Poradna duly
Jana Čurdová
@Kesy2014 @KamilaDen Já si kojící čaj beru do porodnice, někde jsem to vyčetla
Jinak me začly bradavky děsně bolet, jednou mě z nich něco vyteklo, jinak mám klid ![]()
@KamilaDen já jsem s maliníkem začala od ukončeného 35tt já ty olejíčky mám od weledy,ale saloss je taky dobrý záleží na tvém výběru
a řepík je na co?o tom jsem nikdy neslyšela
@Ainah řepík má hojivé účinky, Řepík je vhodný i pro nejmenší děti, často se používá k léčbě „novorozeneckého a kojeneckého akné“.má protizánětlivé a vysušující účinky, navíc tím můžeme potírat i mimča,nemusíme je koupat v těch desinfekcích, chci si ho udělat do flašky a vezmu si ho sebou a pak mi mužskej bude nosit čerstvý každej den…
@Nikollllka jj ja mam do porodnice sbaleny vlhceny toaletni papir s dubovou kurou, dubovou kuru (budu mazat na vlozky), a prip. jeste reparil gel na spodek;) jinak co se tyce aniballu tak porizuju, ne kvuli nastrihu (to tim stejne neovlivnis) ale abych vedela jak a kam spravne tlacit , jsem prvorodicka ![]()
Kde to seženu tu dubouvou kůru? Máte s tím zkušenosti? Jestli to urychluje hojení tak asi taky pořídím ![]()
@Nikeskol dubovou kůru koupíš v lékárně nebo ve zdravé výživě jak moc účinná je nevím,ale taky mám v plánu ji koupit a zkusit to třeba to hojení bude rychlejší ![]()
@Ivule86 Já jsem taky prvorodička
@Nikeskol Já to objednávala na pilulka.cz
Jinak mám po kontrole, malej má 2kg, je menší, než by měl být (ale prý co čekám, když jsem hubená a nic jsem nepřibrala skoro
). Má větší hlavičku oproti bříšku, čípek prý hodně zkrácenej, ale naštěstí uzavřenej. Prý už můžu kdykoliv rodit ![]()
@Nikeskol urcite v kazdy lekarne, ja objednavala na pilulka.cz, dubova kura je hodne hodne opevovana takze bych nic jineho nebrala:)
@Nikollllka taky jsme mensi a skoro nic jsem nenabrala
ale uz ma 2kg to je uz dobry, kolikaty tyden jsi?:)
@Ivule86 Podle UTZ 33+3.. Ty jsi kolik? Nevadí, když bude menší, to dožene, hlavně ať je zdravej
Teď mě zas vyděsila tím porodem, tak snad to aspoň ještě čtyři týdny vydržíme ![]()
Holky můžete sem prosím hodit foto ty dubový kůry co budete používat? Koukala jsem že je víc druhů tak jsem z toho jelen ![]()
@Nikollllka my jsme dnes 32+0
pristi ctvrtek mame dalsi kontrolu tak jsem zvedava ![]()
@Ivule86 My máme přijít zase za 3 týdny, tak snad do té doby ještě vydržíme. Raději mi brala už i stěry na streptokoka
Pak musíš dát vědět, jak jste dopadli
Minule jsem si říkala, že to tři týdny nevydržím, a včera jsme nevěřili s přítelem, že už jsou to tři týdny ![]()