Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, nakonec jsem odjela do porodnice včera v 11, protože mě ty bolesti ani po horké sprše nepolevovaly, nicméně sd takřka nic neděje, jsem tu pořád a jen se čeká. Jsem otevřená na 2 prsty, hlavička naléhá, a buď přes noc porodím, nebo mě ráno pošlou dom…
@Kaculyn tak držím palce ať se zadari a máš mimi brzy u sebe
mě horká sprcha rozjela porod krásně do porodnice mě dovezla rychlá a byla jsem otevřená na 9 cm
ale já jsem měla už kontrakce po minutě když jsem si volala 155 ![]()
Tak aby toho nebylo málo tak jsem si vylosovala na závěr kopřivku. Monitory dopadly v pořádku i když malá nechtěla chvilkama spolupracovat tak se třepalo s bříškem. Jinak sem prý furt uzavřená takže úplně paráda. Doufám že po porodu ta vyrážka zmizí jinak asi pojedu nonstop jelikož v noci se budím jak to svědí ![]()
@Kaculyn Držím palce, ať to jde jak po másle a máš to rychle za sebou
![]()
Zdravíčko
dneska jsem byla na monitoru a kontrole, monitor dobrý a KO taky, jen mi brali pro jistotu krev, protože jsem měla horší tlak, kdyby odběr dopadl blbě, tak říkala dr že se domluvíme co dál jinak se uvidíme za týden… výsledky nakonec dobrý
prý je tam ještě zbyteček čípku, volný pro prst
tak třeba pomalu a jistě
malý má váhový odhad necelých 3200g ![]()
Ahoj holky, ja hlasim,ze mam hotovo. Manzel to nestihnul, ale to nevadi. Zvladly jsme to i bez nej.
@Kačka Pekáčková teda, jsi to nakonec vzala hopem
tak gratuluji a ať jste zdravý a spokojení
![]()
@flicek18 a @Nikollllka moc diky
, on to byl fofr celkove, mala byla za necely ctyri hodiny od prvni kontrakce venku. ![]()
@Kačka Pekáčková Však aspoň ses dlouho netrápila
Já rodila 3:10, ale mě to teda vyvolávali.. Hrozný, jak to letí, malej měl 11.1. měsíc (a 11.1. to byl náš termín porodu) ![]()
A jak se jmenuje princezna?
@Kačka Pekáčková gratulace
taková rychlovka
tak už je nás zase o jednu méně ![]()
@Kačka Pekáčková
No Teeeda, tak to byla rychlost. Moc gratuluji
Užívejte si okamžiky spolu ![]()
@Nikollllka treti ditko si jeste hooodne rozmyslim ☺️ zatim se jmenuje Charlota, on manzel nevyplnil prohlseni o jmenu ditete,protoze se do posledni chvile neumel rozhodnout
jsem to vyplnovala na sale po porodu. Manzel porod nestihnul ![]()