Poradna duly
Jana Čurdová
Holky všem dítkům gratuluju k narozkám, dejte taky fotky, ať se pokocháme.
@misaly Tak my měli v 11ti měsících (šli jsme pozdě na prohlídku 10m) 77cm a jen 8kg, taky mi doktorka říkala že mi nepřibírá, docela se děsim co nám řekně teď, protože ona měla 3× za sebou rýmu, k tomu rostou stoličky a vůbec mi nechce jíst, někdy za celej den má ráno flašku mlíka, půl jablka a večer kaši, navíc se taky nezastaví na minutu, takže jsem z toho docela špatná, vážila jsem jí na naší domácí váze a podle ní mi za poslední 2m nepřibrala nic, taky z čeho by přibírala když fakt vůbec nejí.
@Pifinka
tak nase je naopak hroznej jedlik-pritel rika, ze nas jednou sni ![]()
ja zase doufam,,ze bude normalni a nebude tlusta, ze se ji treba pak nebudou deti smat
-ted je spis takova velka, nez tlusta…ma 10,9kg a 81cm v roce, ale ona nema ani nijak stihle boky a ramena, tak snad to bude ok…ja jeste kojim po kazdem jidle, v noci uz nedostava nic, davam ji tak 100-120 prikrmu/kase a pak dokojim, nebo treba banan+kojeni,1/2 presnidavky+kojeni a tak no…prijde mi ze ji nijak neprekrmuju, ale nevim jak tucne mam mleko no ![]()
jinak zuby ani ryma, ani kasel u nas nemaji vliv na jidlo-ji porad stejne..ani u 6nemoci nejedla mene-a to mela horecky pres 38…
Ahojky
Já hlásím, že malá má dnes 1 rok
Chtěli jsme s ní jet do termálních lázní do laa jako dárek, jelikož miluje vodu, ale bohužel dáreček se odkládá, protože už 3 dny má rýmu a celkově ji není dobře a do toho 2 stoličky, ach jo
Chuďato naše, ani mi teď nechce už druhý den jíst. Pusinka zamčená na 100 západů, takže jen kojím a sem tam do ní dostanu aspoň pár lžíček jídla, ale více ji nenutím, chápu, že jí není dobře a navíc bolavá pusinka.
Horečky nemá jen zvýšená teplota, tak už od včera ji dáváme nurofen, aby se ji ulevilo chuďatkovi.
Zatím papa a užívejte si svých ratolestí ![]()
Dnes jsem se dívala na hodiny a říkala si, že zrovna v 10.20 už malá byla venku, to ale letí děvčata waw…dnes se mi vybavuje porod a vše kolem… ![]()
@Petulka1234
tak gratulace ![]()
snad uz bude lip
-nase mala ma taky rymu a i trosku kasle
-tak ani nevim jestli jit ven, ale zase drzet ji jen doma
-ona je uplne v pohode-ani neni vic unavena
jinak nam zuby rostou zatim bez obtizi-jen mala vic slinta-nekdy opravdu dost-min tyden se nam prorizla leva horni jednicka a ted o vikendu leva dolni dvojka-tak uz mame jakoby 4 zuby-jen trosku nasisato-vic do jedne strany
-mala tedy nosi i jantarove koralky-je to proti bolesti pri rustu zubu
-nevim jestli zabira to, ale kazdopadne ji to neboli vubec
@Papia .....určitě ji ti jantarové korálky pomáhají
![]()
Naše malá princezna měla 4 zuby nahoře a 4 dole taky bez obtíží, ani jsme nevěděli o nich, že jí rostli, ale při těhle 2 stoličkách naráz, to už je znát, že jí to bolí, tak je z toho chudák unavená už…ale bude zase dobře ![]()
Pokud malé nic není, tak bych s ní šla ven…je tam opravdu krásně ![]()
…akorát mě za prcka mrzí, že už se mohla někdy v tomto čase cáchat ve vodičce, kterou miluje a musí sedět doma zrovna v den svých narozenin.
Ale co se dá dělat, necháme to na příště.
@Petulka1234
tak jsme na hodku nakonec venku byly-je tam vazne uzasne-ale ted spi a pekne kucka, no…tak nevim jestli to bylo dobre…odpoledne jeste uvidime, ale radeji zustaneme asi doma ![]()
plavat pujdete jindy-vsak ona ani nevi ze ty naroky ma…ja vim, ze to vis, ale tak snazim se utesit
-hlavne aby byla fit
ja ani nevim jestli bych poznala ze ji rostou stolicky-jak je to az vzadu
-slinta take?
jinak nam i na plavani to vychazijednou ano a podruhe ne-jednou mela mala 6tou nemoc, pak zase ja byla marod a ted zase ona…chodime nejak cikcak
aspon ze se daji ty lekce nahradit ![]()
@Papia no ona když otevře pusu, tak hned vedle těch 4 řezáků ji prosvítají přes dasňo 4 bílé hroty stoličky, prostě prořezává ven.
Však uvidíš jak prckovi bude, ale věřím, že to bude dobrý.
Ale jestli kucká tak bych to už radši neprovokovala.
Jinak chci se zeptat, už chodíte? nebo jak jste na tom?
my ještě ne, ale už se pouští ve stoje a má radost, že ji tleskáme, tak to tak opakuje i 6× za sebou
no sranda
@Petulka1234
zatim skotaci jen kolem nabytku-.ale uz obejde celou manz. postel-ale ruckuje
, v kuchyni vezme zidli a chodi s ni jako s choditkem-soupa ji pred sebou…kdyz zapomene, tak stoji sama-ale nevi o tom-treba kdyz neco drzi a tak-zatim nechce stat ani kdyz ji drzim za ruku-nema duveru-nema to vyzkousene ze se muze me ruky pridrzet, ale kdyz natahnu nohu, tak klidne jde a drzi se nohy ![]()
ale cekame to kazdym dnem ![]()
jinak porad kucka…
a krasne se dnes potrenovala v lezeni schodu pozadu dolu-byli jsme na navsteve u tchanovcu, tak tam litala furt nahoru dolu, jsem ji musela brzdit aby se neuhnala
, zvlast s tim kasslem a rymou ![]()
Přidávám pár fotek s narozenin, strašný komediant je to, vozí a tahá co se dá. Motorku si vybrala v hračkářství, dokonce se pro ni vracela jak se ji líbila a vozík má z penny za nákuk, tak tam vozí plyšáky. jinak se už pouští od minulého úterka a ujde i tři metry, stašně se ji to libí taky si tleská, dneska jsme koupili botičky zimní.