Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka no možná ale jak říkám dívala jsem se na net a našla jsem hoodně druhů tak jenom jsem chtěla pro inspiraci
a děkuji ![]()
@Nikeskol Chápu, taky nikdy nevím, co si vybrat, když je 848272748 druhů ![]()
Čaute holky, tak koukám, že zatím všechny držíme 2v1, tak snad to ještě nějaký ten týden všechny vydržíme ![]()
Mám dotaz, v čem plánujete si vaše drobečky odvézt z porodnice (myšleno oblečení/deka/…)? Pomalu nad tím začínám přemýšlet, pojedeme autem cca 45 minut domů a nejak nevim co pripravit ![]()
@flicek18 Já mám namyšleno tenký komplet, chlupatou kombinézku a zimní čepku. Když ho poneseme do auta, tak mám koupený kryt na autosedačku a v autě bude zatopeno podle potřeby, takže kryt sundám a jedeme domů ![]()
@flicek18 ahojky já klasika body,punčochy,a zimní overal,rukavicky a cepicku do autosedacky jsem koupila deku na zip mamr tam i zimní vložku takze určitě nezmrzne
a cestu z porodnice mame ani ne na 30 min
Ahoj holky, tak mám po kontrole, malá vyrostla úplně neuvěřitelně, máme 2300 g, super a ta nejlepší zpráva je, že je otočená paličkou dolů, takže superrrrr ![]()
za týden další kontrola, ještě mě čekají náběry na jaterní testy zase, stěr na agalactiae a moč, jinak nakonec tak malá nebude, když jí dneska pan doktor viděl
takže se obávám, že 50 asi nebudu potřebovat, no uvidíme ještě, zítra se jdu seznámit s paní dětskou doktorkou a vyřídit si mateřskou…takže zase běhání…
@flicek18 já si na malou beru klasický dupačky, zabalím jí ještě do teplé kombinézy,dostane tenčíčepičku a na ní dám ještě teplou čepičku a rukavice, přehodím přes ni ještě deku, domu to máme asi 10 minut, v autě bude teplo…
Domu to budeme mit kousicek, mame zimni fusak do autosedacky, takze asi nejaky ten setik, slabsi plysovy overal, rukavicky, cepicka tepla na prechod, do auta slabsi ![]()
ahoj holky tak mám po kontrole a vše v pořádku malý už je otočený hlavičkou dolů čípek zatím drží,ale už se pomalu chystá takže pokud to budu mít stejně jako u prvního těhu tak malý bude na světě hned po novém roce takže už nečekám na nic a jdu prát a dobalit tašku do porodnice ![]()
Holky, nemáte někdo problém se svěděním těla? Mě dneska začlo svědět uplně všechno a už mě to je fakt nepříjemný
![]()
@Nikollllka měla jsem to u prvního těhu a radím ti hend si zajdi na gyndu at ti udělají jaterní testy může to být těhotenská hepatosa měla sem to a je to běs škrábala sem se až do krve jak mě svědilo celé tělo bylo to šílené takže si s tím zavčasu zajdi jinak budeš trpět jak pes a zbytečně
@Ainah Mě brala doktorka krev v pondělí, tak uvidíme (to mě ale ještě nic nesvědilo). Začlo to včera a dneska je to lepší. Doktorka je tam až v pondělí, tak kdyby náhodou, tak zajedu do porodnice ![]()