Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
22.10.14 13:57

@misaly to máme podobné, tenhle víkend jedny narozeniny a ten příští další oslava, tak bych chtěla vydržet 2 v 1, ještě pak na dušičky a můžu vyrazit :D ale s mojí klikou budu přenášet a rodit budu stejně až po 12.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 15:34

No já jsem taky zvědavá, kdy budu rodit. Termín mám 13.11. Ale můžu vám říct, že klidně ať porodím i den před 13 i klidně v den 13. hlavně ať nepřenáším. Opravdu mám trauma z prvního porodu a nepřeji ho ani nejhoršímu nepříteli.
Máme tady v baráku schody, takže od 38 tt se už nebudu šetřit a klidně se projdu po schodech i 20× pokud to nějak pomůže :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 17:00

Mě zatím nic tak není, jen mě píchne pořádně (asi na čípku), že se musím zastavit a rozchodit to, křížové bolesti jsem neznala ani u prvního těhotenství a jinak se už více pozoruji a když něco, tak si říkám sama pro sebe : že by se už něco dělo? :)
No na co jsem nejvíce zvědavá je, kdy a kde mě to chytne…moc bych si přála kdyby to bylo přes den, ale tomu bohužel neporučím a až to bude tak to bude, ale jsem moc na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.10.14 17:37

@Petulka1234 tak to se budeme přehánět, máme skoro stejný termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 17:43

@Barča 27 to teda asi jo :mrgreen: :lol:, kukám, že jsi 1 den přede mnou. No uvydíme kdy nám to začne, ale už to daleko není :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 17:46

A je tady některá, která bude rodit v Břeclavi? asi ne, ale zkouším se zeptat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.10.14 17:53

@Petulka1234 mě to připadá šíleně daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.10.14 17:57

Přesně tři týdny, v porovnání s celým těhu je to prdlajz ale stejně, kord když teď přítel má týden odpolední to je hrozné, naplánovala jsem si aspoň návštěvy po příbuzných nebo uklízím, jelikož jsem tu ale sama a nemá mi tu kdo dělat binec tak už ani nemám co uklízet na okna si netroufám, bojím se že bych je nedodělala a vypadalo by to ještě hůř, tak počkám až se malá narodí a přijde se jí babička věnovat, do Vánoc času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 18:17

@Barča 27 No když nad tím přemýšlím, tak taky mě napadlo, že přesně 3 týdny je ještě dost, hlavně když si pomyslím, že bych přenášela, tak pořád je to jako až za měsíc, že :|
a to je dlouho. Ono by bylo super kdyby bylo co dělat, že. Já to mám aspoň tak trošku dobré, že mám doma 7 - mi letou školačku, takže mě každé ráno zaměstnává přípravou a doprovodem do školy, pak zase pro ní jít a den tak nějak uteče, když ještě připočtu každodenní nákupy v obchodě (nákup pečiva, svačina atd.), nějaký ten rutinní úklid, tak aspoň tak. Teď jsem celé 4 dny proležela v posteli, jelikož mě skolila nějaká asi chřipka a to jsem chtěla jen spát, takže jsem neměla ani pomyšlení na nějaké počítání a soustředění se na dny a jak to utíká do porodu, spíš jsem si přála opak, abych malou nedejbože nerodila v nemoci a hlavně, abych ji nenakazila chudáčka malinkého sterilního :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.10.14 18:19

…ale je to přesně jak jsem to měla u prvního těhu, poslední dny těhu šli pomalinku, byl to pocit jakoby 1 den trval snad 1 týden :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.10.14 18:23

@Petulka1234 já bydlím v panelaku v šestém patře než jsem otěhotněla tak jsem je aspoň obden vyšla a někdy i v tehu, pak jsem se zadychavala takže jsem si dala pokoj a teď si říkám že bych začala aspoň dvě tři patra ať to popoženu :D taky jsem se pustila do úklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.10.14 18:25

Musí se do porodnice registrovat nebo jen ve velkých městech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.10.14 18:27

@Petulka1234 tak dcerušku ti závidím, já jsem tu sama :lol: venku je tak strašná zima že tam ani moc nevylézám, ani nemám pořádně co na sebe říkala jsem si doklepu to v elasťákách, dlouhých svetrech a kozačkách…no jako na potvoru mi u kozaček včera klekl zip takže zítra musim pro nové, polobotky nevytahuju to bych zmrzla a tenisky mám outdoorové sice parádní pochozeníčko ale zase se to k ničemu nehodí :lol:, ale je mi líto utrácet za oblečení když nevím jak budu vypadat po porodu a může mi to být všechno za měsíc k ničemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.10.14 18:28

@misaly my máme ve městě jen jednu porodnici a neregistruje se tam, akorát v poradně mi dali papíry kdo bude u porodu a komu mohou dát info o stavu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.10.14 18:52

@Barča 27 mě žádné papíry nedával a myslela jsem si na to ze se ho zeptám příští týden je pryč mám si zavolat jestli se vrátí ve čtvrtek na odpolední a jinak až v pondělí ale to už mám termín. Zitra brnknu do nemocnice a popřípadě se zeptám i na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí