Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
22.2.19 10:20

@Nikollllka chápu, člověk se o ty drobečky tak bojí. A když vidí jak je něco trápí, to je hrozný. Tak snad to ty naše drobečky brzy přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.2.19 11:10

Ahoj,holky jak jste na tom prdikama,male se to ted posunulo ze 6 ns 8 vecer,obcas si porve i dyl,ale to je 5inut zachvat a dobry…jdou nam 2 mesice,kadi dobre,obden vladtne a basti taky dobre,po krmeni si krkne nekdy vic nekdyin,nekdy vubec,je mozne,ze by bolesti ustupovaly? Mate nekdo zkusenost s tim a co davate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.2.19 16:24

@KamilaDen ahoj při bolestech dávám sab simplex naštěstí nas to potkalo zatím jen 3× pomáhá nám denně dávat kapky biogaia upravují střevní mikrofloru takže děti líp tráví tim pádem nebolí bříško ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.2.19 18:49

@Ainah taky davam bio gaiu a espumisa ,ty saby jsme meli,ale nepomohlo to…mqm i pupika a pecky…tak snad to nejak zvladneme,i kdyz ty zachvsty stoji za to,nekdy hodku nekdy i dyl a nekdy proste min,je to ruzne…tak snad to skonci tim ,3 mesicem😃uz jsou nam 2 mesice :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.2.19 19:38

@KamilaDen ji někomu to trvá i ty 3 měsíce někomu min je to individuální náš malý když poprvé dostal bolesti břicha tak mi řval od 19 hod az do půlnoci to byl masakr :zed: myslela jsem že zešílím nic napomáhalo a nakonec usnul vyčerpáním z toho pláče ale to bylo naštěstí jen jednou pak to trvalo už jen pár hodin a teď máme zatím klid tak snad to tak i zůstane budeme mít za chvíli 2 měsíce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.19 06:34

Holky a jak to máte se spinkáním? My jsme to měli přes den, že položím do postýlky a usne i na 2 hodiny, teď když už po vztekání zabere tak je za chvíli vzhůru. V kočáru chrápe, to není problém. A večer to bývá úplná hrůza, kdy prostě pláče a vzteká se. Někdy to asi bříško je, ale někdy prostě nevím. Včera jsme uspávali hodinu a půl - polovina z toho pláč. Je mu 6 týdnů. V noci naštěstí spí docela dobře, k ránu se dost často teda mrská, kope nožičkama, prdí, ale nepláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
26.2.19 07:39

@Prtulak v 6ti týdnech mívají detir růstový spurt a můžou dělat přesně to co popisujes a hromadu dalších věcí :mrgreen: ono to časem přejde neboj jinak s tím spaním to máme podobné přes den spí krásne dávám ho ven v kočárku a přijde 17 hod a katastrofa nic se mi nelíbí nechce spát vzteka se hold u miminek nikdo neví každý den je jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
26.2.19 08:17

@Prtulak nám začala přes den spát uz jen po hodinách. Ale u nás nefunguje, že bych ji dala do postýlky a usla. Buď usne u kojení nebo ji udyndam na rukou. Uz v porodnici neusla bez houpani, tam šlo alespoň houpat s postylkou ale doma musím na rukou… večerní uspavani je u nas někdy taky delší, večer je vzhůru klidně 3-4hodiny, ale zase potom spí klidně 4 hodiny…
V kočárku že začátku občas brečí ale po chvilce dobrý a spí jak kdy někdy jen tu hodinku jindy klidně 2…
A to kopání se k ránu bez pláče dělá malá taky, většinou u toho zvládne i spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 10:24

Tak to u nás se spí v pohodě akorát dvě noci po sobě vstával ve 4 ráno. Achjo. Oči dokořán a spát ne. A to přes den spí tak max 4 hodiny. Říkám si co s ním protože ve 4 vstávat nechci. Jak dlouho spíte vy přes den? Asi je problém že to zalomí už v šest a nemá cenu ho držet delší dobu vzhůru protože pak je pretazenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
26.2.19 10:49

@Nová máma u nás je běžné že ve 3 nebo 4 je vyspala a akční, směje se všemu jak měsíce na hnoji… mě funguje chvíli na ní mluvit a lehce blbnout ale fakt tak 5 minut a pak kojim v leze a to ji zase uspí většinou…
Ja jak mě malá nechá, občas než povesim prádlo rak je vzhůru a já mám smůlu, někdy nespím vůbec, jindy hodinku o víkendu když je přítel doma i dvě jak mi madam dovolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.2.19 22:02

U nás spaní dobrý,přes den spí někdy pořád,jen na krmení se vzbudí,někdy pobrekava,každej den je jinej a prdy někdy trápí dřív někdy míň,ale musím říct,ze teď poslední dva dny super,úplně malinko a je klid,obvykle v noci nebo cca kolem 22 až 23 odpadne a spí Do 6 nebo do 7 a někdy i dál,dostane pak baštu a odpadne i do 10 někdy i min,ale spí dobře…jsou nám 2 měsíce teď…Tak snad to bude i dál takhle,má 4 kg teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:04

@KamilaDen no to máš boží! Mě zas doktorka řekla, že ho mám přes den budit, ať spí v noci. Je mu měsíc. Já se z těch jejích rad asi pominu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
26.2.19 22:05

@KamilaDen když to čtu, tak Ti to začínám lehce hodně závidět. Ale samozřejmě ti to přeju ;) takové noční spaní, to je úplný koncert :srdce: :mrgreen: a přes den o tom ani nemluvím, já dnes vařila ptáčky a skončila jsem někdy kolem 2 odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
26.2.19 22:07

@Nová máma něco podobného mi taky řádila, ale v tom stylu že přes den budit na kojení po 3 hodinách ale v noci nebudit. Já si řekla že budu budit nejdřív po 4 hodinách a musím říct nikdy to nebylo potřeba. Ze začátku se budila po cca 3 hodinách, no teď po hodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 02:00

@flicek18 no jako mě přes den spí asi tři hodiny celkem, takže nechápu jak to myslela. Jakože že mu ty hodinovky zrušit? To je úplná hovadina! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí