Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
21.11.18 08:34

@Nikollllka já teda určitě :lol: a taky se těším až bude venku a mě se to přibiráni na váze (snad) zastaví… včera jsem se vážila a za dva týdny mám zas dvě kila nahoře a vůbec nevím z čeho :nevim: jsem z toho už hodně špatná … ani se netěším na další kontrolu … to zas budou keci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.11.18 08:39

Holky kdy máte termín a chystáte si už něco do porodnice? Já mám 19.1. a přijde mi to hrozně brzo ještě něco chystat. A včera jsem se bavila s kamoškou co má cca stejnej termín jak já a ta už prý tašku pomalu chystá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.11.18 08:45

@Nikeskol já mám termín 2.1.takže u mě ta taška bude už potřeba, hodlám začít pomalu připravovat, i když nejdřív musím ještě nachystat věci pro malou, postýlku,přebalovák, na ten ještě čekám a pak zabalím i tašku, radši, kouknu někam na seznam a podle toho to nějak dám dohromady, když něco bude chybět, manžel přiveze…jsem radši nachystaná dřív, než pak šílet na poslední chvíli…asi mi břicho začalo taky tvrdnout, takže magnezko taky jím,ale nevím…malá si otočila režim, kope přes den a v noci je zase docela už klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.11.18 09:00

@Nikeskol Může to být i zadržování vody :nevim: Já se vždycky bála, jaká budu chodicí koule a kromě břicha jsem snad nikde nepřibrala.. ani ty prsa se nezvětšily :D Jinak já mám termín 6.1. a 11.1., nicméně tím, že mi hrozí předčasný porod, tak už jsem si pár věcí zabalila a něco potřebuji ještě dokoupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.11.18 09:23

@Nikollllka já jsem taky nepřibrala,mám teď váhu před otěhotněním, prsa taky žádná,třeba ještě něco bude :D mužskej si dělá srandu a povídal mi ráno, kde máš ty 8??? já mám teda větší prsa normálně, ale jsem ráda, že nic výrazného se nekoná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.11.18 09:25

@Nikollllka Nemáš vůbec zač :hug: Já jsem taaak neskutečně zvědavá, zrovna včera jsme to řešily s mamkou .. Po kom bude mít vlásky, oči, všechno .. Já jsem světlá, pihatá, blond, zelenooká a přítel tmavovlasý, krásně se opaluje a modrooký :lol: Takže si vůbec neumím představit co bude z koho mít a hlavně ten obličejík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.11.18 09:27

@Nikollllka no strašně jsem zvědavá, furt si ho představuji. Když jsem byla na 4D ultrazvuku, tak všichni hodnotili, že má pusu po mé… Chudák malej :lol: termín mám 22.1. Nemám pokojíček, natož tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.11.18 09:35

@KamilaDen Já teda mám navrch 4,5kg, ale to mám asi všechno v břichu, protože jinak obleču vše svýho (kromě triček a klasických riflí). Já mám velikost 75B, tak jsem cekala, ze se zvetsi, ale aspon nemusim kupovat novou podprsenku :D
@Kesy2014 Taky jsem moc zvědavá, já mám oči zelenohnědý a vlasy takovej špinavej blond, ale barvím se, takže už pořádně Ni nevím :D Přítel modrý oči a tmavě hnědý vlasy. Hlavně podle fotek z UTZ mi příjde, že má dlouhý nohy, tak to bude mít po tatínkovi :D
@Prtulak Tak my na 3D ani 4D nebyli, mám jen fotky z klasickýho UTZ a tam je celej tatínek - ruka za hlavou, dlouhý nohy, z profilu nos a pusa taky po tatínkovi, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.11.18 09:51

@Nikollllka určitě si myslim, že něco přiberu ještě, ale moc to snad nebude, každopádně jsem ráda, nebudu muset tolik shazovat, je fakt, že někdo holt přibere hodně, někdo skoro nic…teď jsem zrovna koukala na ty věci všechny pro malou a přijde mi to,že mám vystaráno tak minimálně na rok s tím vším, uvidíme jak poroste, každopádně, pokud budu mít něco co malá nebude nosit, tak to prodám dál, snažila jsem se kupovat pěkné věci, hodně teda i babi nakoupila, hlavně v Emirátech na dovolené, takže jsou to fakt pěkné věci a bio bavlna snad všechno…asi si tam na to potrpí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.11.18 12:33

@KamilaDen Najednu stranu ať přiberu co přiberu, hlavně aby byl malej zdravej :srdce: Já mám jak nový oblečení, tak i z druhé ruky a máme toho tolik, že to všechno určitě nevynosí :nevim: Říkala jsem si, že ho kdyžtak budu převlíkat častěji, ale jestli bude křehkej, jak sklenička na víno, tak budu ráda, že se odvážím ho přebalit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.11.18 12:43

@Prtulak taky mam termin 22.1. V pokojicku neni jeste ani zahazena elektrika :nevim: :mrgreen: , jen postylka, kocar, obleceni mam zarizeny. Ale slozeny zdaleka ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.11.18 15:54

@moncaHK To jsme na tom stejně :D Pokojíček pro malého je momentálně bez podlahy, nevymalovaný, ale už vyštukovaný :lol: Máš termín na moje narozeniny a já mám pár dní po tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.11.18 19:10

Tak jsem po kontrole mame 31+2tt a mala ma 1400g. Hlavicka mrte dole tak uvidime. Žádná obřice z ní nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.11.18 19:47

@moncaHK gratulace, my jsme větší, máme teď 1800 g, ale nejsme otočené ještě…tak snad se nám to povede…jinak mě bolí záda a malá brutálně kope…tak snad je še v pořádku, doufám…bolí mě obě strany břicha a obávám se,že přijde na svět asi dřív, uvidíme podle kontroly 27.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.11.18 21:51

@Nikollllka já si taky myslím že to bude zadržování vody protože mě to přijde že přibírám i z ní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí