Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikeskol taky mám zítra nástup.. držim ti palce!! ať je mimi zdravé a abyste byli co nejrychleji doma ![]()
už teď je mi na nic, že tam budu několik nocí bez manžela. ![]()
@Nikeskol Myslim na tebe
!!! Mam to uplne stejne… Spani v nemocnici je pro me hruza a bez pritele a nasi cubinky
Ale presne tak, budes mit v naruci malou ![]()
Drzim palecky ![]()
U me noveho zatim vubec nic, krom toho, ze nespim. Zitra rano jedeme na kontrolu, tak uz snad budu klidnejsi a rozhodnou co a jak ![]()
Drz se !
Včera večer sme si s přítelem ještě zadováděli dokud to šlo
a jediný co tak mě chytli posli. Usnula jsem až kolem půl druhé a teď su zas od pěti vzhůru a zas občasné pobolívání v podbřišku. Kdyby se to aspoň chtělo rozjet ať nemusí vyvolávat ![]()
@Nikeskol Tak treba te přijmou a zazracne se to rozjede
A jeste stihnes mit lednacka ..
Ja uz asi unoracka.
Dnes jsem měla mít nástup do nemocnice ![]()
Místo toho jsem měla jen CTG a poslali mě domů s tím, že mám přijít 1.2.
Neřekli mi ani slovo. Jen jsem ležela, potom jsem měla čekat na doktora a ani ten nic.
Kdyby alespoň člověk věděl na čem je
ale jen se na mě koukl a řekl, že 1.2 se uvidíme.
@marrynka jsem taky podobně 41+1 a včera mi rekli ze se nic nechystá a ať prijedu zase ve čtvrtek s tím ze s euvidi jaky bude nález a ze by se moznaaa pomalu začalo vyvolávat, ale ze tomu neradi takhle uměle pomahaji.. už je to náročné jak fyzicky tak psychicky, mám cukrovku ale pod kontrolou takže se to neřeší, asi bude větší to taky nikdo neřeší ze už je to druhy, ze se to nějak dá
no vyzkoušeli jsme všechno jak vyhnat a jsem otevřená asi na prst s tím ze už asi od Vánoc… proste nic, proč k nám to mimi nechce?
@Anonymní píše:
@marrynka jsem taky podobně 41+1 a včera mi rekli ze se nic nechystá a ať prijedu zase ve čtvrtek s tím ze s euvidi jaky bude nález a ze by se moznaaa pomalu začalo vyvolávat, ale ze tomu neradi takhle uměle pomahaji.. už je to náročné jak fyzicky tak psychicky, mám cukrovku ale pod kontrolou takže se to neřeší, asi bude větší to taky nikdo neřeší ze už je to druhy, ze se to nějak dáno vyzkoušeli jsme všechno jak vyhnat a jsem otevřená asi na prst s tím ze už asi od Vánoc… proste nic, proč k nám to mimi nechce?
Nejspíš chtějí naše mrňata zůstat v tom teplíčku, který jim dopřáváme v bříšku ![]()
I když já si myslím, že ten můj je určitě jenom po mně a po manželovi líný ![]()
Jinak jsme taky zkoušeli co se dalo.. svařák, teplá voda, mazlení atd.. a pořád ne a ne jít ven
Tak snad se už obě co nevidět dočkáme ![]()
@Ainah já poslechla doktorku, nechám jí na 80 ml každé 3 hodiny, je fak, že jsem musela koupit jiné mléko, máme žlutý nutrilon pro miminka, dneska ho měla poprvé, neplakala, nevztekala se a ani neublikla a vypadá to líp, nevím zda je to tím,že po první dávce se to hned zlepší,ale snad ano…já se podle dávek ani řídit prostě nemůžu, měla by vypít podle nutrilonu dávku 133 ml a to nedá, odmítla mi i tu 120 ml…takže to zkusím a ty 3 hodiny mi nevadí,na noc jí napucnu jako dnes a spala mi 6 hodin krásných…
@KamilaDen jo tak jasne člověk to musí vyzkoušet sám a přijít nato co mimi vyhovuje pokud bude mit hlad poznas to
děti se umí ozvat
tak snad už bude vše dobré ![]()
Ahoj maminky/tehulky
tak dnesni kontrola super, monitor na jednicku, malicky cca 3300g. Vaha se uz ted tolika nemeni. A ja? Otevrena na 3cm, malicky uplne dole, jen prijit kontrakce poradne no..ptala se me jestli nechci pomoci, ze by mi udelala ten Hamilt.hmat, odmitla jsem ho, ona nechame to na prirode, super
kdyz by nic, v patek monitor v porodnici 40+0 🙈 to jsem ani u jednoho neprenasela, booze!
Ahoj maminy, sice jsem se k Vám do diskuze vůbec nezapojovala( jsem spis tichy pozorovatel) ale pravidelně jsem diskuzi četla a všechno s Vámi prožívala. Ale dnes jsem měla nějaký splín a rozhodla že se taky přidám. My meli termín 24.01. a pořád se nám ven nějak nechce. Čekám své první miminko na které se už moc těším. A vědět že v tom člověk není sám je povzbuzující. Takže Všem maminkám a těhulkám patří mé velké Díky protože číst Vaše příspěvky mi moc pomáhá.. ![]()