Poradna duly
Jana Čurdová
Asi se mu ve me libi
, a divite se? Jidlo porad naky dobry piticka obcas kokinko a to teplicko
co jinak jak se dnes citite?
@Pajushka93 no to máš teda pravdu, co mu tam chybí a navíc ještě určitě ví, že venku je stejně zima, tak si tam pěkně leží ![]()
Ahoj, tak už jsem taky v nemocnici
. Js 36 týden a včera js byla poprve na monitorech a ten nic moc. Úzká čára. Tak mi ho natáčeli celkem 4× a pořád se jim nelíbil. Tak js dneska šla znovu a už mi ke tady nechali na pozorování. Co se mnou budou dělat netuším. Ke všemu je malej menší má jen 2380 g tak doufám že se vše srovná a nebudu tu dlouho a prdola začne přibývat.
@LLaduš píše:
Ahoj, tak už jsem taky v nemocnici. Js 36 týden a včera js byla poprve na monitorech a ten nic moc. Úzká čára. Tak mi ho natáčeli celkem 4× a pořád se jim nelíbil. Tak js dneska šla znovu a už mi ke tady nechali na pozorování. Co se mnou budou dělat netuším. Ke všemu je malej menší má jen 2380 g tak doufám že se vše srovná a nebudu tu dlouho a prdola začne přibývat.
Drzime palce, aby bylo vsechno v poradku ![]()
@Petulka1234 píše:
@Pajushka93 no to máš teda pravdu, co mu tam chybí a navíc ještě určitě ví, že venku je stejně zima, tak si tam pěkně leží
jojo ale taky to časem omrzí a půjde ven
dneska jsem vařila, uklízela, upekla buchtu, že dojede miláček a prý až zítra
ale došli kamarádky tak jsem tu nebyla sama. A břicho mě teda pěkně ztvrdlo až jsem si sedla tak to povolilo, to se miminku asi moc nelíbí když jsem tak blbla.
@misaly ja z toho tvrdnuti bricha uplne blba, kdyz je clovek ve 32tt tak je tvrdnuti spatny jakmile si treba ve 37 tak je to uplne normalni…nebo krvaceni, dr ti rekne kdyz krvacis nebo spinis mas jet hned do spitalu jak tam dojedes tak ti reknou zee je to normalni
apod veci.Ja si dnes u babicky objednala honzovky tak si ted davam s kakajickem mnamiii
Jinak kolik vam tu je a odkud ste?
Prvorodicky ci vicerodicky
?
@Pajushka93 Mnam honzovky ty miluju. Čekám první a je mě 25.To jsem si říkala že bych první chtěla stihnout 25 že je to akorát ale po mimi jsem touzila uz tak dva roky. A ty?
@Pajushka93 píše:
Jinak kolik vam tu je a odkud ste?Prvorodicky ci vicerodicky
?
27,čekám čtvrté a jsem z Vysočiny, okr. Havlíčkův Brod ![]()
@Crystal87 čtvrté tak to je mazec to už se moc nevidi, blahopřeji. To už máš zkušeností
@misaly @Crystal87 ja su z Ivanovic jihomoravskej kraj
, cekam prvni otehotnela sem kdyz sem mela zapal plic a jedla antibiotika bylo mi receno ze snizuji ucinost antikoncepce ale tu sem brala od 15 tak me vazne nenapadlo ze otehotnim
jinak je mi 20 let popravde me ani nenapadlo ze bych sla a potrat.Mam pritele ale v zari sme spolu byly teprve rok ![]()
@Pajushka93 já bych na potrat taky nešla hlavně že se přítel k tomu postavil zodpovědně. hlavně že je mimi v pořádku ty antibiotika jsou nebezpečné, já jsem byla na začátku těhotenství nemocná naštěstí to bylo virové ale kaslala jsem jak tuberak
Tak ja se pridam, a je mi 22 let a take je to moje prvni mimi
Holky zitra jdu na kontrolu tak se bojim co mi mudr rekne, snad bude vsechno v pohode ![]()