Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
tak dneska na kontrole celkem dobré. Vůbec mi to do porodu neutika 36+5, malá se ani na nic nepřipravuje mam CS 1. Za týden poprvé na monitory tak se těším. Doufám že porodím po dušičkách, miluju prochazku na hrbitov chodime uz od malicka kazdy rok, pak hned muze ven ![]()
@Barča 27 ahoj, me to tedy utika straslive rychle, ale ted jak bylo to krasny pocasi tak jsem si rikala, sakra proc uz neni malicky venku, to by byli uzasny prochazky, miluju podzim kdyz je nadherny teplicko
neboj se, ono ti to uz utece ani nebudes vedet jak ![]()
@MoňulaB do teď to utíkalo. Protože jsme dodelavali pokojicek. Balila jsem tasku a furt jsem musela neco dokupovat a shanet byl to blazinec a ja byla nervozni, ale ted kdyz vsechno mam tak se mi ten cas zastavil ![]()
@Barča 27 tak jen odpocivej a v klidu vyckavej jako ja
nabirej sily ono se to bude hodit. pak si uz jen tak neodpocinem ![]()
@MoňulaB Mě to taky teď rychle utíká, už to opravdu ťuká na dveře a přesně jako tebe mě napadlo, že by mě to moc bavilo teď vytáhnout kočár, když je tak krásně ![]()
Já nemám ráda to oblékání v zimě, si říkám, že než někam půjdeme jako rodina ven a obleču sebe, pak obě holky, tak to abychom se připravovali tak minimálně 3 hodiny předem
. Už vidím mého jak trpělivě bude čekat, než se všechny tři oblečeme ![]()
No bude to sranda, ale říkám si, že radši budu nadávat, že mám tolik práce, než nadávat, že se nudím a nemám co na práci. ![]()
@Petulka1234 presne to rikam ja
to bude vyprava na pul dne nez se dostaneme ven
a z toho jsou chlapi vylozene nadseni ![]()
Ahoj holky, já dnes 36+1 a utíká mi to tedy čím dál rychleji
V pátek jdu poprvé na monitor a zároveň na výtěr na streptokoka, což už budu mít skoro 3týdny do termínu.. taky se mi to zdá docela pozdě, ale prý dělat monitor dříve není potřeba. Na porod vůbec nepospíchám, jen ať vydrží hezky do listpadu.. jdu teprve balit věcičky pomalu tenhle týden.. ![]()
@Barča 27 píše:
@Mishuge a to jdeš ještě o týden dřív než já
Taky už se těším.. jsou to už 3týdny, co jsem byla naposledy u dr.. ![]()
@Alie píše:
@MoňulaB, @misaly, @Jitule38, holky taky mám termín 3. 11., tak teď kdo dřív
@Alie TO nás je, a víte co čekáte já si to nechávám jako překvápko ale přítele to asi chvíli štvalo že neví co to bude, prý překůsne i holku
Dneska jsme se ještě byly fotit v parku, ale víc se těším na ty miminkovské fotečky.
@Petulka1234 píše:
Jo a od včerejšího dne již popíjím maliník s ostružiníkem a jahodníkem, ráno a večer, tak jsem zvědavá, jestli tehle porod bude aspoň o trošičku lepší a hlavně kratší než první.
Já bumbám už tři za den a od zıtra už čtyři
. A co chutná ti čajík? Mě áno ![]()