Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
13.11.15 16:55

@Papia také gratulujeme :pankac: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
13.11.15 19:31

@misaly @Petulka1234 Děkujeme za přáníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
13.11.15 23:07

Holky všem dítkům gratuluju k narozkám, dejte taky fotky, ať se pokocháme.
@misaly Tak my měli v 11ti měsících (šli jsme pozdě na prohlídku 10m) 77cm a jen 8kg, taky mi doktorka říkala že mi nepřibírá, docela se děsim co nám řekně teď, protože ona měla 3× za sebou rýmu, k tomu rostou stoličky a vůbec mi nechce jíst, někdy za celej den má ráno flašku mlíka, půl jablka a večer kaši, navíc se taky nezastaví na minutu, takže jsem z toho docela špatná, vážila jsem jí na naší domácí váze a podle ní mi za poslední 2m nepřibrala nic, taky z čeho by přibírala když fakt vůbec nejí.

• Citovat
  • Upravit
3224
16.11.15 08:51

@Pifinka
tak nase je naopak hroznej jedlik-pritel rika, ze nas jednou sni :mrgreen:
ja zase doufam,,ze bude normalni a nebude tlusta, ze se ji treba pak nebudou deti smat :think: -ted je spis takova velka, nez tlusta…ma 10,9kg a 81cm v roce, ale ona nema ani nijak stihle boky a ramena, tak snad to bude ok…ja jeste kojim po kazdem jidle, v noci uz nedostava nic, davam ji tak 100-120 prikrmu/kase a pak dokojim, nebo treba banan+kojeni,1/2 presnidavky+kojeni a tak no…prijde mi ze ji nijak neprekrmuju, ale nevim jak tucne mam mleko no :think:
jinak zuby ani ryma, ani kasel u nas nemaji vliv na jidlo-ji porad stejne..ani u 6nemoci nejedla mene-a to mela horecky pres 38…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.15 10:59

Ahojky :) Já hlásím, že malá má dnes 1 rok :kytka: Chtěli jsme s ní jet do termálních lázní do laa jako dárek, jelikož miluje vodu, ale bohužel dáreček se odkládá, protože už 3 dny má rýmu a celkově ji není dobře a do toho 2 stoličky, ach jo :( Chuďato naše, ani mi teď nechce už druhý den jíst. Pusinka zamčená na 100 západů, takže jen kojím a sem tam do ní dostanu aspoň pár lžíček jídla, ale více ji nenutím, chápu, že jí není dobře a navíc bolavá pusinka.
Horečky nemá jen zvýšená teplota, tak už od včera ji dáváme nurofen, aby se ji ulevilo chuďatkovi.
Zatím papa a užívejte si svých ratolestí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.15 11:02

Dnes jsem se dívala na hodiny a říkala si, že zrovna v 10.20 už malá byla venku, to ale letí děvčata waw…dnes se mi vybavuje porod a vše kolem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.11.15 11:35

@Petulka1234
tak gratulace :srdce:
snad uz bude lip :hug: -nase mala ma taky rymu a i trosku kasle :cert: :roll: -tak ani nevim jestli jit ven, ale zase drzet ji jen doma :think: -ona je uplne v pohode-ani neni vic unavena
jinak nam zuby rostou zatim bez obtizi-jen mala vic slinta-nekdy opravdu dost-min tyden se nam prorizla leva horni jednicka a ted o vikendu leva dolni dvojka-tak uz mame jakoby 4 zuby-jen trosku nasisato-vic do jedne strany :mrgreen: -mala tedy nosi i jantarove koralky-je to proti bolesti pri rustu zubu ;) -nevim jestli zabira to, ale kazdopadne ji to neboli vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.15 13:02

@Papia .....určitě ji ti jantarové korálky pomáhají :palec: :srdce:
Naše malá princezna měla 4 zuby nahoře a 4 dole taky bez obtíží, ani jsme nevěděli o nich, že jí rostli, ale při těhle 2 stoličkách naráz, to už je znát, že jí to bolí, tak je z toho chudák unavená už…ale bude zase dobře :pankac:
Pokud malé nic není, tak bych s ní šla ven…je tam opravdu krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.15 13:04

…akorát mě za prcka mrzí, že už se mohla někdy v tomto čase cáchat ve vodičce, kterou miluje a musí sedět doma zrovna v den svých narozenin.
Ale co se dá dělat, necháme to na příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.11.15 13:45

@Petulka1234
tak jsme na hodku nakonec venku byly-je tam vazne uzasne-ale ted spi a pekne kucka, no…tak nevim jestli to bylo dobre…odpoledne jeste uvidime, ale radeji zustaneme asi doma :think:

plavat pujdete jindy-vsak ona ani nevi ze ty naroky ma…ja vim, ze to vis, ale tak snazim se utesit :hug: -hlavne aby byla fit
ja ani nevim jestli bych poznala ze ji rostou stolicky-jak je to az vzadu :think: -slinta take?

jinak nam i na plavani to vychazijednou ano a podruhe ne-jednou mela mala 6tou nemoc, pak zase ja byla marod a ted zase ona…chodime nejak cikcak ;) aspon ze se daji ty lekce nahradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.11.15 14:11

@Papia no ona když otevře pusu, tak hned vedle těch 4 řezáků ji prosvítají přes dasňo 4 bílé hroty stoličky, prostě prořezává ven.
Však uvidíš jak prckovi bude, ale věřím, že to bude dobrý. :) Ale jestli kucká tak bych to už radši neprovokovala.
Jinak chci se zeptat, už chodíte? nebo jak jste na tom? :) my ještě ne, ale už se pouští ve stoje a má radost, že ji tleskáme, tak to tak opakuje i 6× za sebou :) no sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
16.11.15 19:27

@Petulka1234 gratuluji k roku a ať se brzy uzdravíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.11.15 21:21

@Petulka1234
zatim skotaci jen kolem nabytku-.ale uz obejde celou manz. postel-ale ruckuje ;), v kuchyni vezme zidli a chodi s ni jako s choditkem-soupa ji pred sebou…kdyz zapomene, tak stoji sama-ale nevi o tom-treba kdyz neco drzi a tak-zatim nechce stat ani kdyz ji drzim za ruku-nema duveru-nema to vyzkousene ze se muze me ruky pridrzet, ale kdyz natahnu nohu, tak klidne jde a drzi se nohy :mrgreen:
ale cekame to kazdym dnem ;)

jinak porad kucka…
a krasne se dnes potrenovala v lezeni schodu pozadu dolu-byli jsme na navsteve u tchanovcu, tak tam litala furt nahoru dolu, jsem ji musela brzdit aby se neuhnala :mrgreen:, zvlast s tim kasslem a rymou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.11.15 21:23

Přidávám pár fotek s narozenin, strašný komediant je to, vozí a tahá co se dá. Motorku si vybrala v hračkářství, dokonce se pro ni vracela jak se ji líbila a vozík má z penny za nákuk, tak tam vozí plyšáky. jinak se už pouští od minulého úterka a ujde i tři metry, stašně se ji to libí taky si tleská, dneska jsme koupili botičky zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.11.15 12:46

Znovu nějak se to smazalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie