Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
30.8.15 17:07

@Pifinka jj, zkoušej. asi fakt čím dřív, tím líp. Vždy jsem malá zatleskala, když se povedlo a ona si teď zatleská sama, když je hotová. Je to fakt sranda. A nechci zakřiknout, ale z 99,9 se nám povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
30.8.15 21:35

Ahoj holky, tak ta moje bublina jakoby mě slyšela, jak si na ní stěžuju že neleze a včera to párkrát zkusila a deska už metelí jak fík :D To mi udělala radost. No a taky dneska prvně ode mně dostala přes ručičku symbolickou. Ona si strká prstíky do krku až se dáví, tečou jí slzy a uplně chcrchle sliny, já na ní zvyšuju hlas ať to nedělá, ale jako bych jí pobízela… směje se tomu a dělá to dál. No a dneska tam zas takhle tou pacinkou hrabala až se tam škrábla a tekla jí z pusy krev, tak jsem jí zase okřikla no a klasika, vysmála se matce a vesele tam loví dál, až se v autě poblila, tak jí dostala. Vrčela na mě jak pes 8o

• Citovat
  • Upravit
3372
31.8.15 07:48

Naše princezna

Zdravím :) Nám bude už je také 9,5 měsíce a už týden stojíme také u nábytku. Jsou to naše děti šikovné :) S v tipem vykládám, že na vánoce si už půjde pro dáreček i se stromkem :mrgreen: :lol: :)
Jinak taky přikládám fotečku naší princezny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
31.8.15 07:56

Ještě chci dodat, že také výchovně zvýším hlas na ní, tak se na mě podívá, jako že co se ji snažím říct, tak se buď rozpláče a nebo se začne smát. Jinak také stále ještě kojím + příkrmy. Domácí masozeleninové obědy, plus přesnídávky od babičky ze zahrádky a jinak klasika sem tam do ruky kůrku chleba, rohlík, piškoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
31.8.15 12:10

…dostala jsem od babičky jablečnou přesnídavku s pudinkem a k tomu jsem ji dala ještě poslední jahůdky ze zahrádky, taaaaaaa se oblizovala :)
Děvčata chci se vás zeptat, bavíte svá dítka u jídla, aby jedla, nebo ne?
Já musím malou bavit, aby sebou neházela a nechtěla ze židličky pryč, tak ji šupnu nějakou hračku, ona si ji prohlíží a při tom mi krásně otvírá pusinku a papá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.8.15 12:33

@Petulka1234 Jj, taky malou zabavuji, ale většinou je to lžička. Někdy čučí i na tv.

O víkendu jsem měla střevní chřipku a dneska ráno mala co sní to zvrací :nevim: Chuďátko, dostala to ode mě…snad to bude brzo ok…a tahle zdolává výšky Eliška :dance: Za chvilku mi uteče :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.8.15 13:10

Holky koukám, že tady mám snad jediná kluka :mrgreen: Přikládám Honzíčkovu fotečku s naší první dýní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
31.8.15 23:10

Holky máte krásný dětičky :srdce: :srdce: :srdce: Jsou to takový zlatíčka. Naše holčička jí za dva, takže bavit u jídla nemusím, naopak po mě štěká, že pomalu dávám do pusiny. Taky dáváme ze zahrádky, teď máme maliny, po těch je jak divá. A zavařovala jsem přesnídávku švestkovou s pudinkem, je trochu kyselá, tak dáváme do jogurtu a osladím sunarka sušenkou a to zďobne celej kelímek a ještě kouká co dostane :*

• Citovat
  • Upravit
442
1.9.15 16:38

Ano ano, krásné dětičky, radost pohledět :potlesk:

@Pifinka jedlíka teď závidím, jsem ráda když do malé něco dostanu. Od včerejška zvrací, do toho průjem…ach jo, ať už to skonči :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.9.15 16:42
@Adis89 píše:
Holky koukám, že tady mám snad jediná kluka :mrgreen:

Jediná ne, taky nám tu jeden krásný chlapeček řádí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.9.15 19:27

@Oldotter A jak se jmenuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
4.9.15 10:08

Ahoj holky, tak co ty vaše zlatíčka, jak se mají? My máme novou „zábavu“. Naučila jsem Nelinku aby mi dala co má v ručičce když řeknu Dej mámě. Tak ona je taková šikovná a hračku mi dá, ale vzteká se že to chce zpátky, tak jí to vrátím a ona aniž bych jí vyzvala mi to znovu podává a zase řve a takhle si to dáváme třeba 10 minut :potlesk: Jo a když jdem na nákup, tak už jí vozím v nákupním košíku, to se jí líbí, ale rozčiluje jí, že držím to madlo a pořád mi dává ruce pryč, tak vozík strkám břichem, aby mělo dítě klid :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3224
7.9.15 08:09

Ahoj holky, tak dovca je za nami-bylo to moc fajn- Nikca je zase sikovnejsi-uz umi to pacipaci…
ale chci se zeptat: resite uz nejak boty? treba aspon na doma-venku to doted na boso bylo ok-to je nejzdravejsi-ale co ted -uz bude zima, tak na boso uz ji nenku nechat nemuzu-ikdyz jeste nechodi, ale vsude si stoupa…i doma je to nak napul vse ve stoje…davate uz treba backory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.9.15 13:07

@Papia já jsem koupila papučky u Bati, mají je za dvě stovky. nabízela mi i první botičky, ale ty ještě mají čas. Přece jen do kočárku je to zbytečné. malá doma z 90% stojí, tak ať ji není zima. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.9.15 19:20

@Papia taky jsem dnes kupovala botky v lekarne za 200,–. Jsou to neco mezi backorkou a botickou na ven. Malej uz v nich zkousi capat. Choditko si udelal z krabice od mikrovlnky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí