Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
21.10.14 18:40

@misaly neboj,taky se dockas :potlesk: uz se nam to vsem krati :) @Lucík33 dekuji moc, snad bude porod co nejrychleji za mnou..u nas je nervni jen pritel zatim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 18:45

@MoňulaB To je dobre ze jsi v klidu, ja zatim taky :) a co cekate? A vis odhad miminka? :)

Holky ja si ted vsimla, ze mi o trosku kleslo bricho, jeste odpoledne bylo vyse :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 18:51

@Lucík33 cekame chlapecka, ale vahovy odhad vubec netusim.na poslednim utz jsem byla ve 30tt a to mel malej jen 1400g tak doktor rikal ze az se narodi bude mit cca 2700 ale kdo vi.jen ze bude dlouhy.jsme oba vysoky :lol: tak uvidime jak to nakonec bude :lol: kleslo ti brisko? ja ani nevim jestli to ma na blizici se porod nejaky vliv.ja ho mam porad dost vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 19:14
@MoňulaB píše:
@Lucík33 cekame chlapecka, ale vahovy odhad vubec netusim.na poslednim utz jsem byla ve 30tt a to mel malej jen 1400g tak doktor rikal ze az se narodi bude mit cca 2700 ale kdo vi.jen ze bude dlouhy.jsme oba vysoky :lol: tak uvidime jak to nakonec bude :lol: kleslo ti brisko? ja ani nevim jestli to ma na blizici se porod nejaky vliv.ja ho mam porad dost vysoko

Taky cekame chlapecka, a vahovy odhad jsme meli ve 30tt 1540g, tak uvidimd ;) No nekde jsem cetla, ze v tomto tydnu sestoupi brisko nize do panve, ze to muze byt naznak bliziciho se porodu, tak doufam ze uz se bude neco dit :) Jsem zvedava kolik bude mit tvuj chlapecek az se narodi ;) Musis dat vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 19:16

@Petulka1234 do lněného semínka jsem nešla, ale hodně si ho chválí :-) teď piju jenom maliník, v minulé těhu jsem k maliníku ještě jedla pupalkový olej v kapslích, ten je taky dobrý na přípravu k porodu a případné vyvolání porodu, babská rada :think:. Já mám taky ráda bylinkové čajíčky :-)
@MoňulaB tak si užívej poslední chvilky 2v1 ;-). Asi budeš první z party 3.11. :palec: hlavně ať máš porod bezproblémový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 19:18

Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak ja :lol: nam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime :lol: ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 19:19

@Lucík33
Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak ja :lol: nam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime :lol: ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 19:40

@Lucík33 mě tedy utz ukázal pozdější termín než bych měla mít podle MS tak jsem zvědavá babička je přesvědčená že první týden v listopadu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 19:43

No to jsem zvědavá na Adélku měla odhad v 30.tt 1800g tak snad to nebude obřík byla o 14 dní větší :roll: :) a na žádný další odhad už nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 21:20

Ahoj holky, tak ja mam termin taky 3.11., ale dnes jsem byla na kontrole a pry uz ma maly 3334g, tak uz bych radeji rodila :D…jinak cs mi nepise zadne, jen nejake X/2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.10.14 21:26

@Lucík33 Vim, jak probíhá kontrola čípku. Proto píšu, ze u nás se nekontroluje. ;) Spodem se vůbec nwvysetruje, není to potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 21:38

@Beruska-Jane to číslo je počet šířky prstů (1 - 2cm, 2 - 4cm…) jak miminko naléhá, na poševní sponu, já mám trojku to je ještě porod v nedohlednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 07:54

@Barča 27 Aha, ja jsem si rikala, co to asi je, minule jsem totiz mela nejaky Y/2,5…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.10.14 09:12
@Barča 27 píše:
@Lucík33 mě tedy utz ukázal pozdější termín než bych měla mít podle MS tak jsem zvědavá babička je přesvědčená že první týden v listopadu :think: :lol:

Me zase vsichni rikaji ze posledni tyden v rijnu, tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.10.14 09:20
@MoňulaB píše:
@Lucík33
Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak ja :lol: nam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime :lol: ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet :hug:

Taky ti hrozili predcasnym porodem? Nam taky, ale uz od 30tt a taky jsem si polezela v nemocnici :,(. Proto jsem moc rada, ze jsem se dostala az do 37tt :potlesk: Proto uz je mi jedno jestji porodim, i kdy tam muze tyden vydrzet, ale neda se to posoudit :pankac: Malicky si rekne sam az bude jeho cas prichodu na svet :hug: To jsme na tom stejne taky se v noci budim pomalu kazdou hodinu, a rikam si ze pak se budu budit kazdy dve hodiny, :) Ale ja takymnemam nejak velke brisko, kdyz mam mikinu tak to ani nejde poznat, ale v noci se porad prevaluji protozemalicky me porad tlaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí