Poradna duly
Jana Čurdová
@MoňulaB Jé tak to máme termín taky stejnej
. Tak dej vědět co na kontrole ju, streptokoka se neboj, ti dají atb a bude to ok. ![]()
@Jitule38 jee tak to je hezky.to nas tady je se stejnym terminem
a co cekas? my klucika, v brisku porad radi jak o zivot
to ja vim ze mi daji atb ale stve me ze diky tomu budu asi dost omezena v pohybu a hlavne doufam ze se to neprenese na prcka, to by mi tak jeste schazelo, cely tehu uzasny a ted tohle..tak snad to bude ok ![]()
No právě asi v tom mám bordel proto to tak mám napsané v průkazu a já furt pocitam a taky mě to nějak nevychází on ten gynekolog stojí trochu za ho.no
Po novém roku hledám jiného. Taky jezdím autem trochu mě to přijde nebezpečné ale jezdit vlakem nebo busem v tom smradu
a přítel má na dva dny odjet do Čech a to jeho šéf ví že mám rodit.
@misaly ja jsem nastesti s gynekologem docela spokojena.jen me stve ze uz dlouho nedelal utz naposled ve 30tt a nevim ani priblizne jak je prdolka velikej… jinak taky jezdim autem i kdyz dost nerada ale nic jineho mi nezbyva, pac gynekologa mam cca 15km od nas a pritel je vetsinou v praci takze me tam nemuze odvezt..mame strach jezdit ted s pupikem a co pak az budou prtata na svete? to se zblaznime ![]()
@MoňulaB čekám holčinu
už třetí
ale hlavně zdravíčko
To bude o. k., a snad v dnešní době už nebudeš muset ležet na kapačce půl dne ![]()
@Jitule38 jeee takovej babinec
no to doufam s tou kapackou
cekam prvni takze mam z toho dost hruzu ![]()
Taky jsem byla naposledy na utz ve 30tt a taky bych chtela vedet vahovy odhad, ae moje dr nema ultrazvuk
Brala jste nektera utrogestan a magnosolv? Jestli se pak zacalo neco dit kdyz vam to doktor vysadil, u me zadny naznak tak se bojim ze budu prenaset.
Ani poslicky nenam, nic. ![]()
@Lucík33 ja jsem brala magnosolv. ted uz ho neberu asi 4 tyden a nic se nedeje..poslicky sem tam mam ale hoodne slaboucky.taky mam hruzu z toho ze budu nakonec prenaset.. ![]()
@MoňulaB píše:
@Lucík33 ja jsem brala magnosolv. ted uz ho neberu asi 4 tyden a nic se nedeje..poslicky sem tam mam ale hoodne slaboucky.taky mam hruzu z toho ze budu nakonec prenaset..
Tak to jsme na tom stejne
Ja ho snad zacnu od pristiho tydne vyhanet
Nejdriv strasi ze budu rodit ve 30tt a ted se malemu nechce, by me kleplo ![]()
Zdravím děvčata, hlásím se z dnešní kontroly. Od poslední návštěvy (byla před týdnem), se vůbec nic nezměnilo. Dnes jsem 36+3tt. Monitor malé v pořádku a u pana Dr. když mě zkontroloval dole, tak říkal, že tam moc už šahat nechce, ať dělohu nerozdráždí, ale i přesto zkontroloval čípek a řekl jen, že ucítíl hlavičku a jak jen ucukla zpátky, takže naléhavost ještě není tak silná, ale že bych ještě měla vydržet nějaký ten pátek. No uvydíme, kolik je případů, že se nic nepřipravuje a za hodinu poplach, že ![]()
Jen jsem řekla panu Dr., že ať tam ještě aspoň ze dva týdny vydrží (stejně jsem ještě nachlazená) a potom už to klidně může být. ![]()
Tak holkýýýýýý pořád to nemůžu uvěřit, že je to tak blízko
všem držím palečky tady ke zdárnému konci a hlavně ať už držíme v náručích ty naše krásné mrkací uzlíčky
![]()
Jo a od včerejšího dne již popíjím maliník s ostružiníkem a jahodníkem, ráno a večer, tak jsem zvědavá, jestli tehle porod bude aspoň o trošičku lepší a hlavně kratší než první. ![]()
@Petulka1234 tak drzim palecky at prcek jeste chvili vydrzi.
ja tomu taky nemuzu uverit ze uz se to blizi a ze to tak strasne rychle uteklo. zrovna nedavno pritel vzpominal na den kdy jsem mu tu novinu oznamila a ono uz je to tak strasne davno ![]()
@Lucík33 ja ho vyhanim uz od minuleho tydne a nic, drzi se zuby nehty
.napred jsem celou rodinu vystrasila ze budu rodit predcasne, pac mi to tak doktor nekolikrat rekl a ted nic
pripadam si jak blazen ![]()
@MoňulaB Já to mám taky trošičku komplikované s dojízděním, jelikož pan Dr. nemá v ordinaci monitor, tak musím dojíždět do jiného města. Takže teď každé pondělí si dám malou do školy a potom jedu vlakem prvně na monitor a potom zase vlakem do jiného města na kontrolu a pak domů. Tak tak no
![]()
Tak to ti moc nezavidim.je to na hlavu kazdy tyden jezdit k doktorovi, me to pripada ze jsem tam vic jak doma ![]()