Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
1.2.19 10:10

@Kačka Pekáčková no dr říkala že ty kloboučky ničemu nevadí spíš by měli pomoct ty bradavky jakoby vytáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.2.19 11:08

@Nikeskol za me kloboucky super. Mam od medely a pro mimco je to jak bradavka. Ted mame 6.tydnu a z leveho uz bere bez kloboucku. Chce to cas, po cisari bych zkusila odsavacku kvuli stimulaci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.19 11:27

Ahoj holky, máte někdo podobou zkušenost s mlékem nutrilon žlutým, proti zácpě a ublinkávání, máme růžový kvůli alergii v rodině, malá ho dostávala, ale pak ublinkla občas, bylo to tím, že měla moc, nejspíš a hodně škytala, doktorka nám dala ten žlutý, ale po něm mi přijde, že má malá zácpu, dnes 3 den bez stolice, navíc včera 2 hodiny šílený křik, nic nepomáhalo, pupík, pecky, cvičení s nožkama, prořvala se až do krmení a pak z toho všeho usnula, koupila jsem espumisan, máme saab, ale nedokážu říct, zda to pomáhá, bio gaiu dávám, našla jsem ještě dětské projímadlo easylax, myslím si, že to bude mít z toho mléka, nějaký, co si myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.2.19 12:38

@KamilaDen ahoj my mame teda Pre Beba Discharge ( na predpis) a nemuzu si stezivat. Jinak mala byla i 4 dny vez stolice a doktor rikal, ze nemusí mit stolici klidne az 7 dní… Jestli ati nebreci porad tak bych to neresila. Kazdy mimco si obcas zaplace. Kdyztak kdyz by plakala dlouho tak bych ji zkusila pomoci teplomerem. Uz jsem to taky delala a behem vteriny byla uleva a klid. A to ji davas jen umelou nebo i svoje mlicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.19 13:14

@moncaHK jen um, dneska pláče tak nějak pořád, je taková mi přijde unavená nebo co, my zkoušeli rourku a nic, narazili jsme na hovínko,ale nic se nestalo,ani plyny nic…v kuse nebrečí,má takové náryzy,ale když to přijde, tak ryčí ja siréna, nevim…houpu,chodim,uklidňuju a tak co se dá…přešli sjme zpátky na ten růžovej nutrilon tak uvidíme, co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 13:55

41+4

Tak už se něco deje :andel:
Dnes konečně hospitalizována.. v noci mě začalo bolet břicho, že jsem skoro nic nenaspala. Potom mi ještě v porodnici udělali Hamiltona a teď ležím s manželem na lůžku a počítáme minuty 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.2.19 13:56

@KamilaDen a ten nakrémovany teplomer si zkousela? :) Uvidís no, nam Biogaia nepomahala tak mame Biopron a v pohode. Nebo ji nech vykopat ve vane jestli ma rada vodicku ;-) Preji at je lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.2.19 14:00

@marrynka tak super, drzim palce at ma vse hladky průběh a jste všichni zdravý :hug: A obdivuji že nám mezi kontrakcemi píšeš 8o :mrgreen: Já mezi kontrakcemi nebyla schopna ničeho, jen jsem příteli oznámila že nasrme dite bude jedináček :mrgreen: :mrgreen: ( vteřinu po porodu jsem názor změnila ;) :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 14:25

@marrynka drz se a preji krasny porod, hlavne ať je vse ok ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 14:29

@Nikeskol kdyžtak koukni na www.mamila.sk jsou tam ohledne kojeni nejlepsi rady a taky laktacni poradkyne.Upřímně, od pediatru jsem uz ohledne kojeni slysela takovy blbosti, ze si myslim svoje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.19 14:52

@moncaHK ne ne,teploměr jsem nezkousela,koupila jsem ty roury,přijde mi to stejně…já nevim,u té r ourky vyjde i plyn,ale teploměr dáš jen na začátek a co se stane? Uvidíme,mám koupené projimadlo,v nejhorším případě to zkusím použít…je zabetonovane z toho nutrilon si myslím,před tím nebyl problém,vrátím se zpět k tomu prvnímu…mám jo ve koupený i espumisan,místo sabsymplexu,zkusíme a uvidíme,zda zabere lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.2.19 19:03

@KamilaDen my používáme teploměr a opravdu to funguje. Ne jednou skončili hovňousy i na mě jak to z ní vystřelilo… tím že teplomerem hýbeš pomalu tam a zpět se prý pomáhá k tomu aby pracovali střeva… malé to pomáhá prdět i kakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.19 19:08

@flicek18 a jak hluboko,ja mam ten pro mimca,takovej ten elektrickej s displejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
1.2.19 19:13

@KamilaDen taky máme digitální s pevnou spičkou, zavadim to kousek za tu kovovou část, odhadem to jsou max dva cm možná o něco míň, pak se stejně ten teploměr víc rozšiřuje a to bych se bála že ji ublížim… ale co mi říkala doktorka tak říkala že můžeme používat buď teploměr nebo rourku, tak jsem myslela že to funguje na stejném principu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.19 20:47

@flicek18 jeste se mi vzteka po krmeni,dam ji na rameno a kope a breci…nemas tip,jak na ni? Uz nevim jakou polohu…aby krkla…nekrka teda vzdycky,ale vetsinou jo…v porodnici rikali na bricho…driv to nedelala,museli jsme snizit davku krmeni,mela moc a ublikla si,tak nam doktorka rekla,ze ze 100 dat 70,ale davam 80 a je to vse dobry…ted je ale chudak zabetonovana,mame zluty nutrilon a ma zacpu.. tak jsme zase zpet na ruzovem…uz nevim… Snad bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí