Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucík33 U nás v ordinaci se čípek u bezproblémového těhotenství nekontroluje, takže vůbec nevím.
@Petulka1234 píše:
Jestli je to co myslíš, tak mě píše pan Dr. už druhý týden 3 (měkšší na prst). Dnes jsem již 36+4tta kolik máš ty?
Me mudr pise uz asi 4 tyden CS4 hrdlo pripustnd pro prst, a podle MS jsem 36+1 a podle UTZ 37+0 nevim podle ceho se ridit
. Me se prave zda, ze to CS je malo na tento tyden, kdyz mi hrozil predcasny porod. Ale pry si to toho CS nemam moc vsimat, ze je to orientacni a muze se to zmenit z minuty na minuu
![]()
@Raduš.ka44 píše:
@Lucík33 U nás v ordinaci se čípek u bezproblémového těhotenství nekontroluje, takže vůbec nevím.
Ale to ti kontroluje pohmatem, kdyz te vysetruje, alespon u nas to tak je ![]()
@Herculka píše:
Ja jsem 34+3 a CS mamm píše: Více
To jsem mela taky
Koukam ze jsi stale 2v1, doufam ze si to nepletu, myslim ze ti hrozil predcasny porod ![]()
@Lucík33 Přesně je to tak jak píšeš, že se to může změnit z minuty na minutu. Ono je to opravdu nevyzpytatelné. Já jsem u první dcery přenášela a byla jsem na vyvolávání, třetí den jsem porodila, a proto se teď snažím řídit různými tzv. babskými radami maliník, lněné semínko, prostě jakoukoliv radou, jen abych se vyvarovala přenášení a až odbije tzv. 38t, tak už se tak moc šetřit nebudu, klidně si vyjdu schody i 5× za den
Samozřejmě to nebudu nějak přehánět, ale jakoukoliv pomoc k nepřenášení beru ![]()
@Petulka1234 píše:
@Lucík33 Přesně je to tak jak píšeš, že se to může změnit z minuty na minutu. Ono je to opravdu nevyzpytatelné. Já jsem u první dcery přenášela a byla jsem na vyvolávání, třetí den jsem porodila, a proto se teď snažím řídit různými tzv. babskými radami maliník, lněné semínko, prostě jakoukoliv radou, jen abych se vyvarovala přenášení a až odbije tzv. 38t, tak už se tak moc šetřit nebudu, klidně si vyjdu schody i 5× za denSamozřejmě to nebudu nějak přehánět, ale jakoukoliv pomoc k nepřenášení beru
Ja uz se teda vubec nesetrim. Delam vse, pomahala jsem se drevem, uklizela atd a stejne se nic nedeje. I do tech schodu chodim porad a nic. Nejradeji bych porodila uz pristi tyden, ale jestli to bude pokrcovat takhle tak se ani nebudu divit kdybych prenasela.
Ja to mrne snad zacnu premlovvat a prosit na kolenou
me doktorka rekla ze od ukonceneho 37tt se bere jako donosene, pry neni problem pristi tyden porodit
![]()
@Lucík33 fakt už od konce 37+0? tak to mám zítra ale s tim nálezem CS 1 a nějaké x3 což je tloušťka tří prstů nad sponou (podle toho co jsem pochopila tak dost vysoko že se ještě dlouho nic dít nebude)…ještě aby z toho bylo přenášení
![]()
Tak se hlasim z dnesni kontroly. na monitoru uz velike stahy a vzhledem k dnesnimu odchodu hlenove zatky porod bude asi co nevidet
od rana me boli v podbrisku jak na zacatku menstruace, tak uvidime kdy se porod rozjede
cekala jsem ze budu nervozni ale zatim docela v klidu.tak si jdeme s pritelem objednat pizzu az na gauc a v klidu si ji vychutnat ![]()
@MoňulaB To se máš budeš mít prcka za chvílu u sebe ať ti to dobře dopadne, já už bych to mimi ráda poňuchňala ![]()
@Barča 27 jojo pry od konce 37tt
a naska jsem to i na internetu
Neboj ono se to CS muze menit z minuty na minutu, to mi taky rikala doktorka
Ja uz se prave ani nesetrim nic, leky uz taky neberu a porad nic
ani naznak
. Doufam ze uz se pristi tyden zacne neco dit
Ja prave nevim podle ceho se ridit jestli podle MSnebo UTZ. Nekdo mi povidal ze nejpresnejsi termin je podle utz ve 12.tt. a to bych byla 37+0 jinak podle ms jsem 36+2, tak ja nevim
.
@MoňulaB jů tak to moc zavidim
ja si to myslela ze ti odeska hlen. zatka jak jsi tu psala
Tak ti budu drzet palecky aby jsi netrpela a mela to rychle za sebou ![]()