Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
14.1.19 18:44

Ahojky, nakonec jsem odjela do porodnice včera v 11, protože mě ty bolesti ani po horké sprše nepolevovaly, nicméně sd takřka nic neděje, jsem tu pořád a jen se čeká. Jsem otevřená na 2 prsty, hlavička naléhá, a buď přes noc porodím, nebo mě ráno pošlou dom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
14.1.19 18:58

@Kaculyn tak držím palce ať se zadari a máš mimi brzy u sebe ;) mě horká sprcha rozjela porod krásně do porodnice mě dovezla rychlá a byla jsem otevřená na 9 cm :lol: ale já jsem měla už kontrakce po minutě když jsem si volala 155 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 19:36

@Kaculyn moc drzim palce, at uz to mas za sebou ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.19 20:12

@Kaculyn jejda to moc držím palce ať to máš zasebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.19 20:13

38+2

Tak aby toho nebylo málo tak jsem si vylosovala na závěr kopřivku. Monitory dopadly v pořádku i když malá nechtěla chvilkama spolupracovat tak se třepalo s bříškem. Jinak sem prý furt uzavřená takže úplně paráda. Doufám že po porodu ta vyrážka zmizí jinak asi pojedu nonstop jelikož v noci se budím jak to svědí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.1.19 20:21

@Kaculyn Držím palce, ať to jde jak po másle a máš to rychle za sebou :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
14.1.19 21:56

38+3

Zdravíčko :) dneska jsem byla na monitoru a kontrole, monitor dobrý a KO taky, jen mi brali pro jistotu krev, protože jsem měla horší tlak, kdyby odběr dopadl blbě, tak říkala dr že se domluvíme co dál jinak se uvidíme za týden… výsledky nakonec dobrý :) prý je tam ještě zbyteček čípku, volný pro prst :) tak třeba pomalu a jistě :dance: malý má váhový odhad necelých 3200g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 04:58

Ahoj holky, ja hlasim,ze mam hotovo. Manzel to nestihnul, ale to nevadi. Zvladly jsme to i bez nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.1.19 06:18

@Kačka Pekáčková teda, jsi to nakonec vzala hopem ;) :mrgreen: tak gratuluji a ať jste zdravý a spokojení :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.1.19 06:29

@Kačka Pekáčková Moc gratuluju :kytka: Ať jste obě zdravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 07:54

@flicek18 a @Nikollllka moc diky :srdce:, on to byl fofr celkove, mala byla za necely ctyri hodiny od prvni kontrakce venku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.1.19 08:25

@Kačka Pekáčková Však aspoň ses dlouho netrápila :D Já rodila 3:10, ale mě to teda vyvolávali.. Hrozný, jak to letí, malej měl 11.1. měsíc (a 11.1. to byl náš termín porodu) :nevim:
A jak se jmenuje princezna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
15.1.19 09:04

@Kačka Pekáčková gratulace :) taková rychlovka :hug: tak už je nás zase o jednu méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.1.19 09:42

@Kačka Pekáčková :potlesk: :dance: No Teeeda, tak to byla rychlost. Moc gratuluji :kytka: Užívejte si okamžiky spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 09:47

@Nikollllka treti ditko si jeste hooodne rozmyslim ☺️ zatim se jmenuje Charlota, on manzel nevyplnil prohlseni o jmenu ditete,protoze se do posledni chvile neumel rozhodnout :D jsem to vyplnovala na sale po porodu. Manzel porod nestihnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí