Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
20.10.14 11:56

@MoňulaB Jé tak to máme termín taky stejnej :). Tak dej vědět co na kontrole ju, streptokoka se neboj, ti dají atb a bude to ok. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 12:06

@Jitule38 jee tak to je hezky.to nas tady je se stejnym terminem :) a co cekas? my klucika, v brisku porad radi jak o zivot :lol: to ja vim ze mi daji atb ale stve me ze diky tomu budu asi dost omezena v pohybu a hlavne doufam ze se to neprenese na prcka, to by mi tak jeste schazelo, cely tehu uzasny a ted tohle..tak snad to bude ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.10.14 12:12

No právě asi v tom mám bordel proto to tak mám napsané v průkazu a já furt pocitam a taky mě to nějak nevychází on ten gynekolog stojí trochu za ho.no :? Po novém roku hledám jiného. Taky jezdím autem trochu mě to přijde nebezpečné ale jezdit vlakem nebo busem v tom smradu :poblion: a přítel má na dva dny odjet do Čech a to jeho šéf ví že mám rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 12:16

@misaly ja jsem nastesti s gynekologem docela spokojena.jen me stve ze uz dlouho nedelal utz naposled ve 30tt a nevim ani priblizne jak je prdolka velikej… jinak taky jezdim autem i kdyz dost nerada ale nic jineho mi nezbyva, pac gynekologa mam cca 15km od nas a pritel je vetsinou v praci takze me tam nemuze odvezt..mame strach jezdit ted s pupikem a co pak az budou prtata na svete? to se zblaznime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.10.14 12:19

@MoňulaB čekám holčinu :) už třetí :) ale hlavně zdravíčko :) To bude o. k., a snad v dnešní době už nebudeš muset ležet na kapačce půl dne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 12:20

@Jitule38 jeee takovej babinec :lol: no to doufam s tou kapackou :lol: cekam prvni takze mam z toho dost hruzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.10.14 12:28

Taky jsem byla naposledy na utz ve 30tt a taky bych chtela vedet vahovy odhad, ae moje dr nema ultrazvuk :zed: Brala jste nektera utrogestan a magnosolv? Jestli se pak zacalo neco dit kdyz vam to doktor vysadil, u me zadny naznak tak se bojim ze budu prenaset. :think: Ani poslicky nenam, nic. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 12:31

@Lucík33 ja jsem brala magnosolv. ted uz ho neberu asi 4 tyden a nic se nedeje..poslicky sem tam mam ale hoodne slaboucky.taky mam hruzu z toho ze budu nakonec prenaset.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.10.14 12:50
@MoňulaB píše:
@Lucík33 ja jsem brala magnosolv. ted uz ho neberu asi 4 tyden a nic se nedeje..poslicky sem tam mam ale hoodne slaboucky.taky mam hruzu z toho ze budu nakonec prenaset.. :lol:

Tak to jsme na tom stejne :D Ja ho snad zacnu od pristiho tydne vyhanet :mrgreen: Nejdriv strasi ze budu rodit ve 30tt a ted se malemu nechce, by me kleplo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
20.10.14 12:51

Zdravím děvčata, hlásím se z dnešní kontroly. Od poslední návštěvy (byla před týdnem), se vůbec nic nezměnilo. Dnes jsem 36+3tt. Monitor malé v pořádku a u pana Dr. když mě zkontroloval dole, tak říkal, že tam moc už šahat nechce, ať dělohu nerozdráždí, ale i přesto zkontroloval čípek a řekl jen, že ucítíl hlavičku a jak jen ucukla zpátky, takže naléhavost ještě není tak silná, ale že bych ještě měla vydržet nějaký ten pátek. No uvydíme, kolik je případů, že se nic nepřipravuje a za hodinu poplach, že :)
Jen jsem řekla panu Dr., že ať tam ještě aspoň ze dva týdny vydrží (stejně jsem ještě nachlazená) a potom už to klidně může být. :)
Tak holkýýýýýý pořád to nemůžu uvěřit, že je to tak blízko :potlesk: všem držím palečky tady ke zdárnému konci a hlavně ať už držíme v náručích ty naše krásné mrkací uzlíčky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
20.10.14 12:54

Jo a od včerejšího dne již popíjím maliník s ostružiníkem a jahodníkem, ráno a večer, tak jsem zvědavá, jestli tehle porod bude aspoň o trošičku lepší a hlavně kratší než první. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 13:00

@Petulka1234 tak drzim palecky at prcek jeste chvili vydrzi. :) ja tomu taky nemuzu uverit ze uz se to blizi a ze to tak strasne rychle uteklo. zrovna nedavno pritel vzpominal na den kdy jsem mu tu novinu oznamila a ono uz je to tak strasne davno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 13:02

@Lucík33 ja ho vyhanim uz od minuleho tydne a nic, drzi se zuby nehty :lol:.napred jsem celou rodinu vystrasila ze budu rodit predcasne, pac mi to tak doktor nekolikrat rekl a ted nic :lol: pripadam si jak blazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
20.10.14 13:05

@MoňulaB Já to mám taky trošičku komplikované s dojízděním, jelikož pan Dr. nemá v ordinaci monitor, tak musím dojíždět do jiného města. Takže teď každé pondělí si dám malou do školy a potom jedu vlakem prvně na monitor a potom zase vlakem do jiného města na kontrolu a pak domů. Tak tak no :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.10.14 13:07

Tak to ti moc nezavidim.je to na hlavu kazdy tyden jezdit k doktorovi, me to pripada ze jsem tam vic jak doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí