Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.2.19 03:27

No tak jsem ho lehce pretazenyho dala spát o dvě hodiny déle. A výsledek? Vstal už ve tři. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
27.2.19 06:32

To ne,.určitě bych mu to netušila s ani jo neb7dols když před den spí jen ty 5 hodiny. Já tydle věci co rádi doktorka nebo v porodnici moc neřeším pokud to není že zdravotních důvodů s dělám to tak jak zo vyhovuje nám. Židle asi sama nezměnís,.bude muset prcek sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.2.19 15:42

Nám Dominik spí jak kdy. Někdy přes den spí jen po dvaceti minutách, jindy prospí celý den. Má to jen jednu chybu - když spí, tak jen na mě nebo na přítelovi. Jakmile ho přendáme do postýlky, tak je vzhůru a začne řvat. Naštěstí máme nosítko, takže často nosím, abych mohla vůbec něco udělat. Jinak večer usne a dokáže spát i 5 hodin v kuse - zajímavý je, že to už mu postýlka nevadí. Já se ho teda teď snažím budit po třech hodinách na jídlo, protože je pořád nemocnej, tak aby doplňoval tekutiny.
Jak dlouho chodíte na vycházky v tomto hezkým počasí? My bydlíme ve třetím patře bez výtahu, bez sklepa i bez kočárkárny, takže každý den tahám vše nahoru i dolů a už mě z toho všechno bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 15:54

@Nikollllka u nás postýlka přes den taky nefrci, jsem ráda, že aspoň v noci jo. Já to takhle měla skoro celý první měsíc, že mi řval při odložení, ale pomohlo když jsme ho odložili, tak mu pustit sum a houpat s ním na tom místě kde ležel. Pak odejít a když se probudil tak znovu. Důležitý bylo aby usnul na tom místě, kde jsem ho chtěla nechat. No a teď není problém ho odložit a dokonce usíná i sám :) bohužel o pěti hodinách si můžu nechat zdát :) já jsem vyřízena z noci a procházky mě taky vyčerpávají. Tak ho beru dopoledne do města v šátku a odpo ho berou babičky v kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.2.19 17:05

@Nová máma já jsem nebudila, ona to měla tak nějak nastavený od začátku to krmení, budila se sama, takže pohoda, v noci krmíme úplně minimálně…nechci to zakřiknout,ale i ty prdy začínají být snesitelný, párkrát si zařve teda,ale většinou dobrý…tak snad to bude už takhle pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.2.19 17:08

@flicek18 no, je sice fakt,že spíme,ale pořád jsme takový nedospaný…takže je fakt,že držím do těch nejdýl…ale ona začala odpadávat už dřív,jakmile máme poslední krmení večer, jdu okamžitě ležet,pouštím šum a snažím se jí uhladit,pak odpadne…obvykle spí fakt do rána, dneska do 6, poslední krmení měla v 21.00 :) , dneska dýl teda a navíc budeme koupat,to pak odpadne úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.2.19 02:40

@Nová máma Tak najednu stranu jsi mě uklidnila, že to stou postýlkou přes den není jen u nás. My to tak dělávali taky, jenže vždycky začal plakat tak, že jsme ho museli pochovat a uklidnit. V nemocnici se teď naučil na dudlík, tak ten někdy při spaní pomůže, jenže jak mu vypadne, tak je zase zle :D .
My mezi lidi nikam nemůžeme, tak chodíme na vycházky do přírody.
S babičkama ti to závidím, my máme babičku jen jednu a ta bydlí 15km od nás. Ale abych pravdu řekla, tak bych ho asi samotnýho nikomu nesvěřila :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 11:54

Ahoj holky, my mame konecne po sestinedeli. Mala vazi 4,3kg. Na nocni spanek si nemuzu vubec stezovat, pres den to je horsi. Prave u nas probiha rustovy spurt, tak se valime v posteli a kojim a kojim :D odpoledne jsme venku i tri hodiny a to nastesti v klidu prospi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.3.19 19:53

Ahoj holky,reknete mi,malou nakrmim,nelojim,dam krknout a ona zacne ms hat ruksma,nohama,toci hlavou jsl holub a nespi treba 2 hodiny,pak odpadne…mate neco podobneho,jsme ted na zacatku 3 mesice…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.3.19 15:35

@flicek18 Ahoj, uz je male lip? U nas porad katastrofa, uz jsem z toho fakt na prasky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.3.19 15:44

@Nikollllka pořád ridka kaše, teď ji do t9ho nějak víc trápí prdíky mi přijde a už začínám být bezradná… za 14 dní jedeme přes půl republiky za mou rodinou, tak to bude zajímavé jestli ji to nepřejde do té doby…
Pořád ji nosím na tygříka to ji ulevuje, ale já začínám mít vytahane ruce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.19 16:04

@flicek18 prdy jsou otravný no. Nám nejvíc zabírá poloha, když si ji opeu o kolena celem k sobě a on na mě kouká a je v takovým polosedu. Tygrik dobrý nebrečí v něm ale nevyprdi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.3.19 16:12

@Nová máma my nemame jen prdy ale ještě průjem k tomu, prdy sami o sobe bych jeste prezila… ona se nepotrebuje vylozene vyprdet mi prijde ale asi ma ty streva už podrážděné nebo nevím a tygřík ji vždy uklidní. V poloze co píšeš se mi téměř nikdy nevyprdi, to spíš v klubicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.3.19 19:11

@flicek18 Ty snad mluvíš o našem Dominikovi!!!! Uplně to stejný je u nás. Prdy, podrážděný bříško, protivnej je z toho. Spí jen na me hrudi nebo funguje jen tygřík.. A jakou to ma u Vás barvu, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.3.19 20:17

@Nikollllka u nás má teda stejnou jako před tím, takovou světle hnědou do zluta bych řekla a dneska se tam už objevili i kousky, tak snad se to lepší.
Ja do toho ještě nemůžu kvůli malé mléko a mléčné výrobky, vypadá to že má intoleranci ( já ji měla jako malá taky, ale až tak v 6 letech) takže nejim kopu jídla kvůli nadýmání, teď mléčné výrobky, tak jsme si koupila sójové mléko, ale vypadá to že to taky nadýmá :zed: za chvíli budu žrát kořínky :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí