Poradna duly
Jana Čurdová
@misaly neboj,taky se dockas
uz se nam to vsem krati
@Lucík33 dekuji moc, snad bude porod co nejrychleji za mnou..u nas je nervni jen pritel zatim ![]()
@MoňulaB To je dobre ze jsi v klidu, ja zatim taky
a co cekate? A vis odhad miminka? ![]()
Holky ja si ted vsimla, ze mi o trosku kleslo bricho, jeste odpoledne bylo vyse ![]()
@Lucík33 cekame chlapecka, ale vahovy odhad vubec netusim.na poslednim utz jsem byla ve 30tt a to mel malej jen 1400g tak doktor rikal ze az se narodi bude mit cca 2700 ale kdo vi.jen ze bude dlouhy.jsme oba vysoky
tak uvidime jak to nakonec bude
kleslo ti brisko? ja ani nevim jestli to ma na blizici se porod nejaky vliv.ja ho mam porad dost vysoko
@MoňulaB píše:
@Lucík33 cekame chlapecka, ale vahovy odhad vubec netusim.na poslednim utz jsem byla ve 30tt a to mel malej jen 1400g tak doktor rikal ze az se narodi bude mit cca 2700 ale kdo vi.jen ze bude dlouhy.jsme oba vysokytak uvidime jak to nakonec bude
kleslo ti brisko? ja ani nevim jestli to ma na blizici se porod nejaky vliv.ja ho mam porad dost vysoko
Taky cekame chlapecka, a vahovy odhad jsme meli ve 30tt 1540g, tak uvidimd
No nekde jsem cetla, ze v tomto tydnu sestoupi brisko nize do panve, ze to muze byt naznak bliziciho se porodu, tak doufam ze uz se bude neco dit
Jsem zvedava kolik bude mit tvuj chlapecek az se narodi
Musis dat vedet ![]()
@Petulka1234 do lněného semínka jsem nešla, ale hodně si ho chválí
teď piju jenom maliník, v minulé těhu jsem k maliníku ještě jedla pupalkový olej v kapslích, ten je taky dobrý na přípravu k porodu a případné vyvolání porodu, babská rada
. Já mám taky ráda bylinkové čajíčky ![]()
@MoňulaB tak si užívej poslední chvilky 2v1
. Asi budeš první z party 3.11.
hlavně ať máš porod bezproblémový ![]()
Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak ja
nam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime
ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet ![]()
@Lucík33
Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak ja
nam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime
ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet ![]()
@Lucík33 mě tedy utz ukázal pozdější termín než bych měla mít podle MS tak jsem zvědavá babička je přesvědčená že první týden v listopadu
![]()
No to jsem zvědavá na Adélku měla odhad v 30.tt 1800g tak snad to nebude obřík byla o 14 dní větší
a na žádný další odhad už nejdu
Ahoj holky, tak ja mam termin taky 3.11., ale dnes jsem byla na kontrole a pry uz ma maly 3334g, tak uz bych radeji rodila
…jinak cs mi nepise zadne, jen nejake X/2…
@Lucík33 Vim, jak probíhá kontrola čípku. Proto píšu, ze u nás se nekontroluje.
Spodem se vůbec nwvysetruje, není to potřeba.
@Beruska-Jane to číslo je počet šířky prstů (1 - 2cm, 2 - 4cm…) jak miminko naléhá, na poševní sponu, já mám trojku to je ještě porod v nedohlednu
@Barča 27 Aha, ja jsem si rikala, co to asi je, minule jsem totiz mela nejaky Y/2,5…:)
@Barča 27 píše:
@Lucík33 mě tedy utz ukázal pozdější termín než bych měla mít podle MS tak jsem zvědavá babička je přesvědčená že první týden v listopadu![]()
Me zase vsichni rikaji ze posledni tyden v rijnu, tak jsem zvedava ![]()
@MoňulaB píše:
@Lucík33
Tak uvidis. treba jeste nakonec porodis driv jak janam hrozili predcasnym porodem uz od 34 tt a prece jen se udrzel takhle dlouho.ale ted uz to vypada vic nadejne ze pujde brzo ven a kdyz ne tak prece jen ma jeste 14 dni cas tak uvidime
ale uz se tesim az bude venku a porad rikam ze az se narodi tak se mozna vyspim vic nez ted. v noci vubec nespim a nevim proc, pritom brisko mi nijak neprekazi. jinak urcite dam vedet
Taky ti hrozili predcasnym porodem? Nam taky, ale uz od 30tt a taky jsem si polezela v nemocnici
. Proto jsem moc rada, ze jsem se dostala az do 37tt
Proto uz je mi jedno jestji porodim, i kdy tam muze tyden vydrzet, ale neda se to posoudit
Malicky si rekne sam az bude jeho cas prichodu na svet
To jsme na tom stejne taky se v noci budim pomalu kazdou hodinu, a rikam si ze pak se budu budit kazdy dve hodiny,
Ale ja takymnemam nejak velke brisko, kdyz mam mikinu tak to ani nejde poznat, ale v noci se porad prevaluji protozemalicky me porad tlaci ![]()