Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen Ten baby calm je složením opravdu jen anýz, fenykl, máta…
Biogaia jsou čistá probiotika, to bych brát nepřestala. Myslím, že ten baby calm jí klidně dát můžeš, jsou to jen bylinky. Biogaia není sama o sobě na prdíky, ale spíše na podporu střevní mikroflory celkově, ikdyž prdíkům to určitě taky pomůže. Já bych zkusila buď espumisan, nebo sab simplex to je oboje na rozpad plynů ve střevech a mělo by na prdíky zabrat.
@KamilaDen s tím kojením se vůbec netrap, přesně jak píšeš, nejsi první ani poslední. Je fajn, že odstrikavas a uvidíš, jak to půjde tak to půjde. Hlavní je aby jste byli obě zdravé a spokojené ![]()
@KamilaDen já mám bio gaia a za mě teda super určitě bych nestridala probiotika se dávají pouze jednou denně 5 kapek vic ne takže bych dobrala jedny a pak koupila druhe pokud nejsi spokojená,ale ja je davam uz druhému ditku a v pohodě co se ti na nich nezdá?
Potrebovala bych neco,aby neplakala,prijde mi,ze po nakrmeni je v poho,dam do postylky a zacne plakat,mam ji u sebe a hodinku rev,krmeni cca po 3 az 4 hodinach 60 ml,zhubla a doktorka mi rekla tento rezim,ale nevim proc place a neusne,kdyz je nakrmena,ani u me v posteli ne e…
@KamilaDen zkoušela jsi si jí položit na sebe buď na bříško ( pokud ti neblinká) a nebo já si malou držím v klubíčku na hrudi v polosedu ( když už nemám sílu s ní chodit). přijde mi že je pak víc v klidu a když mi leží na hrudi bříškem, tak je taková klidnější a ani prdíky ji neptrápí mi přijde, asi tím jak má pokrčené nožky a ještě jí hřeju já…
Jinak mi máme na prdíky espumisan, ale přijde mi že občas pomáhají občas ne…
@flicek18 nezkousela,ale ted po2 hofinach odpadla,muzu to zkudit,dam ji bastot,pak krknout a dam di ji na sebe,ale ons ani takhle dloujo nevydrz mam ji u sebe v zavinovacce a utesuju ji celou dobu,opre si o me celo,ale place,zkusim ty kapky baby calm,mame jen za probiotika,jinak mic,nahrivam brisko peckama a namazu ji brisko olejem na boleni,jinak vic uz nebim co udelat
Zkus a uvidíš, ještě mi kamarádka doporučovala na masáž bříška gel Pupík, prý si ho všichni chválí, ale to nemám vyzkoušené, ten si teprve plánuji pořídit.
Držím palce ať Vám něco pomůže ![]()
@flicek18 trn nam nepomohl,jspu zk dpis byliny,mame saloon olej nejaky a ten je dobry,ted premyslim zda saab sxmplex nebo babycslm nebo co je lepdk proste,chci jk ulevit ..
podle všech recenzí jsem se rozhodla pro sab simplex,tak snad jsme se rozhodli dobře…
Ahojky, tak stále 2v1, v týdnu mám další kontrolu, snad už si mě nechají v porodnici
druhý den mě neskutečně tahne celý spodek, horší jak při ms,… Jako by mi někdo chytl vaječníky a drtil je
a dvě noci jsem nespala…achjo, u prvního mi rupla voda hodinu před plánovanou kontrolou, předtím žádný bolesti nic, teď to teda asi schytávám za oba
ještěže nesmím přenášet, tak mě čeká max.jen pár dní. Jak jste na tom vy? Nějaký příznaky porodu? Pěkný večer ![]()
@Kesy2014 já jdu když moc tak za celou noc 2× na wc. Mě většinou vzbudí svědící nohy (kotníky a lýtka) a ruce (po celé délce) jelikož se mě tam udělala zase nějaká vyrážka. Zítra si zajdu za dr su zvdavá co mi řekne. Sem už z toho nešťastná protože se mě to drží už cca dva měsíce a právě nejvíc to začne svědět večer a v noci ![]()
@Nikeskol Jéé tak to se máš já chodím minimálně třikrát, ale spíše 4×-5×
I když koukám ty máš zase jinou radost
s tou vyrážkou. Mě se pořád horší to brnění rukou, prsty už skoro necítím ![]()
Tak zítra, ať je vše ok a hlavně ať ti pomůžou … Mě na neurologii řekli, že se nic dělat nedá, dokud nebude malý na světě ![]()
@Kaculyn Hlásím že u nás vůbec nic
Ticho po pěšině
Žádné bolesti, píchání, malej se párkrát za den trošku zahýbá jinak nic.
Tak ty už to můžeš mít do rána za sebou
![]()
Ahoj holky, u nás taky ticho po pěšině, jen mě trochu trápí poslicci. Zitra jdu do porodnice na kontrolu, tak jsem zvedava 🙂