Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
25.10.14 13:28
@Crystal87 píše:
no já potřebuju porodit:D maliník je k ničemu, sex nemůžu tak nevím co zkusit:D

Aha, tak to teď chápu, tak to fakt nevím co ti poradit, ono nikdy nevíš, co zrovna zapůsobí, zase někdo bude tvrdit, že pokud mimi nechce, tak nepomůže nic, ale já věřím, že se to dá nějak i vyvolat. Má sestra rodila, když se dostala do stresové situace, kamarádka zase když věšela venku prádlo a další mi vyprávěla, že se to spustilo, když domů nesla meloun, tak si vyber :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:32
@Crystal87 píše:
no já potřebuju porodit:D maliník je k ničemu, sex nemůžu tak nevím co zkusit:D

a není pravda, že maliník je k ničemu. Maliník nemá napomoct k vyvolání porodu, maliník pomalinku připravuje porodní cesty, přesnějic uvolňuje hladké svalstvo, abychom se potom snáz u porodu otevírali.
Popíjením maliníku nic nezkazíš, naopak můžeš být velice příjemně překvapená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 13:33
@Petulka1234 píše:
Aha, tak to teď chápu, tak to fakt nevím co ti poradit, ono nikdy nevíš, co zrovna zapůsobí, zase někdo bude tvrdit, že pokud mimi nechce, tak nepomůže nic, ale já věřím, že se to dá nějak i vyvolat. Má sestra rodila, když se dostala do stresové situace, kamarádka zase když věšela venku prádlo a další mi vyprávěla, že se to spustilo, když domů nesla meloun, tak si vyber :mrgreen: :)
:mrgreen: no samý lepší :mrgreen: podle dr mi stačí aby přišly pořádný kontrakce ale jak je vyvolat netuším…přemlouvání nezabírá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 13:34
@Petulka1234 píše:
a není pravda, že maliník je k ničemu. Maliník nemá napomoct k vyvolání porodu, maliník pomalinku připravuje porodní cesty, přesnějic uvolňuje hladké svalstvo, abychom se potom snáz u porodu otevírali.
Popíjením maliníku nic nezkazíš, naopak můžeš být velice příjemně překvapená. :)

jojo to já vím:D ale piju ho už od 32tt to byhc ty cesty už musela mít rozjeté na maximum ne? :mrgreen: Podle dr jsou krásně připravené no, tak je to třeba maliníkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:34

@Crystal87 v kolikátém týdnu už jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 13:37
@Petulka1234 píše:
@Crystal87 v kolikátém týdnu už jsi?

Podle UZ mám termín zítra, podle MS za 14 dní, ale mám vysoký tlak a problémy se zrakem, včera mě dr proštourla abych porodila, malá je velká, pokud neporodím ani se do pondělí nezpraví tlak chce mě vidět v nemocnici aby to když tak vyvolali, to já právě nechci:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:38

@Crystal87 no kdyby byli úplně už rozjeté, tak věř tomu, že mimi by jsi už měla venku. Popíjením maliníku tomu jemně a pomalinku napomáháš a je to lepší pomoc než vůbec žádná :)
Hlavně tomu věř a nehaž fintu do žita jak se říká.
Uvidíš, že ten maliník se ti nakonec bude hodit.
Ale co ti poradit agresivnějšího na vyvolání silnějších kontrakcí, tak to teda vůbec nevím :mrgreen: Ale přichází už doba, kdy to bude velice i zajímat mě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:41

Já mám termín za 3 týdny, takže taky si moc přeji porodit dříve než po termínu. Mám velké trauma z prvního porodu, když jsem přenášela a vyvolávali mě 3 dny v kuse. Fakt to nikomu nepřeji, jak já závidím sestře a kamarádce…z ničeho nic kontrakce, praskal jim voda a do 2-3 hodin jejich prcci venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 13:42
@Petulka1234 píše:
Já mám termín za 3 týdny, takže taky si moc přeji porodit dříve než po termínu. Mám velké trauma z prvního porodu, když jsem přenášela a vyvolávali mě 3 dny v kuse. Fakt to nikomu nepřeji, jak já závidím sestře a kamarádce…z ničeho nic kontrakce, praskal jim voda a do 2-3 hodin jejich prcci venku.

J8 měla předchozí porody taky rychlé, takže ted se i obávám, že jakmile se to rozjede, budu ráda když stihnu dojet do porodky…ale jen to rozjet no:)Ono vyvolání je šílený, já ho měla u prvního a taky nikdy více bych to nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:42

A to ani nic nepopíjeli jako já…prostě tomu nechali volný průběh a bylo to. Šťastné to ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:47

A já se jak blb chytám každého stébla, jen abych si neprošla tím čím poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 13:53

@Crystal87 a jak daleko to máš do porodky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 13:59
@Petulka1234 píše:
@Crystal87 a jak daleko to máš do porodky?

To věřím, ono to vyvolávání je děs, ale zas třeba jen poprvé :nevim: po druhé by to už bylo lepší, ale taky bych to nechtěla riskovat.
Asi 20 km, ale nejdřív musí dojet mamina aby pohlídala kluky :mrgreen: si dělám srandu, že si pořídím narychlo balíček kdybych rodila doma nebo v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.10.14 17:11

@Petulka1234 @Crystal87 holky ta pupalka je taky babska rada, doporučuje se i k vyvolání porodu, ale když mimi není připravené tak ho odtam sami nedostaneme :-D. Já mám srovnání dvou vyvolávaček. U prvního prdla voda, nic se nedělo, tak kapačky oxitocinu a furt nic…málem CS, ale na poslední chvilku si to dcerka rozmyslela :-) to vše bez maliníku. A druhá zkušenost opět vyvolávačka, po 15 letech, porodní cesty nepřipravené, ale dcerka za 6h venku ;-). A to vše s maliníkem :-). Maliník má právě urychlit první dobu porodní. Jo a pupalku bych nechala až od ukončeného.38tt, to už vydržíš ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.10.14 17:17

@Jitule38 Ok. super díky za radu, taky mi něco říká, že bude lepší pupalku pojídat až od ukončeného 38tt. Tak se dívám, že ty průběh porodu si nemůžeme sami vybírat, prostě jak to příjde, tak to musíme pobrat. Ale maliník s kombinací ostružiníku a jahodníku, plus lněného semínka se nevzdám, prostě jim věřím a i psychicky mi to pomáhá, že něco proto aspoň dělám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí