Poradna duly
Jana Čurdová
@Irisek83 no to u nás právě neprošlo, to se mu nelíbilo.
hlavně ze jsem vybírala co nejdelší korbu, aby tam mohl jezdit dlouho. Ted se na ni chodim koukat na skříň ![]()
No a už pomalu koukam po golfacich.na to cestování po obchodech asi budou lepší a skladnejsi.ve vajíčku už ho pomalu neunesu a velký sportak se mi nechce pořád skládat a rozkládat do auta.
@micta
golfky ![]()
to snad az bude sam sedet, ne?- tedy ja nevim -jen jsem myslela ze na golfky by mel prcek sam si umet sednout-aby mel dost posilene svaly, nez ho clovek bude posazovat…
jinak mi porad mame normalni korbu-mala je v ni v pohode-vetsinou stejne spi
casto sklopim korbicku, aby mohla něco videt-ted spis ale začínáme pouziavt manduku- to se ji libi opravdu hodne- dnes jsme tak jeli poprvé busem - byla nadsena ![]()
@Papia no ale já už ho dávám sednout i ve sporťáku, tak proč by nemohl sedět v golfkách?
není to teda přímo sed, ale polosed.no ale v golfkách ta možnost je taky
@micta ![]()
ja byla minuly tyden na kurzu masirovani miminek a tam zrovna rikali, ze posazovat se ma az když si dite samo sedne…ten polosed asi nevadi-ale nase když sedi jen napul tak hnedka se snazi si sednout uplne-obcas ji to dovolim, ale jen na chvilku…segre se snazi si sedat mala uz ve 3 mesicich ![]()
@Papia jo,tak to je jasný, že do přímého sedu se posazuje až když dítě samo sedí. nám zatím stačí ten polosed.
Ahojte, dneska jsem se na rehabilitaci ptala, zda může malá do sporťáku a prý ee, máme ještě aspoň měsíc počkat. Tak jen pro info… ![]()
@Irisek83
no me se to zdalo divne, dat dite takhle male do golfek…nase je ještě porad v korbičce-jen uz je ji skoro mala
, tak budu muset ten sportak stejnak uz vytahnout, no
@Papia njn, my tam delkove chvilku vydržíme, ale malá je hrozná zvedavka, tak nevím no. V našem věku jezdí ve sportaku hodně děti, ale my hold vydržíme. B-)
@Irisek83
mala je taky hodne zvedava, tak docela pouzivam manduku, ale když jdem ven když je unavena, tak usne skoro jak ji polozim a ze nevidi ven ji vůbec nevadi… když se vzbudi tak ji dam třeba pod strom a sklopim boudu a ona kouka na vetve- to ji bavi
nebo ji venku nakojim a pak ji necham na kline a ona kouka co kde lita ![]()
ale uz jsme tam opravdu napasovani-jesteze uz nemá zimni fusak ![]()
Jinak u nas ted zadny velky posun-otáčíme se porad stejne- jen ze zad na brisko, ale vydrzi uz tam docela dlouho a vic se vzpira na rucickach…minuly tyden zacala trochu vystrkovat zadek a couvat
- ale moc to netrenuje, jen obcas
jinak je videt ze uz ma jistejsi uchop ručičkama i na male věci…takze vlasne posun celkem mame ![]()
zuby zatím nikde…
pristi tyden v utery mame ockovani(trosku se bojim-snad to bude ok) a pak ve čtvrtek vitani obcanku ![]()
a co vasi drobecci? co uz umeji?
My máme zoubky dva a na cestě asi další…na fotce to jde pěkně vidět.
Jinak si „dovolenou“ užívám, malá je hrozně hodná. Spinká od 7 do 7, dostane mlíčko a spinká ještě tak dve hoďky. Na bříšku už je pěkně s ručičkama vzpřímenýma a pěkně se točí do kola. Hračky bere do obou ruk, to už je pro ni brkačka
. Taky zvedá zadek a včera nám bylo ukázáno, jak trénovat postoj na kolínkách, tak Eli vysmátá, jak se jí to líbílo. Je to taky hrozný jedlík. Jak jí moc nešlo ovoce, tak teď sní i celou přesnídávku. Jsem za to všechno hrozně ráda, kdybyste věděly, jak nás hned po porodu vystašila ![]()
Na druhé očkování jdeme za dva týdny, tak se taky bojím. První bylo v pohodě bez teplot. Snad to tak bude i teď.
@Irisek83
je to je kocka- my zoubky zatím nemame a ani to nevypada, ze brzo budou
![]()
dnesni ockovani nastesti bez reakce(1.pediacel)-i při pichnuti se vůbec neozvla -je to holka statecna
-ja se bala místo ni ![]()
Ahojte holky Nelča má za sebou naušničničky brečela ale očkování bylo horší, trochu cukla tak má jednu nauš. trochu výš snad se v dospělosti stratí. Na půlrocční prohlídce ji doktorka chválila že je šikovná, opírá se o ručičky vzpřímeně, couvá, otáčí na bříšku, je strašně zvědavá, někdy ji nachytám jak přelupkává kolotoč, hrozně ji to baví. Měří 66cm a váží 7,760g takový cvalík
Zoubky zatím nic. V uterý jsme byly na plávání strašně se jí to líbilo, cákala vřískala, v autě hned vytuhla
Včera jsem si podruhé zabouchla dveře klíče v zámku, naštěstí malou sebou, to by mě jeblo
tak jsem zháněla po paneláku klíče od kočárkárny, pak dojel bratr přítele a přelezl od sousedů oknem ale měla jsem strach je to 7 patro, no šílené srdce jsem měla až v krku, musíme to nějak pořešit.
@Irisek83 to je kočanda
to jsem nevěděla že se to dá trénovat.