nefunguje vůbec nic (BioGaiu bere už měsíc).
On nijk neplače naštěstí, jen hooooodně tlačí a rudne - někdy si prdne a jindy vypískne bolestí. Když má velký bolení, tak se stačí mazlit, aby neplakal, ale to mu nepomáhá k tomu, aby se vyprděl, že jo :zed:
Doktorka říkala, ať vydržím tři měsíce.. tak naštěstí máme půlkz za sebou :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.1.19 10:18

@Nikollllka máme to dost podobné, nám teda doktorka řekla že Biogaiu až od ukonceneho 1 měsíce, takže ještě. Něco přes týden musíme vydržet jen a espumisanem a biolac baby. Masirujeme bříško, cvičím nožkama v nouzi ulevime teplomerem ( místo rekt. Rourky), dnešní noc byla konecne klidna, ale ty předchozí jsem padala na čuňu… jsem zvedava jestli dalsi noc bude taky klidna nebo se to vrati :)
snad se vám to zlepší dřív než po 3 měsících :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.1.19 10:24

@Ainah a toho Sabíka dáváš kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.1.19 11:24

@moncaHK taky tak 5 kapek na den před kojenim ale dávám až večer a ne denně jen když ho bolí bříško naštěstí se to stalo zatím jen 3× takže nedavam pravidelně jinak na denní užívání by ti měl určit dávkování do 3 měsíců pediatr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.1.19 11:27

@Nikollllka pokud mu to nejde zkus nahrit plenku a přiložit na bříško a taky pomáhá dát dítko do klubicka tzn oprit si ho zadama na prsa a nozicky přitlačit k bříšku malému to pomáhá kdyz se nemůže vykakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.1.19 19:34

Dekujeme vsem :) akorat jsme jeste v porodnici, celkove s observaci pred jsem v nemocnici uz 8 dni :zed: :roll: opalujem se v solarku, mame zloutenku. Tak snad nas uz zitra pusti. Vsem co stale cekaji preji hodne stesticka a co nejrychlejsi a nejhezci porod, je to zazitek a ja si to tentokrat uzila. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.1.19 23:00

Zdravím všechny ženy, mám to zasebou. Narodil se nám chlapeček Alexandr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.1.19 05:57

@flicek18 Nám doktorka řekla, že ji máme začít brát po týdnu (vím, že píšou po měsíci) :nevim:
@Ainah: Máme vyzkoušený klubíčko, tygříka, na bříško a nic :nevim: Tak buď to děláme špatně nebo nevím.
Kdyby u toho tlačení aspoň tak nenaříkal. Ale aspoň se u toho chce mazlit, takže se většinu dne válí u mě na hrudi a spinká.. horší je, že já u toho spinkat nemůžu :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.1.19 06:17

@Nikollllka nám pomáhá, když malá leží na zádech a já ji držím dotčené nožky, chvíli tak ještě neříká s trochu kope , ale pal usne, ještě chvili nozky drzim a malá pak spokojeně spí, ale taky to nepomůže vždycky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 06:19

@Addka1 moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.1.19 06:20

@Addka1 gratuluji, st jste oba zdravý s šťastný :hug:

• načítám...