Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikeskol Ty bláho, tak uvidíš, třeba se teď ledy pohnou
a maličká už bude chtít ven sama, a nebo alespoň už víš co a jak a že už jí budeš brzy držet
Mě čeká ve středu kontrola a tam se snad dozvím co a jak.. a budu jistější a klidnější. Už doma nevím co bych …
![]()
@Kesy2014 to jo ale moje reakce byla samozřejmě pláč takže chudák přítel musel uklidňovat a dvakrát. Už sem to nějak rozdýchala. Teď už se uklidňuju tím že už vím kdy to bude a že už to budu mít zasebou ale zas mám z toho docela obavy, jelikož slyším ze všech stran že vyvolávání je špatná věc. A tobě držím palečky ať ti to vyjde líp než mě ![]()
@KamilaDen My to máme uplně stejně neboj
Malej si taky vždycky nekrkne, někdy tak tlačí prdíky, až se z toho poblije, tak ho prevliknu a cekam, jestli chce jeste papat nebo budem uspavat. Některy miminka ublinkavaji, jiny treba ne (jedna neter neblinkal vubec a druha porad)
Proste to tak je, urcite nevyzvraci vic jak par mililitru ![]()
@Nikeskol To víš, že jo … už aspoň víš svoje. A co nemá cenu se trápit a stresovat. Když se drobečkům nechce na svět, tak se jim musí pomoct ![]()
Já jsem celý den na nohou a v pohybu a kromě pár kopanečků opět nic … Takže tobě držím moc palečky, pokud už budeš ve středu držet malou
a já se alespoň ve středu dozvím co se mnou chtějí dělat
Do té doby nám přeju hodně síly, protože já jsem doma už celkem na palici ![]()
@KamilaDen to že si trochu ublikne nevadí pokud nevyhodi vse co vypila tak je to normální co žaludek nepobere mimi automaticky vyblinka nechala bych víc času na odrihnuti a davala větší přestávky při jidle chvíli nechat pit potom zkusit zvednout na odrihnuti u nas to tak funguje a vše bez problémů ![]()
@Ainah no u nás to nejde, ona je jak na drátkách a v půlce krmení jí nejde dát na rameno a krknout…nosim jí 20 minut, to vždy stačilo…buď krkne nebo ne, stejně těch 20 minut dodržuju,pijeme teda z aventu pro miminko, je na um, bohužel teda…dám jí na rameno, krkne si, pak se objeví škytavka, dneska z 5 krmení jí měla 2×, tak snad to není moc, ale pak pláče,asi jí to tlačí,ale už nevim, jak líp pomoci…
Ještě jsem pořád taková neklidná, snažim se být v poho, ale prostě se občas objeví něco, co mě vykolejí, malé je měsíc ted 30 a snad se to srovná, máte taky takové divné pocity a tak nějak zvláštně kolem srdce? asi je to blbost, ale já to tak mám, jestli je to tím,že mi je už 38 a je to vymodlené dítě a člověk je prostě víc rozsypanej nebo co, nevím…hledala jsem i nějaké léky na uklidnění, přírodní, nemáte tip někdo…radu, pomoc…jak to vydržet a dát?
@KamilaDen Udělej si meduňkový čajík, klidně i kozlík lékařský, třezalka - nejlepší je přímo tinktura. A na takové ty stavy, kdy nevíš co pomáhají bachovy esence kapičky : https://www.stesti-zdravi.cz/…kapky-20-ml/ .
Hodně sil, to vše zvládneš
![]()
@KamilaDen. My s tím krkanim bojujeme, málokdy z něj něco vyleze. My teda jedeme na baby calmu strašně mu chutná a řekla bych, že má u nás dobrý efekt. Taky někdy ublinkne, nemělo by to být hodně a pokaždé. Na škytavku jsem dnes četla, že je dobré dát trochu napít… Psali z prsu, ale tak asi bych zkusila i UM.
@holky 2v1: Každý den sem chodím a doufám, že vždy nějaká z vás ubyde. Fakt držím palce. Mě vaginalne vůbec nevyšetřovali od nějakého 35. tt, ale zase 39+2 už jsem byla po porodu. Ale už je skoro konec, teď už každým dnem prostě musí ven, ať sami nebo s pomocí, brzy je budete mít v náručí.
![]()
@Prtulak pravda pravda … brzy je budeme mít u sebe
nemůžu se dočkat ![]()
@KamilaDen mě malá většinou začne škytat po odříhnutí (pokud se podaří, taktéž s tím válčíme)… doktorka mi říkala, že škytavka je u takhle malých dětí normální, že to nevadí.. jen ji mám nosit, aby měla zvednutou hlavičku a holt počkat až škytavka přejde. Jinak jak píše @Prtulak to pití pomáhá, minimálně nám jo ![]()
Ze mě už si asi moje tělo dělá srandu
dnes přišly na mě bolesti … vcelku silné MS bolesti. Začalo to být nesnesitelné a dost pravidelné. a pak zničeho nic konec. Už se nic víc nedělo.
Já celá (zbytečně) natěšená, že už se něco děje
![]()
@KamilaDen to nevadí malý taky skyta po jídle teď mě napadlo kolik toho um vypije??a co máte za mléko?nemůže být třeba ještě hladna?mě malý vypije 90 někdy i 120 ml a bude mu příští týden měsíc což je dávka kterou by mělo mimi vypít máš probiotika?já je malému dávám od narození a vše bez problémů