Poradna duly
Jana Čurdová
@Pifinka
ja to tedy jeste vubec neresila-ani nevim jak berou u nas ![]()
@Pifinka Tak to neřeším, stejně už musím za rok do práce. Ale u nás bude hlídat babička:-)
Ahoj děvčata, jen tak zasílám něco pro pobavení a velká gratulace tátovi, že to zvládl
https://www.youtube.com/…/dppZehTyiIM?…
Ahoj holky co Vaše prťata?
Náš drak už má 20 zubů, už se obstojně domluvíme. Má 13kg a 89cm. Z hraček ho baví auta, knížky a nejradějo jezdí venku na motorce
. Jinak má teď vztekací období, když není po jeho. V noci taky už konečně spí celou noc ufff
. A holky jak to máte s ovocem a zeleninou? Malej minulej rok baštil vše a teď nic nechce, jen jablko a papriku. Na ostatní se jen podívá a řekne ne, ani to neochutná. Jak ho motivovat, aby mi to zase jedl. Jinak vám přejeme pěkný slunečný den ![]()
Ahojky. My se právě vrátili z dovči, Eliška ani nechtěla vylézt z moře
Chodily jsem od malička plavat a má to asi něco do sebe
Je to už velké slečna, domluvíme se v pohodě - řekne si co chce a nechce. Před 2. měsíci měla 81 cm a 12 kg. Zubů má též 20, ale to už nějaký ten pátek. S jídlem problém nemá, sní všechno, takže rada? Asi bych nenutila. Vztekání je i u nás, buď si ji nevšímám, když je toho moc, dám po zadku. A hlavně, co je nejvíc, malá je přes den bez plenky ![]()
Ahoj, nase ma zubu 16, domluvime se taky ok-je to sranda- ji vse a cim vic, tim lip-takze ja resim opacny problem, jak ji od jidla udrzet dal…mame asi 14,5kila-nevim presne…jinak vztekani zname take, jak neni po jejim rve jak tur…a to ikdyz ji neco nejde-treba skladat duplo, nebo kdyz ji spadne hrnecek, kterej nese na talirku…ale jinak je boziii ![]()
Čauky maminy, jak se vede? Co je u vás nového? Toto letí, za chvíli ti naši „prcci“ oslaví druhý rok. Co budete kupovat? My už máme dort zamluvený, bude Peppa, protože ta u nás celkem frčí a jako dárek dostane kolo-odrážedlo FirstBike. Pořád chce kolo, když ho vidí, tak křičí „mamiiii, kolo koupit“, tak jsem zvědavá na reakci.
Jinak od začátku měsíce malá chodí 1× týdně do jesliček, a já na dopo do práce. Od dalšího měsíce to budeme zkoušet na celý den. No a musím říct, že super…Eliška je nadšená a já taky. Moc ji tam chválí…jak mluví, jak sama papá, že je bez pleny atd. Vždy kydž ji z jesliček beru, je ještě větší drak než normálně. Fakt už umí být dost nedobrá.
![]()
@Irisek83 Ahoj u nas Honzika uz hlida babicka a ja chodim od 8-14 do prace a musim rict, ze super. Malej to zvlada uplne v pohode. Jinak uz je bez plinek jen na nocni spani ma. Krasne uz se naji, napije i domluvi. Je to takovej rozumbrada. Na firs bike drandi uz od zacatku leta a moc ho to bavi. Ted jsme s nim na dovolene v Marsku v termalech a moc si to vsichni uzivame
.
@Adis89 Šikovné jsou ty naše dětičky
Je fajn, že si už řeknou, co je bolí, co chtějí a nechtějí. Dneska jsme dali první noc bez plenky a super, tak uvidíme, jak to půjde dál.