Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
7.11.15 10:40

Domeček z kartonu)

Zdravím děvčata :) Chci vám dát malou inspiraci pro tvorbu domečku z kartonu. Manžel přinesl velký karton, slepil a já se zhostila zbytku :) Doufám, že se líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.11.15 10:49

…ještě chci dodat, že obě princezny si v něm moc rádi hrají. Je to vděčná věc na hraní. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.15 11:59

@Petulka1234 Super nápad :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.11.15 20:17

@Petulka1234
to je super :) :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.11.15 10:56

Děkuji maminky, určitě i vaše dítka budou mít radost z vašeho výtvoru :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.11.15 13:15

Ahojte holky děkuji za podporu. V patek byl pohřeb, porad tomu nemůžu uvěřit :,( Narozeniny jsme oslavili v sobotu i v neděli nakonec na bytě. Nelča byly z dárků rozpačita nevěděla co dělat. Od našich dostala dřevěné kostky a babička ji ještě stihla dát peníze tak má na památku knížku farmy jsou tam čtyři puzzle. Večer došly sousedi to dostala počítač, je tam opic,, slon, říká to číslice, barvy, tvary tak je docela naučné, ale pc se mě moc nezamlouvá, Nelča je nadšená :mrgreen: Dort si osahala i zkusila. Včera tu byly tchanovci se švagrem, dostala na boty, nějaké krupky, přesnídávky, prstové barvy to necháme na léto ;) a tahací skládačku. Fotky dodám jsou na foťáku. Perný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.11.15 13:21

@Pifinka ona je 4.11 ve 21:11.termín jsem měla 3 nic se nedělo až do mě začali stourat tak se to rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.11.15 13:22

@Petulka1234 pěkná inspirace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
10.11.15 22:19

Čau holky, tak máme za sebou oslavu prvních narozenin. Holčička byla nadšená z dortu a z lidí, sešli jsme se celá rodina na oběd, ona je ráda v houfu. Dostala lego a podložku, s tím pracuje pořád, hrací stan, hopsací krávu nafukovací, s tou neví co má dělat, odstrkovadlo, nějaké knížky, ty miluje a od rodičů tříkolku s takovým tím madlem pro mě, v tom se jí teda líbí moc. Vydrží do tří let až si bude moct šlapat sama. Oslava se vyvedla, jen teda jsem vařila už dva dny předem, tak jsem z toho byla celkem hotová.

• Citovat
  • Upravit
3224
11.11.15 07:31

@Pifinka
super ;)
nase ma rok dnes :dance: :srdce:

• jedu ji pro motorku (mame ji objednanou) a udelam jen maly dortik na dnesek a jinak oslavu bude mit az za 14 dni s babicka a dedeckama a tak, tak to bude pak jina zranice ;)

asi taky budu kuchtit a pect uz dopredu ;)
jeste ji objedname na tu vetsi oslavu nafukovaci balonky-to ji hrozne bavi-kdyz se koupi helium v lahvi, tak to vyjde celkem draho, ale u nas se daji objednat rovnou nafouknute balonky-tak to je super a jeden pak stoji 20kc :palec:

a zitra jdem na rocni prohlidku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.11.15 07:39

@Pifinka Jéééééé, to je ale krásná princezna a ten dortíííííkkk mňamky :)
My budeme mít 1. narozeniny teď v pondělí. To ale uteklo, co? Nedávno jsme si tady psali, kdy a které miminko se zrovna vyklubalo na svět s tou a s tou váhou a mírami. :)
Pokud to vyjde, taky sem píchnu fotečku s dortíkem :) zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
13.11.15 13:02

Ahoj holky, tak dnes náš Honzík slaví rok. Uteklo to jako voda. Zítra máme oslavu, tak jsem zvědavá, ci na to bude říkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.11.15 14:47

@Papia @Petulka1234 @Adis89 gratuluji ať vám děti dělají jen samou radost a rozdávají úsměvy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.11.15 14:53

Dneska jsme byly na roční prohlídce, bránila se jak čert, řevu. Měří 74cm, váží 8,9kg. Doktorka sebe ptala jak jí že moc nepřibírá, ona se nezastaví pořád běhá ani u toho jídla není v klidu, a prý ji ta certovina kouká z očí :mrgreen: A už má negativní výsledek na bacila, dneska ještě jednou braly stěr a v pondělí zas, tak doufám že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.11.15 16:54

@Adis89 moc gratulujeme :) :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie