Poradna duly
Jana Čurdová
@Pifinka je to dost, ale já prostě nevím co a tohle úspěch mělo. Na netu je to i o 500 levnější. A oblečení ani mi nemluv…
A malé stoličky taky lezou. Bobek dostala i rýmu, poprvé. Prý to se zubama taky souvisí. Dole na každé straně má dásně vystouplé a červené. Už aby byly venku. takové trápení.
Jinak malá se teď naučila další dvě zvířátka - kromě pejska umí udělat i koníka a kočičku. Je to tak roztomilé. A taky se včera naučila na odrážedle ![]()
@Irisek83 Jééé tak to je šikulka a udrží se na tom dobře? A máte takovou tu motorčičku, nebo něco širšího pod prdelkou? Jinak dneska jsem teda objevila první stoličku, stálo nás to tři dny průjmů a asi týden horšího spaní v noci, ale nic hroznýho, to horní jedničky byly daleko horší.
@Pifinka Jojo, udrží. Jsem ji ukázala, co s nožičkama a už valí. Jen neví jak vybrat zatáčku, ale to bych chtěla moc. Na motorku je brzo, to až bude prý větší. Teď má takove jakoby auto se širším sedadlem, takže lepší stabilita.
No malá má průjem taky, dneska byla po… až na zádech, a to je teď celkem běžné. teď ta rýma…to zase bude noc. Pořád se budi a pláče.
@Pifinka mám i dřevěnou židli co byla za nás, jenže ona si stoupne dá ruce na horu, je to nebezpečné, když je přisunuta ke stolu tak na něj vyleze, a na rozložený taky vylezy už i spadla takže ji radši připoutam do lehátka a pěkně papá
@Irisek83 to je šikovná že umí zvířátka, to odráželo jen dobrý nápad, já jsem myslela že je na to ještě malá.
S narozeninama mám dilema, Nelča má 4.11.já mám 30.11.a přítel 30 ale až 16.1.ale i tak jsme říkali že by jsme to oslavili spolu, že pronajmem myslivnu rodiče pozveme na oběd a odpoledne kamarády, jenže je blbé že se tam Nelča bude plazit a bude jak čunákto a navíc to bude studené. Nebo tady ve městě jít jen rodina na oběd a přítel svoje narozky oslaví v lednu jenže bezeme, jako že tam budu ale moje narozky se slavit nebudou. Mě je docela líto že já jsem neoslovila ani 25protože jsme se nastěhovali do bytu a hodně se utratilo.Tak že po vánocích a než jsem něco začala plánovat tak jsem byla těhotná.
A navíc mě naštvala tchyně, že máme oslavit jen nelinciny a pak on kulaté, a ještě mě kecá do bot že by měla mět boty, nevím na co když lozi a jen se staví k nábytku. Já jsem tam nebyla jel přítel s malou a já měla volno. Udělala jsem si věnec na dveře, projela nad kole, parádní to bylo.
Jo a vozíte děti ve vajíčku nebo máte už koupenou větší autosedačku?
@misaly sedačku máme od léta, jak jsem jeli do chorvatska. Máme Romer King a spojenost. Má dvě polohy. Boty jsem už koupila, do kočárku bez bot by byla malé kosa a předpokládám, že je i na první krůčky využije, pač jsou o číslo větší. Takže za mě boty ANO. Ale taky nemám ráda, když mi někdo do něčeho kecá, takže chápu
A odrážedlo mi půjčila kámoška a malá na něm už celkem valí ![]()
@misaly malé už právě byly malé, tak jsem do nich šla…pokud by měla jiné, asi bych boty ještě taky neřešila. ![]()
@Irisek83 to je ta zdrasich sedaček, malá má nad hlavou ještě tak 7cm, a kilove to taky vychází, má 8,5 tak ji asi ještě necháme.
My máme sedačku do auta koupenou už někdy od května, je to pro malou 100% pohodlnější, ona jak je dlouhá a jezdila v protisměru, tak měla strašně pokrčený nožky v tom vajíčku, koupili jsme Fisher Price asi za 1500Kč a jsem maximálně spokojená, má 3 polohy, když tam spinká tak skoro leží. My teda taky už botičky máme, ale poděděný zimní a jsou to 20 a s ponožkou teplejší už jí je jen tak tak narvu, tak asi koupím větší. Teď nosíme takový adidasky na ven do kočárku, ale nemají pevnou gumovou podrážku a na doma má bačkorky, ale zatím nedávám, až začne chodit.
@misaly nenech se tchýní otrávit a narozky si oslav, ty slavíš, ty platíš, tak co by ti s tím měl kdo radit.
@Irisek83 já právě koupila tu motorčičku a je to pod prdelkou jakoby úzký a když se na tom trochu zavrtí tak přepadne, ale ona se naučí.
Ta Fisher price vypadá dobře. Přemýšlím jestli tu polohovatelnou nebo už klasiku s využitím podsedaku.