Poradna duly
Jana Čurdová
@Addka1 tak kdyz byli po 10 minutach tal budou jeste hodne slaabe urcite
hlavne aby jsi pak citila kdy tlačit. Tam nastal problém mě, ale oxytocin pomohl a pak jsem už cítila kontrakce až až ![]()
Tak držím palce ať je vše OK… Treba ani na vyvolání nebudeš muset a rozjede se Ti to během dneška ![]()
@flicek18 tak to jsem zvedava. Vubec si tu bolest nedovedu predstavit.. je to možný, uvidíme jak to dopadne. Ale ten pocit ze se konecne dockam je boží.
@Addka1 upřímně tu bolest si už nepamatuju, asi jako při MS ale pravidelná ale fakt nevím. Ono za ten uzlíček štěstí to stojí ať je jaká je ![]()
Ahojky, tak mám po další kontrole v porodnici. Hlavička naléhá, ale čípek nezkrácený, neotvírám se zkrátka nic
Další kontrola zase za týden to budu dva dny před termínem, tak se uvidí
Brouček prostě čeká až nám taťka dodělá to bydlení
Přeci nepůjde do starého. Myslím na vás holky a už jdeme snad do finále
![]()
@Addka1 upřímně tu bolest si už nepamatuju, asi jako při MS ale pravidelná ale fakt nevím. Ono za ten uzlíček štěstí to stojí ať je jaká je ![]()
Ahojky, taky se hlásím že úkol splněn ![]()
Nakonec mi dali 2 tbl na vyvolání, třetí včera v 11 do čípku, no byla to jízda
v 16:25 píchli vodu a od toho okamžiku hned silné kontrakce až se doktor divil, a v 17:10 byl Adámek tu
3810g/51cm
![]()
@Kaculyn No krása ! Moc gratuluji
Ať jste s Adámkem zdravoučký a jdete brzy domů
![]()
@Kaculyn moc gratuluji, hlavně že jste oba v pořádku a spolu. Tak ať jste i dal oba zdravý a šťastný
![]()
Holky,dám malé baštu,krkem,položkám pak do postýlky a začne vydávat takové zvuky,mu ma nebo oddechuje občas rozhazuje rukama,zakročí si..a tak,dělá to taky některé vaše mimco? Co to může znamenat?
@KamilaDen a v cem ti lezi? V zabalovacce nebo jen tak? My treba ted strasne chrochtame ![]()
@Prtulak no právě
před vánocema jsem byla v nemocnici s tlakem, nacpali mě magnézkem aby se mi nestahovala děloha (říkám, ale já s dělohou nic nemám) a pak můj doktor nadával jaký jsou to packalové, že kvůli nim budu nejspíš přenášet ![]()
@moncaHK v zavinovacce lezime,m fotsz,vcera mala strasne brecelx a na cele se ji objevila tskova smes zil jako go pismene v,mam plasit a jit k foktorce,pije i spala,nezvraci nic
@Kaculyn moc gratuluji
přejeme zdraví a ať dělá malej Adámek jen radost ![]()