Poradna duly
Jana Čurdová
@misaly
a musi mala drzet nejakou specialni dietu? nebo to neni potreba?
Tak to máme podobné
o té 6nemoci jsem si taky myslela že by to mohlo být ale s průjmem asi ne. Nesmí mléko, koupila jsem bezlaktozove, kaši nemlecnou, o víkendu může jogurt, tvaroch. Chleba suchý, žádné oleje do jídla, brambory, rýži, mrkev, banány, jablka může tak jak u dospělého aby to zpevnilo kakani. Jojo doufám že bude líp
Bere jednu tobolku prášku na zpevnění stolice a vitamíny skupiny B, jsou tam i laktobacily, ještě jsem si koupila pro jistotu proti dehydrataci. Chudato má úplně opruzeny zadek, jen ji položím na přebalovak a už řve, u doktorky to samé. Tak ať je malá brzo zdravá ![]()
Ahoj holky, hlasim se po dlooouhe dobe, nejak jsem s temi dvema detmi nestihala
. Tak musim rychle precist diskuzi
. Muj maly mi nejak rychle roste
, v 10 mesicich mel uz 80 cm a 10,3kg a to prvni syn mel snad o 6 cm min
…takze mi moc ani nepasuje obleceni
..Jako maly mel problem s kanalem v oku, ale tesne pred operaci se kanalek uvonil!..potom mel zanet na prstiku, takze jsme taky porad jezdili na chirurgii
…take mel cca 5 dní vysoke teploty kolem 40, doktorka vzala crp a dobre, takze pry viroza… Jen co mi je zvlastni, ze porad kaka
..treba i 2-3 denne, je to normalni?:)
@misaly
tak snad uz je lepe ![]()
my jsme od vcera bez teploty-ale ma opupinkovane brisko a hrudnik-takze 6ta nemoc to jisti-je tedy dost protivna-doufam, ze ji to brzo prejde-jinak je strasne hodna, ale ted furt jeci…crp jsme meli v patek ok-zitra volam dr. at vi co to bylo
jinak taky kamame i nekolikrat denne ![]()
ale jak kdy, nekdy vubec a nekdy 3×
@Papia Nelča je taky olezena, záda, břicho, trochu obličej, nevím jestli je to reakce na léky nebo ta 6nemoc, asi brnknu dr. Včera jsem byla za babičku je na jip opuchla z léků, kdoví jak dlouho tam bude, měla smysl pro humor tak snad to bude lepší. Já jsem v sobotu v noci začala hicovat, zimice a letala jsem kolem Nelči do 4do rána
dneska zas zimnice 38teplota, záda, hlava mě bolí.
@misaly
pokud je osypanej oblicej a ruce, tak to je pry 5ta nemoc…ale u te nejsou teploty-cert aby se v tom vyznal-za nas tohle nebylo ![]()
tak at jsi brzo fit
-starat se o prcka a sama marodit to je des ![]()
Je toho na houby, teď spala hodku po obědě, já jsem nestihla usnout. My už sme byly včera byla bez teplot, v sobotu měla 37,2.taky je uknurana ale je to lepší, už si i hraje. Jojo ty nemoci jsou šílený pořád něco nového. Malá má averzi na přebalovak a vanu, šílený rev.
@misaly
nase spi ted zase 3× denne
…nevydrzi spat v kuse, tak musi vicekrat…to ted az s tou nemoci-jinak uz spala 2×
Čau holky, tak koukám že všude stejné, naše taky nemocná. Přeju všem brzké uzdravení. My teda horečka, rýma, holčička je úplně zelená, protivná, špatně spí… My s mužem jsme teda taky máme chřipku, tak snad to bude rychle pryč.
Ahoj holky koukám, že je to tady samá nemoc. My jsme zatím ok, ťuk ťuk. Jinak jaké máte pokroky. Náš malý se už snaží ťapkat sám:-) jinak s ním už chdím ven za ručičku na procházky ![]()
Zdravím děvčata
Dlouho jsem tady nebyla, tak vás zpětně dočítám, dívám se, že nám naši prcci dělají pokroky, jen si to krásně užívejme…ono to rychle uteče a budeme na to ještě vzpomínat ![]()
Holky musím se po hlubit náš malý dnes začal chodit sám
tak mám radost ![]()