Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
10.4.15 08:43

Moje dite je na UM, na doporuceni doktora zacneme s prikrmama az od 6. mesice. Jinak mi rikal, ze nove studie doporucuji prikrmy u UM od 6. mesice a u plne kojenych az od 12 mesicu. Pry pak minimalne zatezujeme briska miminkum a v mliku maji vsechny potrebne ziviny a vitaminy. A rozhodne moje dite nestrada, ma v peti mesicich 8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.4.15 09:02

@misaly Ahoj, mě se po kaši probudí tak za 3 hodiny…ale je to jak kdy, prostě je všechno v pořádku…jde to jak má jít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.4.15 09:07

@Kaluška
dyt je na UM, tak je jasne ze nestrada- to se resi jen u kojenych deti, zda prospivaji a MM jim staci- tezko se totiž při kojeni pozna kolik toho dite vypije a jak silne je mleko…
Je velky rozdil pokud je dite jen kojene a ma 8 kg a pokud ma tu samou vahu z UM…je to pry uplne jiny tuk co se miminku uklada…dr. me utesovala, ze u kojeného dítěte ta vyssi vaha vůbec není na skodu…z UM by to spis vypadalo, ze je dite prekrmovane

kamaradka porad jen koji svého 11 mesicniho syna…ale to ja asi tak dlouho ani nemam v planu jen kojit-uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.4.15 09:14

@Papia já své první dítko kojila taky až do 11 měsíce, ale i s příkrmy, pak už jsem to teda nedávala, když se mi dítko budilo na kojení 3× za noc (po utnutí kojení, začla spát celou noc, to byla úleva) :) a mé druhé dítko, budu kojit asi taky tak dlouho zase, jak se znám :mrgreen: :) ale uvidíme, prostě počkám na moment, kdy budu vědět, že už to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.4.15 09:22

@Petulka1234
kojit s prikrmama jo-to chci také :palec: klido do roka, nebo 1,5 roka- to uvidíme jak to pujde…

• ale ta ma kamarádka pouze koji-prcek nemel ještě nic jiného nez MM-jsem to asi nenapsala dost jasne ;) jsem myslela, ze nechci tak dlouho jen a pouze kojit ;)(bez tech prikrmu)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.4.15 11:40

@Papia to, že kojí jen, jsem pochopila, neboj ;), klobouk dolů, má můj obdiv, to se už jen tak nevidí dnes…dnes je to honem, honem, ať už nemusím mít prcka pořád sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.4.15 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.4.15 12:35

@Petulka1234 tak to bude asi všechno v pořádku. Doufám že až bude druhé že to s tím kojením bude lepší že vydržím déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.4.15 22:42
**@misay píše:
Dneska ráno se Nelca otočila na bříško a celý den to zkoušela cestovala po celém gauči, máme z toho strašnou radost, i ona kouká co se to děje. Příkrmy dávám už 4týden o víkendu zkusíme kuřecí maso, zelenina ji chutná, žádné reakce zatím, po 14dnech snědla celou dávku, rýžovou kaši dávám na noc. Kolik hodin vám vydrží spát po té kaši? Malá se budí kolem 3-4hodiny tak ji musím dát mléko.

Nam spi mala po kasi celou noc. První dny se v noci budila, ale doktorka na noc uz mlicko zakázala, ze v jejím věku má nárok na jedno nad ránem, že ji mám dat jen čaj. Ale jelikož jsem Elisku nechtěla učit na čaj v noci, tak jsem ji nechala trošku poplakat a zabralo to. Za dva dny klid a měsíc spinka celou nic. Jen po očkování se v noci probudila, dala jsem ji k sobě, uklidnila se a pak hned usla a včerejší noc podruhé, ale myslím si, že to bude zoubkama :? Dala jsem nurofen a za chvilku spinkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
26.4.15 20:46

Ahojte holky, jak se máte, co nového?

Zajímalo by mě, kdy budete dávat prcky do sportaku. Dneska jsem tam malou zkusila dát, jak jsme byli u našich a byla nadšená. Ještě jsem si ho domu ale nebrala…nechci byt za blbku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.4.15 21:13

@Irisek83 proč za blbku? já už jezdim se sportakem skoro 3 týdny. V hluboké korbě už se mu nelíbilo. Takhle vidí víc ven a je spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
26.4.15 21:38

@micta Tak jako že někam spechám nebo tak. Nemyslim to zle. Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.4.15 09:10

@Irisek83 já ti rozumím, měla jsem stejné pocity.ale náš prcek nechtěl být v kočárku, chodil tam jen spinkat.tak jsem vyzkoušela dát sportak a je klid a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
27.4.15 09:13

Hojky, já také už dávám sem tam do sportáku :) Začala jsem hlavně tím, protože jsem musela na rychlovku třeba do školy pro starší a sporták mi přišla jako rychlejší metoda než komplikovanější kočár, kde by musela jen ležet. Takže za mě sporták na rychlovky už ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.4.15 12:42

@micta Tak jako teď malé zvedám v korbicce opěrku zad, takže mi to přijde na stejno, až na to, že tady mi sjíždí a vidí prd. Ještě chvilku počkám a pak sportak vytáhnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí