Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
23.10.14 22:38
@Pajushka93 píše:
@misaly @Crystal87 ja su z Ivanovic jihomoravskej kraj :-), cekam prvni otehotnela sem kdyz sem mela zapal plic a jedla antibiotika bylo mi receno ze snizuji ucinost antikoncepce ale tu sem brala od 15 tak me vazne nenapadlo ze otehotnim :-D jinak je mi 20 let popravde me ani nenapadlo ze bych sla a potrat.Mam pritele ale v zari sme spolu byly teprve rok :-D

Ja s prvnim otehotnela v 19,podle dr jsem otehotnet nemohla :pocitac: a s. manzelem jsme spolu byli asi 5 mesicu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
23.10.14 23:29

Ahojky, mně je 29, jsem z Rakovníka a čekám 2. holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.10.14 00:47

:mavam: já jsem z Most je mi 22 a čekám první holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.10.14 00:58

Tak to je hodně mladých maminek :-) já teď 20 a teď v sobotu 21, jsem pořád byla zvědavá, v kolika se mi nakonec prcek narodí :-) jinak Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.10.14 08:39

@Lucík33 @Petulka1234 @Barča 27 děkuji. Snad je vše v pořádku. Včera byli monitory znovu a o trošku lepší i když pořád úzké, ale večer mě točila moc šikovná sestřička, která to s prckem umela a dokázala Ho probudit a natočit parádně. Dokonce js dychala i kyslík abych prcka vyprovokovala a ejhle platilo to na něj :D Jinak ultrazvuk v pořádku, tak se uvidí co předvede dneska na monitoru a snad me pustí domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.10.14 09:43

Tak jak vás tak čtu, tak se dívám, že jsem tu z vás asi nejstarší, mě bylo letos v září 35let. A čekám druhé miminko. První jsem měla ve 27 letech a teď druhé ve 35. Původně jsme chtěli zůstat u jedináčka, to jsme tvrdili celých 6 let, ale potom když jsme viděli jak se nám miminko proměnilo v nádhernou slečnu, tak to asi na nás zase přišlo a rozhodli jsme se jí pořídit sourozence, který už pomalinku klepká na dveře. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
24.10.14 10:27

:mavam: Jsem ze Zlína, čekáme prvního prcka - holčičku Elišku a je mi 31 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.10.14 10:28

Český Krumlov, cekame prvniho chlapecka a je mi 23 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.10.14 11:10

:mavam: Nejstarší tady budu asi já :lol: je mi 38 a čekám třetí holčinu, první jsem měla ve 20, druhou v 35. Jináč jsem z Blanska - Moravský kras, 25km od Brna.
Vidím, že se miminka pořád drží a zatím nechtějí ven :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.10.14 12:06

Ahoj, me je 27 a cekame prvni holcicku :-) jinak jsem ze severni moravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.10.14 12:24

Tak já se přidám, mě je 26, jsem taky Jihočech :)a čekáme první holčičku… Jinak mě teď doktorka ve středu už ani neprohlížela, říkala, že podle monitoru je vše ok a jestli napíše cs 4 nebo cs 6 je úplně jedno, že se to stejně může změnit z minuty na minutu, takže ve středu jdu naposled a pak už docházet do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.10.14 13:56

To jsme každá z jiného koutu :), já jdu na kontrolu až v pondělí konečně na první monitory :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
24.10.14 13:58

Ahoj holky, dnes první monitor 36+5tt, ale moc jsem se toho nedověděla.. hlavní je, že je vše v pořádku :) Povím vám, že prohlídka od doktorky pěkně nepříjemná až to bolelo.. brala mi taky stěr na streptokoka.. Snad tam bude za týden někdo jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
24.10.14 14:44

My máme na mále:(dnešní tlak 171/89 takže mám Dopegyt a vzhledem k dalším problémům(špatné vidění, otoky, velikost miminka) mě doktorka proštouchla, aby se mi rozjel porod. Pokud se mi nerozjede nebo ani tlak aspon neupraví přes víkend, mám v pondělí jet do nemocnice. Takže doufám že porodím, i když zatím mi to nějak nepřijde, po KO jsem trochu špinila, malá je teda dneska aktivní ale to je tak vše…prý mám na porod cesty nachystané a stačí jen velké kontrakce a pojedu, takže si musím vyvolat velké kontrakce hih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
24.10.14 14:48
@Mishuge píše:
Ahoj holky, dnes první monitor 36+5tt, ale moc jsem se toho nedověděla.. hlavní je, že je vše v pořádku :) Povím vám, že prohlídka od doktorky pěkně nepříjemná až to bolelo.. brala mi taky stěr na streptokoka.. Snad tam bude za týden někdo jiný..

Tak to mame uplne stejny tyden, taky jsem36+5 a taky jsem dnes byla na vysetreni aj monitoru :) Jinak uz budu chodit do porodky a dneska to vysetreni taky hruza. Pri vysetreni mi praskla nejaka cevka, tak jsem dostala injekci a uz je to celkem dobre :) Jinak malicky ma 2730g, je o tyden mensi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí