Poradna duly
Jana Čurdová
@Crystal87 Já mám zase nejbližší nemocnici nejblíže 30 km. Jen si říkám, že kdyby to na mě přišlo někdy po obědě, tak ať nechytnem na silnici dopravní špičku, zácpu, cokoli, co by nás zpomalilo, no uvydíme, nebudu myslet na nejhorší (abych něco negativního nepřivolala), ale budu se zabývat více pozitivními myšlenkami, že to vyjde atd. ![]()
@Crystal87 píše:
co to je? to slyším prvně…po tom se má rozjet porod??kde to seženu?
Crystal, vzpomněla jsem si na tebe
házím ti tu link, jak si vyvolat porod
po americku
![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Crystal87 Zkus zadat na youtube tohle: How to induce labor naturally…This worked for me!.mov Je to to první video, ju) ![]()
@Petulka1234 jasně, když už nic tak si aspoň můžeme říct, že jsme pro to aspoň něco udělaly
. Sama jsem zvědavá na ten třetí porod, dle kartářky má být přirozený a rychlý
. Tož su zvědavá
. Jsem 38+5 a už mě z toho hrabe ![]()
@Jitule38 Ty jooooo, vidíš to, kartářka mě nenapadla, že bych si zašla?
, no uvydím
To už si hodně daleko. Já jsem dnes teprvánko 37+1 a už se mi to zase táhne. Ale ono je to i tím, že vím, že se to blíží do finále, tak se na to i více soustředím, a proto nabývám na pocitu, že je to už opravdu dlouhý a jeden den trvá jak jeden týden.
Takže se začnu asi soustředit i na jiné věci, třeba na větší úklid domácnosti, cokoli, jen abych na to tak moc nemyslela. ![]()
Stejně jsem zvědavá na to jak probíhá přirozený rozjezd porodu, protože ten neznám. Znám jen vyvolávačku. Takže jestli to příjde z ničeho nic, vím určo, že z toho budu vyhukaná, ale na druhou stranu šťastná, že to i snad bude rychlejší ![]()
@Petulka1234 já jsem takový esoterický typ
když si vzpomenu u druhého porodu jak jsem sebou táhla svíčky a olejíček do aroma lampy a ani jsem to nestihla použít ![]()
![]()
páč po vyvolávačce stahy hned po 3 minutách tak nebylo kdy. Mě se na to optala kartářky má hodná sestřička
. Jak se blížı ten termín porodu tak člověk nad tím furt mozkuje a hrabe mu z toho ![]()
Ahoj holky, koupila jsem si lněné semínko (měli jen hnědé, ale na tom asi nezáleží). Večer jsem zalila horkou vodou a ráno z toho měl být ten sliz, který bych vypila, ale nebyl. Voda měla stejnou konzistenci a semínko bylo ve stejném stavu - žádný sliz. Nakonec jsem je rozkousala. Nemáte někdo typ, jak slizu docílit? Děkuji
Holky, kdyz me obcas pichne v podbrisku a takovy divny tlak, je to nepravidelny ale casteji za den nez drive muze se nejak blizit porod? Prave zacinam 38.tt. Po vysetseni jsem i zakrvacela a pak spinila ae doktorka rikala ze je to po tom vysetreni, ze mi mohla prasknout nejaka cysta. Lamu si tady hlavu nad tim zda nebudu rodit v nejblizsi dobe nebo ne
.
@Lucík33 já mám to samé, tlak mám už téměř celý den, občas mám v břiše takové píchání, které střílí do zad, říkám si, že takhle už to tejden, co mi zbývá do termínu, nemůže ani vydržet…mám pocit, že to musí přijít dřív… no uvidíme ![]()
@Alie píše:
@Lucík33 já mám to samé, tlak mám už téměř celý den, občas mám v břiše takové píchání, které střílí do zad, říkám si, že takhle už to tejden, co mi zbývá do termínu, nemůže ani vydržet…mám pocit, že to musí přijít dřív… no uvidíme
Tak to jsem rada, ze to nemam jen ja
Ja mam taky takovy divny tuseni, jako by se mel jeste v noci nebo tento tyden narodit
Ja prave dneska zacinam 38tt, tak doufam ze uz by bylo vse ok kdybz se narodil, ma 2780g. Mam i strach abych poznala zacinajich porod ![]()
@mishina píše:
Ahoj holky, koupila jsem si lněné semínko (měli jen hnědé, ale na tom asi nezáleží). Večer jsem zalila horkou vodou a ráno z toho měl být ten sliz, který bych vypila, ale nebyl. Voda měla stejnou konzistenci a semínko bylo ve stejném stavu - žádný sliz. Nakonec jsem je rozkousala. Nemáte někdo typ, jak slizu docílit? Děkuji
Ahoj, ja jsem koupila v DM primo drcene seminka, ktere rozkousam, ale i tak to pry staci…jen se u toho ma vice pit, at nemas zacpu
…Ja to zapijim malinikem, nejak mi zacal chutnat a uz jedu 4 balicek caje
…a ted jsem zacla jeste jist nejake homeopatika, tak neni mozne, ze to nepomuze ![]()
@mishina píše:
Ahoj
tak já mám také hnědé semínka lnu a slizu jsem hned napoprvé dosáhla tím, že jsem si dala do trochy vody povařit na 10 minut 1pol. lžíci semínek. Vím, že jsem se říkala, jak to může pustit sliz, ale ono to opravdu pustilo. Semínka byli takové celé oslizlé a voda byla taky taková rosolovitá. Tak to zkus takhle.
![]()