Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
12.1.19 22:23

@EscapistV gratuluji moc :srdce: hlavně že jste obě v pořádku a zdravé. Jinak moc hezký čas narození :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.1.19 22:50

@Kesy2014 Děkuju :srdce: My už jsme doma, žijeme v Británii, tady se s tím nemažou. Když nemáš komplikace, jdeš domů ještě ten samý den :mrgreen: My jsme šly dneska dopoledne, docela mi to vyhovuje, polehávat můžu i doma a obě jsme v pohodě :) Malá je drobná, váží o půl kila míň než starší, když se narodila :D Držím palce, ať to přijde brzy a bez problémů :kytka:

@flicek18 Děkuju, takhle je to v papírech, snad je to pravda :D nestihla jsem kouknout na hodiny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
12.1.19 22:54

@EscapistV tak to mě ani nenapadlo koukat na hodiny, kdo ví jestli na sále nějaké měli :mrgreen: já si ani nepamatuji jak/kdy nám řekli že je to holčička (taky jsme chtěli prekvapko) :mrgreen: jinak to je super že pouští už v ten den, to bych brala taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.19 03:20

@EscapistV velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.19 03:27

38+1

Tak sem opět vzhůru :zed: čůrací pauza a do toho žáha. Já se z toho zblázním… a to jsem se chtěla vyspat dosyta dokud můžu ale bohužel poslední měsíc a půl to prostě nejde. Vždycky se vzbudím kolem třetí, pak čučím jak puk do cca 5h a pak vstávám až mezi 8-9. Kéžby se malá aspoň rozhodla už vylézt když už teda nemůžu spát :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
13.1.19 08:43

38+1

@EscapistV Tak to jooo :) To máš pravdu tam je to rychlovka. A já jsem pro, pokud nejsou komplikace a je vše v pořádku, tak proč ne .. :palec: Stejně má spousta maminek v porodnici větší stres, pořád kontroly jestli přibírá, nepřibírá, mléko teče, neteče atd … Já se tedy nejvíc těším až budeme doma :dance: Nemám nemocnice ráda a necítím se tam vůbec dobře. Kdyby u nás byla možnost volím porodní dům :pankac:
Tak hezky prospívejte holky :* :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
13.1.19 08:47

38+1

@Nikeskol U nás to stejné … Od půlnoci - kdy usínám až do tří asi dvě, tři čůrání a potom nejde usnout, protože mě neskutečně brní ty ruce, tak čučím do telefonu, nebo z okna :zed: Přesně si říkám, kdyby už nám ty bobíci chtěli vylézt, když člověk stejně nespí :nevim: Pak jsem tak rozlámaná a nevím kdy bych vstávala, ale naše fenka si sedne k posteli, čučí a mlaská, takže vylézám a jdeme ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.19 09:21

@EscapistV moc gratuluju a přeji hlavně zdravi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.19 09:26

@Kesy2014 u nás můžeš rodit ambulantne, jsou porodnice, kde to umoznuji a ani moc kolem toho nemaji kecy :) ja se docela do porodnice tesim, mam hodně divokou triletacku, ktera mne nenecha minutu v klidu, jsem si vybajila, ze si v porodnici odfrknu :D ale taky treba podepisu reverz a pujdu domu, do sve postele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.1.19 09:31

@Kačka Pekáčková no co jsem slyšela na ambulantní porod v ČR, tak sice se v porodnicich na to moc netváří ale tak to člověk přejde. Větší problém je že máš povinnost si najít pediatra který mimčo vezme hned do péče a to skoro žádný nechce hned po porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.1.19 11:37

Tak jsme museli dát umělé,malá nestáhne prsa a dokonce má málo na váze,ale zase oddtrikavam a k umělému mám i tak na jeden příkrém denně,alespoň něco,konečně začala i kakat a cura dobře,holt se nedá nic dělat,trápit hlady ji nenechám a kdo me odsoudí tak ať,nemám se středová nejsem ani první ani poslední máma,která má tohle za problém…snažím se jak umím a to je dulezite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
13.1.19 11:58

@KamilaDen Vůbec se netrap, ani se nemusíš nikomu zpovídat co a proč … Nejdůležitější je, že budeš ty v klidu, malá bude v klidu :hug: Spokojená maminka - spokojené miminko. Není přeci nikde psáno, jak to má být správně. Správně je to tak, aby jste holky byly spolu v pohodě. A to, že odstříkáváš je dobře a jenom plus a uvidíš třeba ještě zkusíš přikládat a půjde to. A když né, tak né… :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
13.1.19 12:08

@Kačka Pekáčková Vím, že to některé porodnice podporují, ale celkově se to u nás né moc rádo vidí a je to pořád ještě takové tabu … Já myslím, že to tam ty tři dny vydržím a navíc jak píše @flicek18 musel by se za nás zaručit pediatr a navštívit nás hned doma. A u tebe chápu , to je jasný trošku odpočinku od divošky :D Já jsem prostě taková cíťa a je mi nejlíp v tom svém u přítele a čubinky :lol: Ale jako, že by se něco chystalo to se říct nedá :nevim: :mrgreen: nemám ještě ani poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.1.19 12:22

@Kesy2014 jasná,jak říkám snažíme se,co to dá,máte někdo zkušenost s kapkami na profíky,jestli biogaia nebo baby call,máme biogaia a nevím,zda to úplně dobré funguje..,tak jestli můžupřestat s biogaiu a zkusit místo toho ty druhé,abych nekombinovala zbytečně,tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.1.19 12:27

Holky které kapky,bio gayů nebo baby calm,zatím mám bio gaiu a nevím,přijde mi,ze ně úplně jsou ok,dají se střídat? Kdybych koupila oboje a ráno jedny a večer druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí