Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka chápu, člověk se o ty drobečky tak bojí. A když vidí jak je něco trápí, to je hrozný. Tak snad to ty naše drobečky brzy přejde ![]()
Ahoj,holky jak jste na tom prdikama,male se to ted posunulo ze 6 ns 8 vecer,obcas si porve i dyl,ale to je 5inut zachvat a dobry…jdou nam 2 mesice,kadi dobre,obden vladtne a basti taky dobre,po krmeni si krkne nekdy vic nekdyin,nekdy vubec,je mozne,ze by bolesti ustupovaly? Mate nekdo zkusenost s tim a co davate?
@KamilaDen ahoj při bolestech dávám sab simplex naštěstí nas to potkalo zatím jen 3× pomáhá nám denně dávat kapky biogaia upravují střevní mikrofloru takže děti líp tráví tim pádem nebolí bříško ![]()
@Ainah taky davam bio gaiu a espumisa ,ty saby jsme meli,ale nepomohlo to…mqm i pupika a pecky…tak snad to nejak zvladneme,i kdyz ty zachvsty stoji za to,nekdy hodku nekdy i dyl a nekdy proste min,je to ruzne…tak snad to skonci tim ,3 mesicem😃uz jsou nam 2 mesice
![]()
@KamilaDen ji někomu to trvá i ty 3 měsíce někomu min je to individuální náš malý když poprvé dostal bolesti břicha tak mi řval od 19 hod az do půlnoci to byl masakr
myslela jsem že zešílím nic napomáhalo a nakonec usnul vyčerpáním z toho pláče ale to bylo naštěstí jen jednou pak to trvalo už jen pár hodin a teď máme zatím klid tak snad to tak i zůstane budeme mít za chvíli 2 měsíce ![]()
Holky a jak to máte se spinkáním? My jsme to měli přes den, že položím do postýlky a usne i na 2 hodiny, teď když už po vztekání zabere tak je za chvíli vzhůru. V kočáru chrápe, to není problém. A večer to bývá úplná hrůza, kdy prostě pláče a vzteká se. Někdy to asi bříško je, ale někdy prostě nevím. Včera jsme uspávali hodinu a půl - polovina z toho pláč. Je mu 6 týdnů. V noci naštěstí spí docela dobře, k ránu se dost často teda mrská, kope nožičkama, prdí, ale nepláče.
@Prtulak v 6ti týdnech mívají detir růstový spurt a můžou dělat přesně to co popisujes a hromadu dalších věcí
ono to časem přejde neboj jinak s tím spaním to máme podobné přes den spí krásne dávám ho ven v kočárku a přijde 17 hod a katastrofa nic se mi nelíbí nechce spát vzteka se hold u miminek nikdo neví každý den je jiný ![]()
@Prtulak nám začala přes den spát uz jen po hodinách. Ale u nás nefunguje, že bych ji dala do postýlky a usla. Buď usne u kojení nebo ji udyndam na rukou. Uz v porodnici neusla bez houpani, tam šlo alespoň houpat s postylkou ale doma musím na rukou… večerní uspavani je u nas někdy taky delší, večer je vzhůru klidně 3-4hodiny, ale zase potom spí klidně 4 hodiny…
V kočárku že začátku občas brečí ale po chvilce dobrý a spí jak kdy někdy jen tu hodinku jindy klidně 2…
A to kopání se k ránu bez pláče dělá malá taky, většinou u toho zvládne i spát ![]()
Tak to u nás se spí v pohodě akorát dvě noci po sobě vstával ve 4 ráno. Achjo. Oči dokořán a spát ne. A to přes den spí tak max 4 hodiny. Říkám si co s ním protože ve 4 vstávat nechci. Jak dlouho spíte vy přes den? Asi je problém že to zalomí už v šest a nemá cenu ho držet delší dobu vzhůru protože pak je pretazenej.
@Nová máma u nás je běžné že ve 3 nebo 4 je vyspala a akční, směje se všemu jak měsíce na hnoji… mě funguje chvíli na ní mluvit a lehce blbnout ale fakt tak 5 minut a pak kojim v leze a to ji zase uspí většinou…
Ja jak mě malá nechá, občas než povesim prádlo rak je vzhůru a já mám smůlu, někdy nespím vůbec, jindy hodinku o víkendu když je přítel doma i dvě jak mi madam dovolí ![]()
U nás spaní dobrý,přes den spí někdy pořád,jen na krmení se vzbudí,někdy pobrekava,každej den je jinej a prdy někdy trápí dřív někdy míň,ale musím říct,ze teď poslední dva dny super,úplně malinko a je klid,obvykle v noci nebo cca kolem 22 až 23 odpadne a spí Do 6 nebo do 7 a někdy i dál,dostane pak baštu a odpadne i do 10 někdy i min,ale spí dobře…jsou nám 2 měsíce teď…Tak snad to bude i dál takhle,má 4 kg teď…
@KamilaDen no to máš boží! Mě zas doktorka řekla, že ho mám přes den budit, ať spí v noci. Je mu měsíc. Já se z těch jejích rad asi pominu ![]()
@KamilaDen když to čtu, tak Ti to začínám lehce hodně závidět. Ale samozřejmě ti to přeju
takové noční spaní, to je úplný koncert
a přes den o tom ani nemluvím, já dnes vařila ptáčky a skončila jsem někdy kolem 2 odpoledne ![]()
@Nová máma něco podobného mi taky řádila, ale v tom stylu že přes den budit na kojení po 3 hodinách ale v noci nebudit. Já si řekla že budu budit nejdřív po 4 hodinách a musím říct nikdy to nebylo potřeba. Ze začátku se budila po cca 3 hodinách, no teď po hodině ![]()
@flicek18 no jako mě přes den spí asi tři hodiny celkem, takže nechápu jak to myslela. Jakože že mu ty hodinovky zrušit? To je úplná hovadina! ![]()