Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
21.7.15 15:38

Nene, k mori urcite letos s malou ne- nemyslim si, ze by z toho neco mela-spis az si bude moci hrat s piskem a tak…ted bych ji akorat honila aby byla jen na dece a nedavala pisek do pusy- to podle me nema smysl…navic ani nemam rada kdyz musi chudak sedet dlouho v sedacce- a celou noc bych ji tak mit tedy nechtela- ikdyz jedeme s vozikem za kolem tak delame hodne dlouhe-aspon hodinove(spise vic) prestavky na jidlo a protazeni…

me jedine co u sportaku vadi-ze popruh co ma mezi nozickama je proste na daleko vetsi dite, takze ona sjede az do nej a pak ma uplne spatne zalomena zadicka…takze se ji snazim mit spis v lehu…mame abc design, ale to same je u jane co mame na chate :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
21.7.15 16:05

Tak já vím, že to dáme :-D Jedeme ještě s jednou rodinkou s prckem. Ale samozřejmě každý má svůj názor, to vam neberu. Známá třeba byla poprvé u moře, když měla malá 9m a říkala, ze to byla nejkrasnejsi dovca. Mala prý seděla, ještě nechodila, tak pohoda. A v chorvatsku není písek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.7.15 21:23

@Papia taky mě sjíždí dolů, a ta boudička jak ti jde dolů? a cupliky máš z venku nebo ze vnitr? Asi jim tam zavolám jak to má byt. Jestli je to zas na reklamaci tak mě jebne, opravily nám korbu zdvihani pod hlavičkou to bylo strhle, a pořád zatáčí doprava to přední kolo je prostě špatné, to je horší než kupovat auto. Od začátku samé problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
21.7.15 21:25

@Irisek83
no nebala bych se, ze to nedate- to ne… jen podle me to ma vic smysl az si to uzije vic i prcek…ale presne, kazdy to ma jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.7.15 21:28

@Irisek83 tak když víte že to dáte proč ne.My jsme jeli taky v noci přítel dojel na hranice chor. a trochu sme se prospali ale moct to nešlo. Ani já nevydržím sedět, a celý den jsme byli mimo. A malá někdy brečí když jedem 3/4hodiny tak ji zpívám, říkám básničky. Já bych si prostě netroufla. Hlavně ať v pořádku dojedete a užijete si koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
21.7.15 21:28

@misaly
boudicka je v pohode-ale nevim proc tam neudelali jeste 1,2 diry na ten popruh navic, kdyz jsou deti jeste male-musela by byt aspon o 10cm(odhadem) vetsi, aby se ji sedelo dobre-a to neni zadnej drobek-segra ma tak abc design a jeji holcicka je uplnej prcek-tak vubec netusim kdy ji tam bude moci dat-snad v roce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.7.15 21:32

Kdy vám chodí děti spavat? Nelca v9 jak je horko a je unavená tak ještě před 6usne. Teď jsem chodila v nositku po bytě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
21.7.15 21:38

Jo, však je mu jasné, že to nebude jako když jsme jezdili ve dvou. Vždy jsme vyjížděli nad ránem, teď budeme muset v noci. Však dám pak vědět ;-)

Jinak kočár jsme měli též na reklamaci. Měsíc jsem byla věž něj, ale ba štěstí mi půjčili náhradní. O to dřív jsem malou musela dat do sportaku, hluboky bohužel na půjčení neměli.

Eliska chodi spat pořád kolem 7. Celý den jsme venku, u bazénu, tak je asi vyřízena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.7.15 14:42

Nase okolo 8, vcera teba az v 8:45…a to byla fakt unavena…jak kdy no-ale vetsinou po te 8 to zvladneme :)
jo a uz se plazi do predu a mame 2 zuby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.15 15:30

@Papia a měla to zarudlé ty dásně nebo nějaký náznak? Nelca je uknurana jezdila jsem ji po dasnich a má tam jakoby hrbolek ale u dvojek dole.to usínání je teď peklo :cert: v patek usnula skoro v deset, včera v nositku tak o půl 9a to byla hore od půl 3.tak nevím jestli je to zub nebo nemůže zabrat. naše už leze po čtyřech, konec černých triček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.7.15 10:29

@misaly
zuby- vubec jsem o tom nevedela- jen ten prvni- trosku vis slintala -jinak vubec nic…

ted mame bohuzel poprve rymu a je to tedy des- nemuze vubec dychat-s odsavackou bojuje, vincetku kapu, ale nic moc no- v noci nemuze skoro spat- vcera usinala 2 hodiny :( porad se budi a slysim jak ma plnej nos- navic ma dudlik, tak ani pusou nedycha- no pakarna :(
pres den vydrzi jen pul hodky max. v kuse spat- ryma ji vic nedovoli-uz je zase vzhuru a to sla spat ted dopol v 10 a uz 4× jsem u ni byla, jak se budi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.7.15 13:15

@Papia jejda chudato to je z toho horka asi, teď se ochladilo fouká vítr. Ať je malá brzo zdravá a nejhorší se to.
Asi to vipada na zub jakoby se ta dasen otevírala, ale moc mě tam nepustí, koupila jsem gel, kousátka do mrazáku, snad to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.7.15 09:11

@misaly
ten gel je pry dobry…ta kousatka mame take-kousa si je jen tak ;) ale ono je pak cele studene-tak pochybuju, ze by to chtel prcek v te rucicce drzet, kdyz to studi-a pozor -dava se to jen do lednice- ne do mrazaku

tak dnesni noc byla o dost lepsi-ikdyz ja tedy vyspana moc nejsem, snad to dnes pujde zase lepe :mavam: uz aby byla ta ryma pryc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.7.15 14:36

@Papia já to tam dávám aby to bylo rychlej studené, ne zmrazit. A je to zub včera jsem to zkoušela lžičkou a cinkal. No já se dneska moc nevyspala hodinu a půl řvala nechtěla ani být mě v posteli, dala jsem ji nurofem a spala až do ctvr na 9.jj proto mě všichni říkali spi dokud můžeš pak se nevyspis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.7.15 15:15

@misaly
kamoska mi radila -rychle omackat prstem tu dasen a pak namazat tim gelem…ale kdyz uz cinka, tak je asi proriznuty-taky jsem ho nasla diky cinkani a druhej nasel pritel kdyz ho kousla :mrgreen: -tak rikal ze tam jsou urcite uz dva ;) no a jsou :srdce:
tak uz zase spime-uz dnes potreti :*

kolikrat denne vam deti spi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí