Poradna duly
Jana Čurdová
@moncaHK tak my pokojíček vlastně teď tak trochu vyklizime, protože dlouhé roky byl jako „pracovna“ a asi si umíš představit, že vše méně potřebné se šouplo tam…
pak vymalovat o víkendu přijde nábytek, takže až se postaví, tak to rozjedu ve velkém
. Super váha, my měli taky tak…
@Ivule86 já teda pevně doufám, že do termínu „nedojdu“. Představovala bych si to už tak 15.1.
a manžel mě straší, že to bude až únor.
na začátku ledna se chystám aplikovat vypuzující rituály.
Pokud teda bude možné rodit spontánně.Ono je pořád co dokupovat. V Praze mají otevřít prodejnu Malvika tak se těším, až tam naběhnu.
Tak u nás pokojíček je až na posledním místě (podle přítele) protože pro něj a jeho otce je priorita udělat novou kuchyň, obyvák a koupelnu i s podlahama a novýma omýtkama (nebo co se patle na zeď). Zatím je rozdělaný pouze obývák. Takže su zvědavá jak budu stíhat prát, žehlit a celkově chystat pro malou ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová, vezmete mě mezi sebe?
Diskuze pročítám vždy když potřebuji něco vědět, bývají tu dost užitečné informace - ale až teď jsem se rozhodla zaregistrovat a začít také příspívat
Odkud jste, kdy máte termíny, copak čekáte a jak se cítíte?
Já byla v pondělí na posledním velkém ultrazvuku a jsem z toho docela vyhoukaná, ptž náš Adámek je už od začátku „napřed“ a teď v 31tt máme 2000g a velikostně jsme prý o týden napřed
Vůbec netuším, jak takovýho macka porodím
Kolik váží vaši princové/princezny?
Jinak termín máme 22.1.2018 a to už jsem tu zahlédla, kolik nás tu na ten den je? ![]()
@moncaHK Náš je nacpanej taky pěkně dole, v pondělí další kontrola, tak jsem zvědavá
Jinak taky nemáme asi žádnýho obříka ![]()
@Nikollllka No byla jsem domluvena s doktorkou, že na mateřskou jdu 6.12. po včerejší návštěvě jdu už v pondělí
…a možná se dočkáme už letos. Tak uvidíme ![]()
@moncaHK Mě dala teda 6.týdnů před druhým termínem (jsem na neschopence, je to pro mě finančně nejvýhodnější) takže nastupuji na mateřskou přístí pátek
Ty máš termín kdy? No mě straší porodem od 24tt a jsem pořád (díky za to) 2v1
Chtěla bych, aby se narodil 24.12. stejně jako já ![]()
@Kaisi vítej mezi námi, to,že je napřed asi úplně nevadí,ne? roste a to je důležité, my čekáme holčičku a termín mi vychází na 2.1.2019,ale asi půjde dřív, myslím, že i MoncaHK to má nějak jako já…malá se mi ještě neotočila, takže se uvidí, jak to bude dál…kontrola mě čeká 27.11. pak se uvidí, co mi pan doktor poví…ve středu jdu ještě k dětské doktorce, poprvé, domluvit se co a jak…je super, že to mám hned vedle gyndy…jinak my jsme Plzeňáci, teda teď už, já jsem z Varů a mužskej je Plzeň.
@moncaHK já jsem domluvená na mateřskou teď 23.11, takže už dostanu asi i papíry nějaký, jsem ti říkala,že ti prckové vykouknou ještě letos nebo mi to tak přijde u mě asi jo, včera mi začalo tvrdnout břicho, máte pravdu,tohle člověk pozná…
@KamilaDen @moncaHK A už máte poslíčky? Já teda nevím, jak to poznám, ale občas mám menstruační bolesti, tak nevím, jestli je to ono nebo ne ![]()
@KamilaDen Jinak podle mě se ještě otočí, prý se otáčejí do 36tt. Někdy se otočí o pár hodin před porodem ![]()
@Nikollllka posilcky zaručeně poznas to se neboj je to takové z vlastní píchani přímo dole v deloze a tvrde často i bříško já sem měla poslicky u prvního od 37tt a malý se 38+2tt narodil takže to poznas měla sem strach,že nepoznam,ale poznala
neboj
@Ainah Mě břicho tvrdne i dost normálně. Ale tím, že mě straší předčasným porodem, tak se asi víc pozoruju
Hlavní pro mě je, abych pak poznala porod ![]()
@Nikollllka jo to mě taky každý den si rozpouštím magnosolv a trochu to pomáhá hodně tehuli má nedostatek hořčíku a železa v těle tak je potřeba to doplnit a co se týká porodu poznas to na 100% já sem z toho měla u prvního taky strach,ale poznala jsem to hned v 16 hod mi začali první stahy ty sem v klidu rozchazela do 7 jsem byla doma a pak sme jeli do porodnice až do 23 hod se nic moc nedělo bolesti přiměřene a pak mi praskli vodu a ve 2:07 se malý narodil neboj poznas to jak to na tebe přijde nejde to úplně popsat,ale prostě jsme nato stavěné abysme to poznaly ![]()
@Ainah Magnosolv piju taky a nepříjde mi, že by to pomáhalo. Začla jsem pít i Magnésii a těhotenský čaje, tak uvidím, co mi řekne doktorka v pondělí na kontrole. Co jsem tak četla, tak by se mělo kolem 34tt vysadit, tak třeba mi řekne, ať už ho nepiju ![]()
Doufám, že budu mít aspoň rychlej porod, když je tak natlačenej dole ![]()
@Nikollllka jo to sem taky slyšela tak uvidím zatim ho piju kazdy den tehu caje mám též a,chystám se mesic