Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
7.9.15 21:00

Tak jsem tedy dnes taky uz dala backurky-uvidime jak to male pujde-porad je zkoumala a snazila se je ozuzlat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
7.9.15 22:07

Holky my už máme boty troje :D Na léto jsme měli sandálky, protože si všude stoupala venku a naboso jsem jí nenechala, teď máme na ven takový adidasky, ale jsou to spíš capáčky než botky, mají hadrovou podrážku, ale zase když se u něčeho venku staví, tak není jen v ponožkách a na doma má takový bačkorky, ale ty moc nedáváme, většinou je na koberci, budu je dávat až začne chodit.

• Citovat
  • Upravit
3224
8.9.15 09:46

Tak jsem zjistila ze ty nase backurky ji jsou asi male…musim koupit nove 8o
ja je chci i kvuli tomu ze je chladneji a taky ze pry neni zdrave chodit naboso po tvrde podlaze-mame parkety- jen castecne koberec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.9.15 09:47

@Pifinka
kocka je to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.15 15:55

My budeme mít 10 měsícu ted 16. a až dnes jsem ji začala dávat botasky na ven do sporťáku. Jinak doma to neřeším. Doma je teplo a je v punčocháčích.
Spíš by potřebovala nejspíš nějakou přilbu na hlavu, jak chuďatko sebou sem tam práskne na zem :? To je vždycky jekot, hned vystartuji, vezmu ji do náruče a utěšuji a utěšuji :* :srdce: :hug: Jak to s pády vypadá u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.15 15:55

My budeme mít 10 měsícu ted 16. a až dnes jsem ji začala dávat botasky na ven do sporťáku. Jinak doma to neřeším. Doma je teplo a je v punčocháčích.
Spíš by potřebovala nejspíš nějakou přilbu na hlavu, jak chuďatko sebou sem tam práskne na zem :? To je vždycky jekot, hned vystartuji, vezmu ji do náruče a utěšuji a utěšuji :* :srdce: :hug: Jak to s pády vypadá u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.9.15 20:42

Krásné dětičky, nedávno ležely v perine a už řešíme boty. Nelci boty nedávám, jen capáčky měkké nad parádu nebo aby nebylo zima na nohy. zatím mě to přijde zbytečné když sedí nebo lozi a občas si stoupne.Dnes jsem si tady počítala diskuse o botách a prý se mají dat až se bude přesunovat chůzí a ne lezenim což u nás není když chce někam dojít plazi se, chodítko si občas dělá ze stolku od ikei je lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.9.15 20:52

Minulí týden jsme bylo na 10měsíční prohlídce váží 8480g a měří 71,5cm.Na doktorku se ani neusmala asi si to pamatuje od těch naušnic 8). Pochválila ji že je hodně živá že příště dojde po svých, tak jsem zvědavá. Můžu ji dávám i tvaroch, zerve, dáváte? A co kojeneckou vodu kupujete? my tady máme dobrou jen zvýšený obsah dusičnanů, mě nechutná, pryč už nemusím kupovat ani prevarovat ale já jsem ji koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.9.15 20:54

Jinak je taky strašný sparak vyleze z jídelní židle na stůl, stoupá si, klečí morda ji krmit, občas ji supnu zpátky do lehátka a zapnu ji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.9.15 21:00

Minule týden z koupání a na dětskému hřišti se jí líbilo auto tak tak dostane autíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
8.9.15 21:31

Nojo, vždyť my nebyly na 10m prohlídce, tak to musíme hned napravit. Chodíte některá na plavání s prckem? Naše malá je z toho naprosto nadšená, celou lekci vždycky propiští, cáká jak o život a sápe se po ostatních dětech. No jinak taky sem tam pád, ale docela jí to už jde. Stojí a obchází nábytek většinu času co jsme doma, vsedě, nebo vleže si už nehraje vůbec, staví se už i u zdi nebo u kuchyně, už se nepotřebuje přitáhnout, jen přidržet, aby udržela balanc. A s čím mě teď docela baví, má ráda když ležíme spolu na posteli a já jí poplácávám po zadečku a když přestanu, tak se plácá sama :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
228
8.9.15 22:32

Drzkopady jsou zrovna včera se sapala po podsedaku a ujelo ji to a už má modré na čele. U zdi i u linky taky stojí. Někdy je to strašný řev že se nemůže ani nadechnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.9.15 08:12
@misaly píše:
Krásné dětičky, nedávno ležely v perine a už řešíme boty. Nelci boty nedávám, jen capáčky měkké nad parádu nebo aby nebylo zima na nohy. zatím mě to přijde zbytečné když sedí nebo lozi a občas si stoupne.Dnes jsem si tady počítala diskuse o botách a prý se mají dat až se bude přesunovat chůzí a ne lezenim což u nás není když chce někam dojít plazi se, chodítko si občas dělá ze stolku od ikei je lehký.

ja prave nemela vubec cas procist diskuse o botech, tak jsem se sla poradit s vama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.9.15 08:15

Jinak krmim zatim v sedatku-rozhodne nijak nezabavuji, naopak vzdy ji vezmu hracku ze jdeme papat a u jidla se nehraje a hracku dame na stranu a na Tv vubec nekouka a uz vubec ne u jidla 8o - to mi prijde i hodne brzo- videla tv zapnutou asi 5×-ani my na ni nekoukame kdyz jeste nespi-az pak ji zapneme…
kojeneckou vodu kupuju a delam ji z ni inst.kase k veceri(neprevaruji je lehce zahreju umichanou kasi)- jinak zeleninu ji varim v normalni vode-jen prefitrovanou v konvici brita-nebo i pouziju normalni vodu-je dost prevarena tak myslim, ze je to ok-na piti davam jen kojeneckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
9.9.15 12:18

@Papia no tak pokud se mi malá po lžičce, kterou ji krmím natahuje, nevidím nic špatného na tom, když ji dám do ruky druhou a drží si svoji a snaží se jakoby jídlo nabrat sama… :jazyk: a pokud kukne občas na tv, no a co? :nevim: Celý den někde lašuje, není to jako že by se dívala na telku celý den. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí