Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
4.5.21 22:05

@Terikka ahoj, jo super, jen ta únava je občas hrozná :mrgreen: prcek kope o sto šest, všechny vyšetření atd jsou v pořádku, takže si užívám těhotenství.
Nebyla a ani nejdu. Něco víc jsem si o tom zjistila, a mám i stravování dost podobné dietě při cukrovce a hlavně nejsem v rizikové skupině.
Pro klid jsme si pořídili glukometr a jednou za čas se kontroluji :)
Co vy, a jak první prcek, reaguje nějak an to že čekáte další přírůstek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.5.21 10:41

Cvrček no nevím, jsem na vážkách jestli volat doktorovi nebo počkat na kontrolu, dva tři dny o něm nevím a pak chvíli rodeo a pak zase ticho po pěšině. Dokonce mi zmenšilo bříško :nevim:
Malá mi občas pohladí bříško, že tam je schovaný mimi, ale spíš ji zajímá pupek. Víc si to asi uvědomí, až budeme chystat výbavičku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.5.21 11:20

Ahoj holky, tak se taky přidáváme s druhátkem. Je na druhý pokus, v prosinci jsem potratila ale hned v lednu zase otěhotněla. Snažili jsme se oproti malé přes půl roku, už jsem byla zoufalá. Ted už budu v půlce, termín mám na přelomu září a října. Konečně mi přestalo být zle tak už si to začínám i užívat.
Malá je šíleně ukecana takže pořád poslouchám. Ty máš veeejky biško maminko. :lol: Miminka z okolí zbožňuje, tak doufám že ji to vydrží až se jí narodí ségra nebo brácha :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.5.21 13:40

@Terikka já to podobné měla s první, nemáš třeba placentu na přední straně? Mě to tlumilo pohyby, a celé těhotenství jsem je cítila opravdu sporadicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.5.21 21:04

@sakasi gratuluji, ať je všechno už teď v pořádku :kytka: malá mi spíš hladí bříško, jako že jsem se hooodně najedla, to umí i u sebe. Jinak miminka má taky ráda, tak doufám, že ji to vydrží i pro sourozence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.5.21 21:11

@flicek18 placentu mám prý vzadu. ale když už něco cítím, je to na boku až spíš do zad. Je možný, že je mimi jen (ne)šikovně uvelebený. Občas mám problém i nahmatat vrchol dělohy. Když tvrdne břicho, tak podbřišek po stranách.. takže se schovává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.5.21 22:48

@Terikka jo, taky mě napadlo ještě že je prcek zády opreny o bříško a tak že kope do zad.
Ty si zvládneš nahmatat vrchol dělohy? Hustý. To mě ani nenapadlo zkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.5.21 11:41

Ahoj holky, tak od vcera pozitivni test :dance: na konteolu jdu az 3.6…tak uvidime. Snad bude vseok. Mam zatim na den stejny termin porodu jako pred 3 lety ;) Je mi soufl, tak snbad to s tim nasim dablikem zvladnu :oops: :D
Mejte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.5.21 15:55

@Kesy2014 juuu, gratuluji :srdce: :srdce:
To je hezké s tím termínem, by bylo vtipné kdyby se prcek narodil ve stejný den jako první prcek :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
20.5.21 19:34

@flicek18 Moc dekuji :kytka: :dance: Je ti sranda stejne datum PM i početí :lol: To nevymyslis.. Tak uvidime, jak se bude chtit druhému ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.5.21 23:27

@Kesy2014 To je super zpráva, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.5.21 07:53

@Terikka Moc děkuji :kytka: Snad bude hladký průběh :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.7.21 21:11

Ahoj holky :mavam: jak zvládáte tepla?
@flicek18 stále 2v1? @sakasi @Kesy2014 u vás vše v pořádku?

Já odpočítávám poslední týdny do termínu a jsem na vážkách, jak to zvládnu s tou hyperaktivní čerticí co mi tu doma řádí 🤔 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.7.21 00:47

@Terikka Já už bych teda nejraději taky rodila, budu začínat 30tt a začínám se pěkně rozpadat 😄 ty horka mi vůbec nepridavaji. Kříže jako by se mi chtěly rozletět, tvrdne mi břicho, žáha pálí snad že všeho. Už se těším na konec léta a to sotva začalo. :zed:
Nejvíc mě to mrzí právě kvůli malé, že dopoledne jsme maximálně na terase a odpoledne chodíme ven až s tatínkem, sama ji už nestačím když jede třeba na odrážedle a mě při každém prudším pohybu tvrdne břicho :( snažím se jí to vysvětlovat ale ještě to moc nechápe. Břicho hladí, tulí se k miminku říká, jak si ho bude chovat. Ale nevím do jaké míry tomu rozumí :?
Konečně jsme se rozhodla kde budu rodit, takže už zbývá „jen“vybrat jméno, u první dcery jsme měli jasno hned, teď nám nic nesedí. To jsme prošli celý kalendář už tak 100×.
A kdy máš termín? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.7.21 00:49

@Kesy2014 To vám vyšlo dobre :) ségra má děti přesně o dva roky a jeden den. Smáli jsme se že malá nechtěla mít s bráchou narozeniny ve stejný den, tak si počkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí