Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
20.10.14 20:06

Já ho piju už třetí týden a teď jsem si koupila sypaný a je tam ibišek, rozinky pomerančová kůra, šípek a samozřejmě maliník a je výborný a ještě si tam přidávám maliník ze zahrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 08:57

Dobre rano holky, tak jsem taky zvedava ktera driv :lol: dneska rano vstanu a ten sok kdyz jsem zjistila ze slabounce krvacim, odpoledne jdu k doktorovi :? nemate s tim nekdo zkusenost co by to mohlo byt? dnes jsem zacla 39tt :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 10:24

@MoňulaB Těžko říct, může to něco být a nemusí. :nevim: Osobní zkušenost v pozdním stádiu těhu nemám. Šupajdi rychle k mudr. a uvidíš :) Přeji ti ať je vše o. k. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 11:38
@MoňulaB píše:
Dobre rano holky, tak jsem taky zvedava ktera driv :lol: dneska rano vstanu a ten sok kdyz jsem zjistila ze slabounce krvacim, odpoledne jdu k doktorovi :? nemate s tim nekdo zkusenost co by to mohlo byt? dnes jsem zacla 39tt :potlesk:

taky ještě záleží jestli krev je čistá červená, nebo špinění, nebo taky hlen s krví, to by mohla být děložní zátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 11:40

@Jitule38 pouze hlen s naruzovelou krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 11:48

@MoňulaB no to vypadá na děložní zátku :potlesk: to se ti může rozjet brzy porod, ale taky třeba až za týden, ale nejsem mudr. tak jestli chceš mít jistotu tak si k ní raději zajdi a dej vědět ju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 11:50

@Jitule38 tak uvidime :lol: na pul 3 jsem objednana tak pak dam vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.10.14 12:21

Ahoj holky, takze vcera na kontrole 34+2 mala mela 2,4 kg, cipek mi ani nemeril a jsem otevrena na prst. takze pry musim vydrzet jeste aspon 4 dny, aby byly hotove plice a pak to muze prijit kdykoli…jinak me hrozi prdcasnym porodem uz od 23 tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.10.14 12:29

@Jitule38 ano chutná mi, nevadí mi bylinky, já jsem taková bylinkářka, takže nic, co bych nepřekousla :), dnes jsem si koupila i lněné semínko, tak si ho zkusím uvařit, taky jíš lněné semínko a nebo ti stačí jen maliník? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 12:45

Holky to lnené seminko a malinik kupujete v lekarne? A ma to nejaky specificky nazev nebo tak? :oops: Asi si ho zajdu koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.10.14 13:00

Dneska jsem byla na kontrole hlavička je ještě vysoko tak jsem trochu klidnější, protože přítel odjel na 2-3 dny zburcoval bráchu taťku ať jsou na telefonu :) Stěry na streptokoka negativní tak jsem ráda. Je vám taky takové horko, já v noci spím odkopaná jen v tričku a nejradši bych měla otevřené okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.10.14 13:03

@Lucík33 Lněné semínko(mají i na kauflandu ale někdo říká že je hořké) jsem koupila ve zdravé výživě i čaj, nemá to žádný specifický název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 13:15
@misaly píše:
@Lucík33 Lněné semínko(mají i na kauflandu ale někdo říká že je hořké) jsem koupila ve zdravé výživě i čaj, nemá to žádný specifický název.

Diky :) Zajdu koupit :)

Holky kolik jste meli nebo mate CS v 37.tt?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.10.14 14:07
@Lucík33 píše:
Holky to lnené seminko a malinik kupujete v lekarne? A ma to nejaky specificky nazev nebo tak? :oops: Asi si ho zajdu koupit :)

Já jsem si natrhala listy maliníku na zahradě u babičky, jen jsem to nasušila a teď popíjím, ale jak to vypadá v obchodě to nevím, ale určitě ti dobře poradí :)
A lněné semínko jsem si koupila dnes normálně v obchodu coop, tak jsem na něho zvědavá, prý nechutná dobře, tak to budu jíst asi i s něčím, uvydím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.10.14 14:09
@Lucík33 píše:
Diky :) Zajdu koupit :)Holky kolik jste meli nebo mate CS v 37.tt?? :)

Jestli je to co myslíš, tak mě píše pan Dr. už druhý týden 3 (měkšší na prst). Dnes jsem již 36+4tt :) a kolik máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí