Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
21.10.14 14:27

@Lucík33 U nás v ordinaci se čípek u bezproblémového těhotenství nekontroluje, takže vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 14:52
@Petulka1234 píše:
Jestli je to co myslíš, tak mě píše pan Dr. už druhý týden 3 (měkšší na prst). Dnes jsem již 36+4tt :) a kolik máš ty?

Me mudr pise uz asi 4 tyden CS4 hrdlo pripustnd pro prst, a podle MS jsem 36+1 a podle UTZ 37+0 nevim podle ceho se ridit :oops:. Me se prave zda, ze to CS je malo na tento tyden, kdyz mi hrozil predcasny porod. Ale pry si to toho CS nemam moc vsimat, ze je to orientacni a muze se to zmenit z minuty na minuu :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 14:54
@Raduš.ka44 píše:
@Lucík33 U nás v ordinaci se čípek u bezproblémového těhotenství nekontroluje, takže vůbec nevím.

Ale to ti kontroluje pohmatem, kdyz te vysetruje, alespon u nas to tak je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.10.14 15:35

Ja jsem 34+3 a CS mamm 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 15:40
@Herculka píše:
Ja jsem 34+3 a CS mamm píše: Více

To jsem mela taky :) Koukam ze jsi stale 2v1, doufam ze si to nepletu, myslim ze ti hrozil predcasny porod :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.10.14 15:43

@Lucík33 jj, nepletes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.10.14 15:55

@Lucík33 Přesně je to tak jak píšeš, že se to může změnit z minuty na minutu. Ono je to opravdu nevyzpytatelné. Já jsem u první dcery přenášela a byla jsem na vyvolávání, třetí den jsem porodila, a proto se teď snažím řídit různými tzv. babskými radami maliník, lněné semínko, prostě jakoukoliv radou, jen abych se vyvarovala přenášení a až odbije tzv. 38t, tak už se tak moc šetřit nebudu, klidně si vyjdu schody i 5× za den :) Samozřejmě to nebudu nějak přehánět, ale jakoukoliv pomoc k nepřenášení beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 16:29
@Petulka1234 píše:
@Lucík33 Přesně je to tak jak píšeš, že se to může změnit z minuty na minutu. Ono je to opravdu nevyzpytatelné. Já jsem u první dcery přenášela a byla jsem na vyvolávání, třetí den jsem porodila, a proto se teď snažím řídit různými tzv. babskými radami maliník, lněné semínko, prostě jakoukoliv radou, jen abych se vyvarovala přenášení a až odbije tzv. 38t, tak už se tak moc šetřit nebudu, klidně si vyjdu schody i 5× za den :) Samozřejmě to nebudu nějak přehánět, ale jakoukoliv pomoc k nepřenášení beru :palec:

Ja uz se teda vubec nesetrim. Delam vse, pomahala jsem se drevem, uklizela atd a stejne se nic nedeje. I do tech schodu chodim porad a nic. Nejradeji bych porodila uz pristi tyden, ale jestli to bude pokrcovat takhle tak se ani nebudu divit kdybych prenasela. :mrgreen: Ja to mrne snad zacnu premlovvat a prosit na kolenou :mrgreen: me doktorka rekla ze od ukonceneho 37tt se bere jako donosene, pry neni problem pristi tyden porodit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 17:26

@Lucík33 CS 1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 17:31

@Lucík33 fakt už od konce 37+0? tak to mám zítra ale s tim nálezem CS 1 a nějaké x3 což je tloušťka tří prstů nad sponou (podle toho co jsem pochopila tak dost vysoko že se ještě dlouho nic dít nebude)…ještě aby z toho bylo přenášení :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 17:53

Tak se hlasim z dnesni kontroly. na monitoru uz velike stahy a vzhledem k dnesnimu odchodu hlenove zatky porod bude asi co nevidet :lol: od rana me boli v podbrisku jak na zacatku menstruace, tak uvidime kdy se porod rozjede :lol: cekala jsem ze budu nervozni ale zatim docela v klidu.tak si jdeme s pritelem objednat pizzu az na gauc a v klidu si ji vychutnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.10.14 17:58

@MoňulaB teda to ti závidím ať to máte co nejdřív za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.14 18:00

@Barča 27 dekujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.10.14 18:24

@MoňulaB To se máš budeš mít prcka za chvílu u sebe ať ti to dobře dopadne, já už bych to mimi ráda poňuchňala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.10.14 18:25

@Barča 27 jojo pry od konce 37tt :) a naska jsem to i na internetu :) Neboj ono se to CS muze menit z minuty na minutu, to mi taky rikala doktorka :) Ja uz se prave ani nesetrim nic, leky uz taky neberu a porad nic :think: ani naznak :think:. Doufam ze uz se pristi tyden zacne neco dit :) Ja prave nevim podle ceho se ridit jestli podle MSnebo UTZ. Nekdo mi povidal ze nejpresnejsi termin je podle utz ve 12.tt. a to bych byla 37+0 jinak podle ms jsem 36+2, tak ja nevim :cert:.
@MoňulaB jů tak to moc zavidim :) ja si to myslela ze ti odeska hlen. zatka jak jsi tu psala :) Tak ti budu drzet palecky aby jsi netrpela a mela to rychle za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí