Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
24.10.14 17:57

@Crystal87 no s tlakem to znám, jsem měla v minulém těhu kvůli tlaku porod vyvoláváný. Hodně co doporučují na vyvolání porodu je sexík :pankac:. Tak ať ti to dobře dopadne :-). Mě je zase pro změnu dneska celej den ňák divně, tak si říkám, že by se něco chystalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.10.14 18:22

Děvčata mám hrozný strach a potřebuji od vás poradit. Dnes když jsem byla na procházce s dcerkou, tak jsme se stavili v mini zoo podívat se na kozičky a náhodou tam byli i odrostlejší koťátka. Dcerka jedno chtěla chytit a nenechala se ani jedna, tak mě ji bylo líto a jednu jsem náhodou chytla, jenže mě kousla do palce. Moc jsem se lekla i dcerka.
Vím, že to byl hloupý a nezodpovědný nápad, hned po tom jsem si to pořádně vyčítala a začala mít obavu z nákaz, které bych mohla chytit jako vzteklina, toxoplazmóza a nevím co ještě.
Jsem 3 týdny před termínem a teď když si říkám, že bych si zašla třeba v pondělí na krev a dočetla jsem se, že výsledky jsou tak zhruba za dva týdny, tak jestli to má cenu a teď přemýšlím, co by bylo v mém případě nejrozumnější udělat. Máte s tím děvčata některá z vás nějakou zkušenost nebo…opravdu jsem teď vystrašená a moc si to vyčítám, že jsem ji vůbec chytala.
Vyčetla jsem si, že se toxoplazmóza přenáší hlavně syrovým masem a nebo kočičím trusem, ale nemohu se nikdy došíst jestli i kousnutím…budu vám vděčná za každou odpověď. :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
24.10.14 18:34
@Jitule38 píše:
@Crystal87 no s tlakem to znám, jsem měla v minulém těhu kvůli tlaku porod vyvoláváný. Hodně co doporučují na vyvolání porodu je sexík :pankac:. Tak ať ti to dobře dopadne :-). Mě je zase pro změnu dneska celej den ňák divně, tak si říkám, že by se něco chystalo :nevim:

Sex nemůžem :(Mám candidu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.10.14 19:51

@Crystal87 to je teda pech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.10.14 19:55

@Petulka1234 neboj se, určitě se o tu kočku (mámu) někdo stará, vzteklina je u nás vyhubená již několik desítek let…toho se neboj už vůbec, mimochodem je známé že kočičí tlama je čistější než lidká ústa, právě kůli bakteriím které ničí nečistotu slízanou z kožíšku a toxopl. je možné chytit opravdu jen z trusu a to by jsi ho musela nějak olíznout… jestli jsi kousnutí vydezinfikovala neni se čeho bát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.10.14 19:57

@Petulka1234 škrábnutí je mnooooohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.10.14 20:13

@Barča 27 Děkuji jsi moc hodná, cítím se klidnějic. :) Taky jsem si něco i vyčetla, že opravdu se to přenáší jen kočičím trusem a syrovým masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.10.14 20:18

@Petulka1234 doma jsme měli kocoura a babička mě furt nervovala jak kočky přenáší nemoci a ženské s nimi potrácej atd atd no horory tak jsem se o to hodně zajímala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
24.10.14 21:18
@Jitule38 píše:
@Crystal87 to je teda pech :(

to jo…v životě jsem to neměla, ani u jednoho syna..a ted už několik týdnů..nejdřív nějakou infekci a pak tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
25.10.14 00:01

@Petulka1234 Tak toxoplazmózy a vztekliny bych se také nebála..
Možná, z čeho bych měla obavy, tak je infekce rány. Ony ty kočičky mají fyziologicky v tlamičce nějaké bacily, které můžou u některých lidí vyvolat zánět podkoží v místě poranění. Takže záleží, jak jsi citlivá a jak hluboké bylo to kousnutí. Pokud by jsi to měla nějaké oteklé, bolavé, určo bych zašla na pohotovost.
Mě takhle jednou kousl můj kocourek a byl z toho pěkně rozsáhlý zánět, skončila jsem na ATB :(
Ale tobě držím palce, ať se z toho nic nevyvrbí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 08:09

Moc vám všem děkuji za uklidnění, moc jste mě pomohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 09:23

Chci se vás zeptat jíte některá z vás pupalku dvouletou? mám ji doma v tobolkách, ale pořád se to bojím brát, aby se porod nespustil hned ten den :) jsem dnes 37+1tt a četla jsem, že se může začít brát od začátku 38tt, tak teď nevím… :nevim:
Zatím piju maliník a jednou denně lněné semínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
25.10.14 11:40
@Petulka1234 píše:
Chci se vás zeptat jíte některá z vás pupalku dvouletou? mám ji doma v tobolkách, ale pořád se to bojím brát, aby se porod nespustil hned ten den :) jsem dnes 37+1tt a četla jsem, že se může začít brát od začátku 38tt, tak teď nevím… :nevim:
Zatím piju maliník a jednou denně lněné semínko.

co to je? to slyším prvně…po tom se má rozjet porod??kde to seženu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:16
@Crystal87 píše:
co to je? to slyším prvně…po tom se má rozjet porod??kde to seženu? :mrgreen:
:mrgreen: :) :) :mrgreen: teď si mě rozesmála. :mrgreen:
ono se nemá po tom rozjet hned ten den porod, ale prý to nějak napomáhá, ale jestli to opravdu funguje, tak to si nejsem jistá. Ale zkouším jakoukoliv radu, jen abych nepřenášela jako u prvního těhotenství víš :)
Já to mám doma v tobolkách, dá se to koupit v lékarně. Když tak se na to zkus zeptat v lékárně a nebo možná tady ještě někdo nám více poradí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
25.10.14 13:19
@Petulka1234 píše: :mrgreen: :) :) :mrgreen: teď si mě rozesmála. :mrgreen:
ono se nemá po tom rozjet hned ten den porod, ale prý to nějak napomáhá, ale jestli to opravdu funguje, tak to si nejsem jistá. Ale zkouším jakoukoliv radu, jen abych nepřenášela jako u prvního těhotenství víš :)
Já to mám doma v tobolkách, dá se to koupit v lékarně. Když tak se na to zkus zeptat v lékárně a nebo možná tady ještě někdo nám více poradí :)

no já potřebuju porodit:D maliník je k ničemu, sex nemůžu tak nevím co zkusit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital