Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
28.1.19 23:58

@Nikeskol taky mám zítra nástup.. držim ti palce!! ať je mimi zdravé a abyste byli co nejrychleji doma :andel:
už teď je mi na nic, že tam budu několik nocí bez manžela. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
29.1.19 06:03

40+3

@Nikeskol Myslim na tebe :hug: !!! Mam to uplne stejne… Spani v nemocnici je pro me hruza a bez pritele a nasi cubinky :roll: Ale presne tak, budes mit v naruci malou :srdce:
Drzim palecky :potlesk:
U me noveho zatim vubec nic, krom toho, ze nespim. Zitra rano jedeme na kontrolu, tak uz snad budu klidnejsi a rozhodnou co a jak :?
:kytka: :mavam: :mavam: Drz se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.19 06:05

@flicek18 moc děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.19 06:07

@marrynka taky ti držím palce ať ti to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.19 06:08

@Kesy2014 děkuju a taky ti budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.19 06:12

Včera večer sme si s přítelem ještě zadováděli dokud to šlo :pankac: a jediný co tak mě chytli posli. Usnula jsem až kolem půl druhé a teď su zas od pěti vzhůru a zas občasné pobolívání v podbřišku. Kdyby se to aspoň chtělo rozjet ať nemusí vyvolávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
29.1.19 06:26

@Nikeskol Tak treba te přijmou a zazracne se to rozjede :) :think: A jeste stihnes mit lednacka .. :srdce: Ja uz asi unoracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
29.1.19 11:03

41+1

Dnes jsem měla mít nástup do nemocnice :zed:
Místo toho jsem měla jen CTG a poslali mě domů s tím, že mám přijít 1.2.
Neřekli mi ani slovo. Jen jsem ležela, potom jsem měla čekat na doktora a ani ten nic.
Kdyby alespoň člověk věděl na čem je :D ale jen se na mě koukl a řekl, že 1.2 se uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 11:40

@marrynka jsem taky podobně 41+1 a včera mi rekli ze se nic nechystá a ať prijedu zase ve čtvrtek s tím ze s euvidi jaky bude nález a ze by se moznaaa pomalu začalo vyvolávat, ale ze tomu neradi takhle uměle pomahaji.. už je to náročné jak fyzicky tak psychicky, mám cukrovku ale pod kontrolou takže se to neřeší, asi bude větší to taky nikdo neřeší ze už je to druhy, ze se to nějak dá :) no vyzkoušeli jsme všechno jak vyhnat a jsem otevřená asi na prst s tím ze už asi od Vánoc… proste nic, proč k nám to mimi nechce?

• Citovat
  • Upravit
298
29.1.19 11:49
@Anonymní píše:
@marrynka jsem taky podobně 41+1 a včera mi rekli ze se nic nechystá a ať prijedu zase ve čtvrtek s tím ze s euvidi jaky bude nález a ze by se moznaaa pomalu začalo vyvolávat, ale ze tomu neradi takhle uměle pomahaji.. už je to náročné jak fyzicky tak psychicky, mám cukrovku ale pod kontrolou takže se to neřeší, asi bude větší to taky nikdo neřeší ze už je to druhy, ze se to nějak dá :) no vyzkoušeli jsme všechno jak vyhnat a jsem otevřená asi na prst s tím ze už asi od Vánoc… proste nic, proč k nám to mimi nechce?

Nejspíš chtějí naše mrňata zůstat v tom teplíčku, který jim dopřáváme v bříšku :D
I když já si myslím, že ten můj je určitě jenom po mně a po manželovi líný :D
Jinak jsme taky zkoušeli co se dalo.. svařák, teplá voda, mazlení atd.. a pořád ne a ne jít ven :( Tak snad se už obě co nevidět dočkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.1.19 12:22

@Ainah já poslechla doktorku, nechám jí na 80 ml každé 3 hodiny, je fak, že jsem musela koupit jiné mléko, máme žlutý nutrilon pro miminka, dneska ho měla poprvé, neplakala, nevztekala se a ani neublikla a vypadá to líp, nevím zda je to tím,že po první dávce se to hned zlepší,ale snad ano…já se podle dávek ani řídit prostě nemůžu, měla by vypít podle nutrilonu dávku 133 ml a to nedá, odmítla mi i tu 120 ml…takže to zkusím a ty 3 hodiny mi nevadí,na noc jí napucnu jako dnes a spala mi 6 hodin krásných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.1.19 12:32

@KamilaDen jo tak jasne člověk to musí vyzkoušet sám a přijít nato co mimi vyhovuje pokud bude mit hlad poznas to ;) děti se umí ozvat :lol: tak snad už bude vše dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.1.19 15:27

@misa1990 tak dej hned vědět co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
29.1.19 19:51

Ahoj maminky/tehulky :-) tak dnesni kontrola super, monitor na jednicku, malicky cca 3300g. Vaha se uz ted tolika nemeni. A ja? Otevrena na 3cm, malicky uplne dole, jen prijit kontrakce poradne no..ptala se me jestli nechci pomoci, ze by mi udelala ten Hamilt.hmat, odmitla jsem ho, ona nechame to na prirode, super :* kdyz by nic, v patek monitor v porodnici 40+0 🙈 to jsem ani u jednoho neprenasela, booze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.1.19 22:20

Ahoj maminy, sice jsem se k Vám do diskuze vůbec nezapojovala( jsem spis tichy pozorovatel) ale pravidelně jsem diskuzi četla a všechno s Vámi prožívala. Ale dnes jsem měla nějaký splín a rozhodla že se taky přidám. My meli termín 24.01. a pořád se nám ven nějak nechce. Čekám své první miminko na které se už moc těším. A vědět že v tom člověk není sám je povzbuzující. Takže Všem maminkám a těhulkám patří mé velké Díky protože číst Vaše příspěvky mi moc pomáhá.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí