Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
27.4.15 12:54

@Irisek83 no to u nás právě neprošlo, to se mu nelíbilo. :mrgreen: hlavně ze jsem vybírala co nejdelší korbu, aby tam mohl jezdit dlouho. Ted se na ni chodim koukat na skříň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.4.15 12:58

No a už pomalu koukam po golfacich.na to cestování po obchodech asi budou lepší a skladnejsi.ve vajíčku už ho pomalu neunesu a velký sportak se mi nechce pořád skládat a rozkládat do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.15 20:49

@micta
golfky 8o
to snad az bude sam sedet, ne?- tedy ja nevim -jen jsem myslela ze na golfky by mel prcek sam si umet sednout-aby mel dost posilene svaly, nez ho clovek bude posazovat…

jinak mi porad mame normalni korbu-mala je v ni v pohode-vetsinou stejne spi ;) casto sklopim korbicku, aby mohla něco videt-ted spis ale začínáme pouziavt manduku- to se ji libi opravdu hodne- dnes jsme tak jeli poprvé busem - byla nadsena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.4.15 20:55

@Papia no ale já už ho dávám sednout i ve sporťáku, tak proč by nemohl sedět v golfkách? :think: není to teda přímo sed, ale polosed.no ale v golfkách ta možnost je taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.15 21:18

@micta :think:
ja byla minuly tyden na kurzu masirovani miminek a tam zrovna rikali, ze posazovat se ma az když si dite samo sedne…ten polosed asi nevadi-ale nase když sedi jen napul tak hnedka se snazi si sednout uplne-obcas ji to dovolim, ale jen na chvilku…segre se snazi si sedat mala uz ve 3 mesicich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.4.15 21:28

@Papia jo,tak to je jasný, že do přímého sedu se posazuje až když dítě samo sedí. nám zatím stačí ten polosed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.5.15 19:46

Ahojte, dneska jsem se na rehabilitaci ptala, zda může malá do sporťáku a prý ee, máme ještě aspoň měsíc počkat. Tak jen pro info… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.15 21:56

@Irisek83
no me se to zdalo divne, dat dite takhle male do golfek…nase je ještě porad v korbičce-jen uz je ji skoro mala :think:, tak budu muset ten sportak stejnak uz vytahnout, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.5.15 10:02

@Papia njn, my tam delkove chvilku vydržíme, ale malá je hrozná zvedavka, tak nevím no. V našem věku jezdí ve sportaku hodně děti, ale my hold vydržíme. B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.5.15 12:23

@Irisek83
mala je taky hodne zvedava, tak docela pouzivam manduku, ale když jdem ven když je unavena, tak usne skoro jak ji polozim a ze nevidi ven ji vůbec nevadi… když se vzbudi tak ji dam třeba pod strom a sklopim boudu a ona kouka na vetve- to ji bavi ;) nebo ji venku nakojim a pak ji necham na kline a ona kouka co kde lita ;)
ale uz jsme tam opravdu napasovani-jesteze uz nemá zimni fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.5.15 12:28

Jinak u nas ted zadny velky posun-otáčíme se porad stejne- jen ze zad na brisko, ale vydrzi uz tam docela dlouho a vic se vzpira na rucickach…minuly tyden zacala trochu vystrkovat zadek a couvat :mrgreen: - ale moc to netrenuje, jen obcas ;) jinak je videt ze uz ma jistejsi uchop ručičkama i na male věci…takze vlasne posun celkem mame :palec:
zuby zatím nikde…
pristi tyden v utery mame ockovani(trosku se bojim-snad to bude ok) a pak ve čtvrtek vitani obcanku :mavam:

a co vasi drobecci? co uz umeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.5.15 13:03

My máme zoubky dva a na cestě asi další…na fotce to jde pěkně vidět.

Jinak si „dovolenou“ užívám, malá je hrozně hodná. Spinká od 7 do 7, dostane mlíčko a spinká ještě tak dve hoďky. Na bříšku už je pěkně s ručičkama vzpřímenýma a pěkně se točí do kola. Hračky bere do obou ruk, to už je pro ni brkačka :-D. Taky zvedá zadek a včera nám bylo ukázáno, jak trénovat postoj na kolínkách, tak Eli vysmátá, jak se jí to líbílo. Je to taky hrozný jedlík. Jak jí moc nešlo ovoce, tak teď sní i celou přesnídávku. Jsem za to všechno hrozně ráda, kdybyste věděly, jak nás hned po porodu vystašila :-(

Na druhé očkování jdeme za dva týdny, tak se taky bojím. První bylo v pohodě bez teplot. Snad to tak bude i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.5.15 22:21

@Irisek83
je to je kocka- my zoubky zatím nemame a ani to nevypada, ze brzo budou ;) :mavam:

dnesni ockovani nastesti bez reakce(1.pediacel)-i při pichnuti se vůbec neozvla -je to holka statecna :hug: -ja se bala místo ni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.5.15 11:49

Ahojte holky Nelča má za sebou naušničničky brečela ale očkování bylo horší, trochu cukla tak má jednu nauš. trochu výš snad se v dospělosti stratí. Na půlrocční prohlídce ji doktorka chválila že je šikovná, opírá se o ručičky vzpřímeně, couvá, otáčí na bříšku, je strašně zvědavá, někdy ji nachytám jak přelupkává kolotoč, hrozně ji to baví. Měří 66cm a váží 7,760g takový cvalík :P Zoubky zatím nic. V uterý jsme byly na plávání strašně se jí to líbilo, cákala vřískala, v autě hned vytuhla :hug: Včera jsem si podruhé zabouchla dveře klíče v zámku, naštěstí malou sebou, to by mě jeblo :zed: tak jsem zháněla po paneláku klíče od kočárkárny, pak dojel bratr přítele a přelezl od sousedů oknem ale měla jsem strach je to 7 patro, no šílené srdce jsem měla až v krku, musíme to nějak pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.5.15 11:51

@Irisek83 to je kočanda :potlesk: to jsem nevěděla že se to dá trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí