Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
15.3.19 01:45

Moc dekuju holky :) @Prtulak @KamilaDen Náš to má stejně, taky ji někdy drzi hezky, jindy s ni tak kejve, ze mu ju radsi trochu pridrzuju :nevim: A nas teda uprednostnuje jednu stranu (doprava) :( V pondělí měl tři měsíce, ale korigovaně měsíce dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 06:27

@KamilaDen zkus mimcu pridrzet zadecek, pripadne maličko stisknout raminka, klidne si ho pokladej na sebe, to se taky pocita jako doba stravena na brisku, hodne motivuj hrackama, u nas frci ty, co susti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.3.19 08:08

@Nikollllka naše ještě před pár týdny držela hlavičku úplně luxusně, pomalu jak děti drží ve 3 m (teď ji je 2,5 m) i doktorka aji na kontrole cvalila jak je napřed, ale poslední asi dva týdny ji drží jen trochu a hned si ji pokládá a cucá si ruku taky netuším co se najednou stalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.3.19 09:06

@flicek18 Jeee, tak to jsem cetla, ze kdyz ti prijde, ze dite neco zapomene, tak te brzo prekvapi necin jinym :) ale jestli je to pravda, tak to nevin :D Dominik je vcelku opozdenej, ale dela to podle me hodne i ta nemoc, ze ho vysiluje :nevim: A stve me, ze uprednostnuje jednu stranu, obavam se, ze budem muset chodit nekam cvicit :? Mas fotku, jak pase konicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.3.19 09:21

@Nikollllka zkus mu dávat hračky na tu druhou stranu, něco co bliká, šustí nebo u nás fungovalo i zrcadko…
To je měsíc stará fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.3.19 09:32

@flicek18 To je šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 10:06

Ahoj holky.Zabloudila jsem na vasi diskuzi.Mela jsem TP v lednu a obcas vas sledovala.S temi hlavickami.Prectete si neco o KISS syndromu.Nase juniorka ho ma a uz s ni chodime na osteodynamiku.Je to jemna masaz,ale uz po prvni aplikaci otaci hlavicku krasne na obe strany.Nevime,co jsou to prdiky a hlavne mame razem usmevave a hlavne spave miminko.Na fb je skupina,kde sezenete i kontakt na terapeuty,co osteodynamiku delaji.Nase fyzio mi rikala,ze kdyby kazde mimi hned po porodu tuhle masaz melo,nebylo by tolik vojtovek,ktere rozhybou,ale neuvolni.A lidi by nemeli v dospelosti problemy s pateri.Pediatri syndrom neuznavaji,protoze to neni hrazene pojistovnou a nemaji z toho penize.Hezky den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.3.19 12:11

@nezna_margarita A jak se ta skupina na FB jmenuje? Nic jsem tam nenašla. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 12:40

@Nikollllka KISS Syndrom - sdílení zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 13:21

@nezna_margarita u kiss syndromu ale miminko hodne place,ne? Protoze ma, zjednodušeně, bloklou pater. To si myslim, ze s preferenci strany asi nema nic společného, ale je dobre, ze jsi o tom napsala. Hodne maminek syndrom nezna a nechape, proc jim miminko stale place :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 14:00

@Kačka Pekáčková nemusi hodne plakat.Nase neplakala.Poznala jsem to z hlavicky stale k jedne strane.Kam davala hlavicku,tam mela i ,,zatuhlou,, ruku.Trapily ji koliky a spatne kakala.Kazde dite nemusi mit KISS syndrom,to mas pravdu.Ale vetsina deti je ,,zatuhlych,, a tak jim pak staci jen jedno osetreni.U nasi prvorozene pani poznala uz KIDD syndrom podle toho,ze nemluvila ciste a pak ji poslala ode dveri,aby sla k nam.Mela lehce vtocenou pravou nozicku,kdy jsme si toho nikdo nevsiml.Osetrila ji a ted je to na spunty do usi :mrgreen: A to prvni byla extreme hodne a spave miminko,takze by nikoho nenapadlo,ze by mela KISS,ktery po roce prechazi prave v ten KIDD.Nekdo by mohl rict,ze pani chtela vic penez vydelat.Ne,udelala to za cenu,jako by osetrila jen jednu nasi princeznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 16:28

@nezna_margarita aha, tak moc děkuji za vysvětlení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
16.3.19 21:37

@Prtulak no,popravde zatim k jedne strane,ale snazi se i o tu druhou,je fakt,ze doktorka rikala,ze miluje pravou stranu,takze ma malinko vzadu tu hlavicku asi plavatou nebo jak to rikala,otocila jsem ji lezeni v postylce,davam ji nq levy bok,chodim z leve strany…ale c noci ji proste ma napravo,ale ted koukam,ze spi nslevou stranu…tak uvidime,paseni trenujeme,zadecek ji pridrzuju a rucucka drzim jakobu tela,nekdy ma pesticku jindy ne,ruzne,tak snad se vse srovna a bude to umet dobre,davam ji 4× za den na brisko,jak rekla doktorka…uvidime snad to dame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
16.3.19 21:39

@Prtulak no,popravde zatim k jedne strane,ale snazi se i o tu druhou,je fakt,ze doktorka rikala,ze miluje pravou stranu,takze ma malinko vzadu tu hlavicku asi plavatou nebo jak to rikala,otocila jsem ji lezeni v postylce,davam ji nq levy bok,chodim z leve strany…ale c noci ji proste ma napravo,ale ted koukam,ze spi nslevou stranu…tak uvidime,paseni trenujeme,zadecek ji pridrzuju a rucucka drzim jakobu tela,nekdy ma pesticku jindy ne,ruzne,tak snad se vse srovna a bude to umet dobre,davam ji 4× za den na brisko,jak rekla doktorka…uvidime snad to dame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
20.3.19 09:11

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla tak podávám pár info o nás :) minulý týden jsme byli s Adàmkem na 3m kontrole, 4kg a 55 cm, začali jsme očkování s pneumokokem, příští týden hexa. Jinak vyšetření ledvin a neurologie v pořádku. Taky natáčí hlavicku na jednu stranu tak jsme byli na rehabilitacnim vyšetření, tam malýho procvičili a odbloklovali krk, nebo teda aspoň mu to tam rovnal a jsme objednany na další cvičení..No ale co jsem slyšela, dělá to hodně děti…už mě asi z těch doktorů švihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí