Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
8.1.19 00:27

38+0

@Kačka Pekáčková taky se hlásím k valícím se sudům :lol:. Docela už se těším až vyleze.. No i když… Jak se to vezme. :lol: malej řádí, ale ven ho budu snad přemlouvat… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 08:24

@Kesy2014 ja jsme čerstvě po kontrole, moje porodni cesty se na zadnou akci zatim nechystaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 08:25

@Prtulak koukam, ze mame skoro stejny termin porodu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.1.19 09:21

@Kačka Pekáčková Ahojky, já jdu zítra dopoledne, tak jsem zvědavá, i když si myslím, že se tedy také nic neděje :D :mavam:
Dnes za mě nejhorší noc za celé těhu … poprvé jsem byla úplně zoufalá. Ruce už mi tak brní a bolí, že jsem celou noc proseděla na posteli a prochodila.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.1.19 09:49

Ahojky holky, tak se hlásím, ze už to máme za sebou, malá se narodila v neděli 6.1 ráno, sžíváme se a zítra nás snad pustí domů :) Narodila se v termínu 39+3 a měla krásných 50cm a 3450g. Jen teda bojujeme s kojením ale doufám že vyhrajeme. Tak Vám všem které ještě čekate na své uzlicky přeju hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
8.1.19 10:35

@sakasi moc gratuluji :hug: a čímdál víc závidím těm, co už máte svoje ledňáčky u sebe :oops: přeji mnoho zdraví a radosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.19 10:42

@sakasi Taky gratuluji, přeji hodně zdravicka a ať prcek dělá jen radost! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.1.19 10:42

@sakasi Tak máme dalšího ledňáčka :srdce: :dance: Moc a moc gratuluji :potlesk: Přeji hodně zdravíčka, sil a ať vše holky zvládnete hlavně to kojení :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.1.19 11:36

Kojení je mazec, už je to u mě lepší, ale jo, dá se to, horší je to jejich spaní nespaní, prdy do toho, úlevové polohy, malá si moc nekrká, takže chodim,houpu a já nevim co všechno, jinak je ale hodná..dneska jsme spali docela dlouho, tak uvidíme, jak se to otočí zase…každý den je jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 12:56

@sakasi moc gratuluji, užívejte si jedna druhou :kytka:
@Kesy2014 tohle ti vůbec nezavidim, ja snad prvne nemohla v noci usnout a ted jsem z toho k. o. Bohužel moje hyperaktivní dcera se mnou nema slitování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
8.1.19 12:57

@sakasi Moc gratuluju :kytka: Já byla s malým včera na kontrole a má 50cm a 3080g (dnes má čtyři týdny) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 12:58

@KamilaDen kdyz mi mala u kojeni usnula, coz bylo skoro vzdy, tak jsem ji odrihnout nedavala, jen jsem ji podlozila hlavicku latkovou plenou a dala na bok, vse bylo ok. Kdybych ji mela nechat vždycky odrihnout, tak uz asi neziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.1.19 13:07

@sakasi moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
8.1.19 18:46

@Kačka Pekáčková @KamilaDen
Mě třeba nikdo neříkal v porodnici, abych dávala malýho odříhnout a taky bylo vše OK. Teď už ho teda dávám, ale až na doporučení od Dr., protože trpí na prdíky a bolavý bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.1.19 20:26

@Kesy2014
I jaaaa jsem ještě 2v1 :pankac: dnes jsem byla na KO v porodnici, ozvy na jedničku s hvězdičkou, otevřená najeden prst, příští týden kontrola. Kvůli inzulínu mě chcou poslat rodit do Brna, ale prcina má odhadm 3000g tak to vypadá nadějně i na přirozený porod, 3× hurrrrraaaaaa :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí